راهنمای کامل برای گرفتن ویزای آفریقای جنوبی

ویزای آفریقای جنوبی , سفر به آفریقای جنوبی نیز همانند بیشتر کشورهای جهان نیازمند دریافت ویزا از طریق مبادی قانونی مانند سفارت و کنسولگری است.

صدور ویزای آفریقای جنوبی

ویزای آفریقای جنوبی , آفریقای جنوبی یکی از مقصدهای فوق‌العاده برای سفر است که گردشگران پیش از سفر به آنجا
باید از طریق سفارت آفریقای جنوبی برای تهیه ویزا اقدام کنند.
آفریقای جنوبی به دلیل برخورداری از پوشش گیاهی و حیات وحش بسیار متنوع و فرهنگ غنی دنیایی کوچک را در
خود جای داده است.
از طرفی، اقتصاد پایدار و زیرساخت‌های گردشگری مناسب دست به دست هم داده‌اند تا آفریقای جنوبی را به
مقصدی عالی برای گردشگران تبدیل کنند.
البته سفر به آفریقای جنوبی نیز همانند بیشتر کشورهای جهان نیازمند دریافت ویزا از طریق مبادی قانونی مانند سفارت و
کنسولگری است.

ویزای آفریقای جنوبی

راهنمای اخذ ویزای آفریقای جنوبی

انواع ویزای آفریقای جنوبی

ویزای توریستی (گردشگری) ویزای ملاقات با خانواده و بستگان ویزای تجاری

ویزای تحصیلی ویزای کار

ویزای آفریقای جنوبی

انواع ویزای آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی به منظور ورود، اقامت،
گردش و تفریح گردشگران خارجی در این کشور به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود.
مدارک لازم برای صدور ویزا ی آفریقای جنوبی بر اساس نوع ویزا به دو گروه مدارک عمومی و اختصاصی تقسیم
می‌شود؛

مدارک عمومی برای ویزای آفریقای جنوبی

ویزای آفریقای جنوبی

مدارک لازم برای ویزای آفریقای جنوبی

۱) تکمیل فرم تقاضای ویزا (لینک دانلود): این فرم
باید به طور کامل با حروف بزرگ لاتین تایپ شده یا با خودکار مشکی و خوانا تکمیل شود.
۲) دو قطعه عکس ۴*۳ جدید با پشت نویسی ۳)‌ کپی بلیط رفت و برگشت به همراه واچر هتل ۴)‌
مدرک شغلی؛ برای دانشجویان و کارمندان به صورت نامه‌ای به انگلیسی روی سربرگ رسمی محل کار یا محل تحصیل حاوی
نام و نام خانوادگی، شماره گذرنامه، تاریخ شروع به کار، طول مدت استخدام یا تحصیل، سمت، میزان حقوق، تاریخ شروع
و اتمام مرخصی، ماموریت و شرح مقصد ذکر شود.
برای بازنشستگان ترجمه حکم یا فیش حقوقی برای صاحبان کسب و کار (مشاغل آزاد) کپی جواز کسب و اصل ترجمه
رسمی ۵) اصل گذرنامه متقاضی دارای اعتبار و دو صفحه خالی ۶)‌ کپی گذرنامه از صفحه ۲ و ۳ به
همراه روادید قبلی آفریقای جنوبی (در صورت وجود) ۷) ارائه مدارک معتبر شامل نام، نشانی، شماره تلفن و نمابر هتل
یا محل اقامت و شخص مسئول اقامت در آفریقای جنوبی ۸) ترجمه صورتحساب بانکی یا فیش حقوقی سه ماه گذشته

مدارک اختصاصی

ویزای آفریقای جنوبی

مدارک اختصاصی برای ویزای آفریقای جنوبی

۱) خط سیر سفر و تائیدیه هتل‌های واقع در هر
یک از شهرها و طول مدت اقامت برای ویزای توریستی ۲) ارائه دعوت‌نامه و مدارک مربوط به وضعیت اقامت شخص
میزبان برای ویزای ملاقات با خانواده و بستگان ۳) دعوت‌نامه معتبر شرکت مدعو به همراه مارک اقامتی تائید شده توسط
پلیس آفریقای جنوبی برای روادید تجاری

هزینه صدور ویزا

ویزای آفریقای جنوبی

هزینه صدور ویزای آفریقای جنوبی

هزینه لازم برای صدور ویزا
۱,۵۰۰,۰۰۰ ریال است که باید به صورت نقدی (ایران چک) به هنگام تحویل مدارک پرداخت شود.
این مبلغ پس از پرداخت غیرقابل استرداد است.
کجارو

نو عروس

هاست ایران

دکتر بتول طاهری

مبلمان اداری

چهل نما
رایانمهربهنودگشت