صلواتی که انسان را یک هفته در امان دارد
اذکار فراوانی برای یادآوری خداوند ذر شده است اما ویژگی هایی که در ذکر صلوات است و تاثیراتی که بر زندگی انسان دارد باعث می شود که در مشکلات این ذکر بسیار توصیه شود. صلواتی برای در امان ماندن انسان در یک هفته را در پرشین وی بخوانید.
صلواتی برای در امان ماندن
صلواتی که انسان را یک هفته در امان دارد
از حضرت صادق (ع) در بحار جلد ۹۰ صفحه ۵۶ نقل شد که هر کس بعد از نماز ظهر روز جمعه سه مرتبه بگوید
اَللهمَّ اجْعَلْ صَلَواتِ وَ صَلَواتِ مَلائِکَتِکَ وَ رُسُلِکَ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلَ مُحَمَّدٍ
در امان است تا جمعه دیگر.
معنای صلوات خدا و فرشتگان
به گفته لغتشناسان عرب، اگر از کلمه عربی «صلاه» درود و تهنیت قصد شود، بسته به کسی که آن را به کار میبرد و کسی که برای او به کار میرود، به لحاظ معنوی تفاوت مییابد؛ برای نمونه:
صلوات پیامبر بر مؤمنان به معنای دعا برای خیر و برکت و رستگاری آنان است،
صلوات فرشتگان برای کسی، به معنای استغفار و طلب رحمت برای او است،
صلوات مؤمنان بر حضرت محمد(ص) نیز به معنای ثنا و یادکرد نیک از او است،
صلوات خدا بر حضرت محمد(ص)، به معنای نزول رحمت بر اوست،
صلوات فرشتگان بر پیامبر، تقاضای رحمت برای اوست.
صلوات در نماز
بسیاری از عالمان بزرگ شیعه، از جمله شیخ مفی، سید مرتضی،شیخ طوسی، شهید ثانیو فقیهان قرن پانزدهم از جمله سید ابوالقاسم خویی امام خمینیو سید علی سیستانی، صلوات بر پیامبر(ص) و خاندان او را به عنوان جزئی از تشهد در نماز واجب ذکر کردهاند و فاضل مقداد، فقیه شیعه قرن نهم هجری، اعتقاد به وجوب صلوات بر پیامبر در تشهد نماز را اعتقاد تمامی عالمان شیعه و نیز شافعی و احمد بن حنبل، دو تن از بنیانگذاران مذاهب اهل سنت دانسته است با این حال شیخ صدوق در آثار خود اشارهای به وجوب یا استحباب ذکر صلوات در تشهد نکرده است.
یوسف بن احمد بحرانی، فقیه و محدث شیعه قرن دوازدهم هجری، اعتقاد به استحباب ذکر صلوات پس از شنیدن نام پیامبر را قول مشهور در میان عالمان شیعه دانسته است.
همشهری آنلاین ـ شیعه نیوز