طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
سس مخصوص پیتزا یکی از انواع سس های خوشمزه و پر طرفدار در سراسر جهان است که در زمان آماده کردن پیتزا روی خمیر پیتزا قرار می گیرد. این سس خوشمزه را می توانید جایگزین سس های آماده مثل سس کچاپ کنید.با ما در پرشین وی همراه باشید .
مواد لازم سس مخصوص پیتزا
رب گوجه فرنگی۳-۲ قاشق سوپخوری
سرکه ۳-۲ قاشق سوپخوری
روغن زیتون۳-۲ قاشق سوپخوری
شکر نصف قاشق سوپخوری
ادویه یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی
سیر کوبیده یا رنده شده ۲-۱ حبه
دستور تهیه سس مخصوص پیتزا
تمام مواد را مخلوط میکنیم و یکی دو جوش میدهیم و داخل خمیر پیتزا را با مواد لازم پر کردهو سس را روی آن میدهیم و بعد پنیر میپاشیم و طبخ میکنیم.
سیر حاوی ترکیباتی با خواص درمانی استبیشتر ادعاها درمورد خاصیت درمانی سیر مربوط به وجود یک ترکیب فعال بنام آلیسین است. این ترکیب حاوی سولفور، بوی تند و مزه متمایزی را به سیر می دهد. در هنگام آشپزی و پخت و پز، خرد کردن یا رنده کردن سیر باعث تولید آلیسین می شود اما حرارت دادن سیر ممکن است برخی از خواص درمانی آن را از بین ببرد که بهتر است سیر را در مرحله آخر پخت به موادغذایی اضافه کنیم.سیر می تواند خطر حملات قلبی را کاهش دهدبیشتر تحقیقات روی قابلیت سیر در کاهش خطر حملات قلبی و کمک به مدیریت سطح کلسترول متمرکز شده اند.
ارزش غذایی سیر
مطالعات متعدد نشان می دهند که سیر باعث می شود پلاکت ها (سلول های دخیل در انعقاد خون) کمتر بهم بچسبند و روی دیواره های شریانی انباشته و جمع شوند. این بدین معناست که سیر همانند یک ماده ضدانعقاد عمل می کند و از این طریق، خطر حملات قلبی را کاهش می دهد. سیر می تواند فشار خون را از طریق گشاد کردن رگ های خونی پایین بیاورد و به جریان خون اجازه می دهد تا براحتی و آزادانه حرکت کند. سیر خاصیت ضدسرطانی داردترکیبات سولفور در سیر برای جلوگیری از تشکیل سلول های سرطانی و مسدود کردن تومورها مورد مطالعه قرار گرفته است.
بیشتر شواهد درباره رابطه سیر با سرطان کولون، پروستات، مری و کلیه از نوع مشاهده ای بوده و فقط تعداد کمی از افراد در این مطالعات شرکت کرده اند. درنتیجه تاثیر سیر در رابطه با سرطان نامشخص بوده و مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.مطالعات حیوانی نشان می دهند که سیر ممکن است تحلیل رفتن استخوان را بواسطه افزایش سطح استروژن در جوندگان ماده به حداقل برساند. یک مطالعه روی زنان یائسه نشان داد که مصرف یک دوز از عصاره سیر خشک (معادل ۲ گرم سیر خام) همین اثر را دارد. همچنین مطالعات نشان می دهند که مصرف سیر می تواند باعث تسکین علایم التهابی استئوآرتریت شود.
خواص سیر برای سلامتی بدن
عصارهی سیر رسیده حاوی گوگرد است که نشان داده شده بهطرز مؤثری فشار خون را پایین میآورد. کمبود گوگرد در بدن یکی از علل فشار خون بالا محسوب میشود. بنابراین مصرف مواد غذایی حاوی سولفور میتواند به ثابت نگه داشتن فشار خون کمک کند.دانشمندان آمریکایی به این نتیجه رسیدهاند که مکمل عصارهی سیر میتواند سطح کلسترول بد یا LDL را در بیماران مبتلا به کلسترول بالا تا ۱۰ درصد کاهش دهد. در مطالعات حیوانی انجام شده روی موشها صحرایی نشان داده شد که سیر منجر به سنتز کلسترول در سلولهای کبد شد.
محققان به این نتیجه رسیدهاند که سیر میتواند تقریبا از تمام بیماریهای قلبی و عروقی پیشگیری کند. این مادهی غذایی از طریق کاهش سطح کلسترول بد، لیپید و تریگلیسیرید سرم، همچنین افزایش فعالیت آنتیاکسیدانی به جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی کمک میکند. نشان داده شده که سیر در مبارزه با گرفتگی عروق یا تصلب شرایین اثرگذار است.سبک زندگی ناسالم و افزایش سن میتوانند استخوانها را ضعیف کنند که این موضوع شما را در معرض شکستگی و پوکی استخوان قرار میدهد. نشان داده شده که سیر در مبارزه با پوکی استخوان و آرتریت مفید است
تبیان – خبرگزاری صدا و سیما