یکشنبه, ۷ بهمن , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

طرز تهیه کوکوی گردو با رب انار

آشپزی و شیرینی
کوکوی گردو یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مجلسی کشور ماست که به روش های مختلفی درست می شود این کوکو پرطرفدار که از گردوی آسیاب شده تهیه میشود با ما همراه باشید .

این روزها که فصل گردوی تازه است، توی خانه همه ما حداقل یکی دوکیلو گردو پیدا می شود.آن ها را فقط برای صبحانه و فسنجان مصرف نکنید گردو در کوکو و سالاد بی داد می کندباور ندارید امتحان کنید این کوکو برای شام عالی است. برای تهیه ی کوکوی گردو با رب انار با ما در پرشین وی همراه باشید .

مواد لازم کوکوی گردو با رب انار

۲۰۰ گرم گردوی آسیاب شده

۴ عدد تخم‌مرغ

۱ عدد پیاز

۳ ق س رب انار

۳ ق س کنجد

درسته به میزان لازم نمک و فلفل به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه کوکوی گردو با رب انار

ابتدا پیاز را ریز خرد کنید.در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم و طلایی شود، سپس آن را از تابه درآوردهو در کاسه‌ای بریزید. بعدازآنکه پیازداغ خنک شد، آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.حالا تخم‌مرغ‌ها، رب انار، گردوی آسیاب شده، کنجد و به میزان لازم نمک و فلفل را هم اضافه کرده ومواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید.وقتی روغن داغ شد

مایه کوکو را داخل آن بریزید و پخش کنید.صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ شود، سپس کوکو را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. بعدازآنکه کوکو آماده شد، آن را برش بزنید و سرخ کنید.یه جور دیگهاگر گردو دوست ندارید،به‌جای گردوی آسیاب شده از کنجد آسیاب شده و به جای سیر از پودر سیر هممی‌توانید استفاده کنید

کوکوی گردو با رب انارکوکوی گردو

خواص کنجد

قبل از هرچیزی بهتر است با این گیاه طبی بیشتر آشنا شویم. کنجد که با نام‌های سمسم و جلجلان نیز شناخته می‌شود. گیاهی یک ساله با ارتفاع یک متر، بخش فوقانی ساقه دارای کرک و بخش تحتانی آن فاقد کرک است. میوه این گیاه به صورت کپسولی بوده و حاوی دانه‌های کوچک مسطح به شکل بیضی است.تنها قسمت قابل استفاده گیاه کنجد، دانه آن است که از آن برای استحصال روغن گیاهی استفاده می‌شود. این گیاه به علت مقاومت به خشکی به عنوان یکی از محصولات استراتژیک مناطق خشک شناسایی شده است.

روغن این گیاه در صورت فرآوری به صورت سنتی  به سبب برخورداری از اسیدهای چرب اشباع نشده با کیفیت بالا و اسیدهای چرب با پایداری بالا لقب ملکه دانه‌های روغنی را به خود اختصاص داده است. همچنین به علت وجود خواص روغن کنجد از آن در زمینه‌های طبی و درمانی به طور گسترده استفاده می‌شود.این محصول پربازده به دلیل مقاومت به خشکی خاک در تناوب‌های کشاورزی جهت بهبود کیفیت خاک زراعی و نیز به عنوان کود سبز گیاهی نیز کشت می‌شود. بر اساس شواهد تاریخی خاستگاه این گیاه به سرزمین هندوستان باز می‌گردد. از این گیاه در کتاب مقدس یهودیان به نام تلمود نیز بسیار یاد شده است.

خواص کنجدخواص کنجد تنظیم فشار خون

انواع کنجد

استفاده از این گیاه به شکل صحیح که در طب سنتی امروزی استفاده آن مرسوم است، یعنی به صورت بوداده در سرزمین روم و یونان در اجرای مراسم‌های مذهبی رایج بوده است. این موضوع نشان می‌دهد استفاده از کنجد در باستانیان نیز امری شناخته شده بود.سوخته کنجد در مناطقی از پاکستان امروزی با قدمت ۳۰۰۰ سال قبل از میلاد کشف شده است. این دانه با ارزش از هند به خاستگاه‌های ثانویه خود یعنی آفریقا انتقال یافت. به صورتی که در حال حاضر کشورهای سودان و اتیوپی به عنوان بزرگترین تولیدکنندگان این دانه روغنی شناخته می‌شوند.

مجله آشپزی مثبت  –  آشپزی انلاین

گردآوری:

برچسب ها: ,
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی