بیوگرافی سمیرا سیاح بازیگر مشهور ؛ از ازدواج و شهرت تا مهاجرت و بازگشت به ایران

بازیگر سریال های قاب های خالی ، کاشانه ، داستان یک شهر ، همسفر ، کارگاه علوی بعد از ۱۱ سال که به آمریکا مهاجرت کرده بود به ایران بازگشته و مدتی است در کنار دوستانش عکس های به یادگار در صحفه شخصی اش منتشر می کند. در ادامه عکس ها و بیوگرافی سمیرا سیاح را در پرشین وی مشاهده کنید.
بیوگرافی سمیرا سیاح
سمیرا سیاح، بازیگر تئاتر و سینما و تلویزیون مطرح کشورمان است. وی در ۲۴ آذر سال ۱۳۵۲ در تهران متولد شد و فارغ التحصیل کارشناسی بازیگری سینما است. گفته می شود که وی سال ها قبل ازدواج کرده و دو فرزند به نام های سام و پایا دارد.
شروع فعالیت هنری
سیاح که در دهه های ۷۰ و ۸۰ در سریال های تلویزیونی زیادی نقش آفرینی کرده بود و عمدتاً نیز نقش دختران آرام و محجبه را در آن ها داشت، پس از سال ها زندگی در آمریکا به ایران بازگشته و تجدید دیداری با دوستان قدیمی خود داشته است.
بازیگری را از سال ۷۴ با بازی در سریال تلویزیونی «مهر خوبان» به کارگردانی یوسف سیدمهدوی آغاز کرد و سپس در سال ۷۵ با بازی در فیلم «بالاتر از خطر» به کارگردانی سعید عالم زاده وارد سینما شد. سیاح در سال ۷۹ با سریال «همسفر» به کارگردانی قاسم جعفری به چهره ی شناخته شده تری تبدیل شد.
سریال «همسفر» به کارگردانی قاسم جعفری با باری سمیر سیاح
آخرین فعالیت بازیگری او در ایران در سال ۹۰ در تله فیلمی به نام «انتظار» به کارگردانی فلورا سام بود. او پس از آن ایران را به مقصد آمریکا ترک کرد و بعد از ۱۱ سال به کشور بازگشت.
ازدواج و زندگی شخصی خانم بازیگر
درباره ازدواج و همسر سمیرا سیاح، اطلاعات دقیقی در دسترس نیست و اخباری در گذشته منتشر شده بود که او با شهاب عباسی، بازیگر طنز، ازدواج کرده است، اما این ادعاها تکذیب شدند و شایعه ای بیش پیرامون این موضوع وجود نداشت. او صاحب یک پسر به نام پایاست که در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۳ متولد شده است.
گفتنی است او در آثاری چون بالاتر از خطر، کاردو پنیر، بازگشت، انتظار، قابهای خالی، کاشانه، داستان یک شهر، همسفر، کارگاه علوی ۲ و… بازی کرده است.
بیوگرافی سمیرا سیاح و فیلم های وی
سمیرا سیاح فعالیت خود را از سال ۱۳۷۴ با مجموعه تلویزیونی “مهر خوبان” به کارگردانی یوسف سید مهدوی آغاز کرد و پس از یک سال دومین تجربه تلویزیونی خود را با سریال “فراق” به دست آورد.
وی در سال ۱۳۷۵ با فیلم “بالاتر از خطر” به کارگردانی سعید عالم زاده وارد عرصه سینما شد. در سال ۱۳۷۶ در سریال “جدال با سرنوشت” کاری از مسعود رشیدی در کنار مهران احمدی و زهره صفوی به ایفای نقش پرداخت. اغلب شما با این سریال چهره ی او را به خاطر دارید.
سیاح در سال ۱۳۷۹ با سریال “همسفر” به کارگردانی قاسم جعفری به چهره ی شناخته شده تری تبدیل شد.
از دیگر مجموعه های تلویزیونی وی می توان به راز یک خزان، کاشانه، یکی بود یکی نبود، کژدم ۳۳، چه کسی به سرهنگ شلیک کرد؟، گلریزان، داستان یک شهر، کاراگاه علوی ۲ و … اشاره کرد.
او در سال ۱۳۸۸ در فیلم سینمایی “کارد و پنیر” به کارگردانی محمود معظمی ایفای نقش کرده بود.
وی در سال ۱۳۹۰ در تله فیلمی به نام “انتظار” به کارگردانی فلورا سام آخرین فعالیت بازیگری خود را در ایران انجام داد. و پس از آن با همسر و پسرش به آمریکا مهاجرت کرد و در لس آنجلس آمریکا ساکن شد.
بازیگر سریال قاب های خالی
قابهای خالی مجموعهٔ تلویزیونی ایرانی به کارگردانی مرتضی احمدی هرندی است و تهیه کنندگی ایوب دانشور و مرتضی هرندی در چند مقطع از تاریخ معاصر ایران را روایت کرده و از تولیدات سال ۱۳۸۵–۱۳۸۶ و محصول شبکه جهانی سحر با مشارکت شبکه دو سیمای جمهوری اسلامی ایران می باشد، این مجموعه در ۱۵ قسمت ۴۵ دقیقهای به صورت هفته ای در زمستان و بهار ۱۳۸۶–۱۳۸۷ از شبکه دو سیما پخش شد و برای پخش از شبکه سحر به چند زبان خارجی از جمله آذری دوبله گردید.
در ادامه بیوگرافی سمیرا سیاح وی در سریال خاطره انگیز قاب های خالی هنرنمایی کرده است.
سریال قاب های خالی در ۱۹ قسمت ۴۵ دقیقه ای تولید شده و مدیریت دوبله آن به عهده ناصر طهماسب است. برخی بازیگران مانند داریوش ارجمند، شمسی فضل اللهی، ناصر هاشمی و آتش تقی پور به جای خودشان صحبت می کنند.
حدود ۴۵ بازیگر زن و مرد نقشهای این سریال را بازی کرده اند، از بازیگران اصلی این سریال می توان به داریوش ارجمند، ناصر هاشمی، نیکو خردمند، سمیرا سیاح، مهدی امینی خواه، محمود مقامی، شمسی فضلاللهی، آتش تقی پور، مجید حاجی زاده، تارا سلیمانی، حوریه امیری، شهرزاد کمالزاده، اکبر مولایی، نسیم ناطقیان، صادق توکلی، نوید دانشور، رضا میر معنوی و ترلان پروانه اشاره کرد.
داستان سریال قاب های خالی
فیلمنامه قاب های خالی را بهزاد عشقی نوشته و داستان آن درباره زندگی سه نسل از زنان یک خاندان ایرانی است. زندگی مارال که سرگرم آماده سازی تئاتر جدیدی در کنار نامزدش، فریدون است با ورود نازنین به صحنه کار مشترک آنها دستخوش نا آرامی می شود.
مارال نگران است که حضور نازنین در زندگی مشترک آنها نیز تاثیر داشته باشد. از طرف دیگر مارال نگران بیماری مادر بزرگش، سولماز نیز هست.
به همین دلیل از فریدون فرصتی می خواهد تا بتواند کمی به ذهنش استراحت بدهد اما فریدون با این پیشنهاد مخالفت می کند، اختلاف بین مارال و فریدون باعث نزدیکی بیشتر مارال به سوی مادربزرگش می شود، مادربزرگ خاطرات دور و درازش را برای مارال تعریف می کند و از زمانی می گوید که در دوران کودکی همراه پدر و مادرش برای کار به قفقاز سفر می کنند، اما با به قدرت رسیدن بلشویک ها بخش عظیمی از ایرانیان مهاجر قفقاز به ایران برمی گردند؛ در حالی که در ایران حوادث زیادی منتظر آنهاست….
فرادید , جام جم , روزیاتو , آخرین خبر , اینستاگرام