جمعه, ۲۳ خرداد , ۱۴۰۴
درخواست تبلیغات

بیوگرافی شیوا خنیاگر بازیگر و پیشکسوت سینما و تلوزیون.

بیوگرافی افراد مشهور
بیوگرافی کامل شیوا خنیاگر دوبلور ، گوینده و بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون را با هم در متن زیر خواهیم خواند. چیزی که جالب توجه است مادرش از مهاجران روسی است. وی فعالیت خود را با گوینده‌ی رادیو شروع کرد. مجموعه‌ی «قصه‌های هزار و یک شب» و کتاب یادداشت‌های روزانه یک زن مطلقه» از جمله آثار این هنرمند است.

بیوگرافی شیوا خنیاگر را با هم در متن زیر خواهیم خواند. مجموعه تلویزیونی مرگ تدریجی یک رؤیا پله صعودی برای این هنرپیشه میباشد. او سالها پیش با شخصی به نام آقای مهدوی ازدواج کرد که این ازدواج به طلاق وجدایی منجر شد. در زیر بهترین کتاب‌های شیوا خنیاگر در مقام گوینده را هم به شما گفته ایم. ما را دنبال کنید.

بیوگرافی شیوا خنیاگر

نام اصلی فاطمه خنیاگر
زمینه فعالیت سینما و تلویزیون
تولد خرداد ۱۳۴۶تهران
ملیت ایرانی
پیشه بازیگر
فرزندان یک پسر
مدرک تحصیلی لیسانس ادبیات فارسی (۱۳۶۳)

شیوا خنیاگر

ادامه بحث بیوگرافی شیوا خنیاگر اینکه  در سال ۱۳۴۶ در تهران متولد شد.
وی لیسانس ادبیات فارسی در سال ۱۳۶۳ بوده است و همچنین دوره فیلمنامه نویسی را سال ۱۳۶۹ گذراند.
وی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۸ با فیلم عبور از غبار آغاز کرد.

 هنرپیشه سینما و تلویزیونهنرپیشه سینما و تلویزیون

فیلم های شیوا خنیاگر

سینمایی

۱ – دلتنگی های عاشقانه (۱۳۹۱)۲ – بی تابی بیتا (۱۳۹۰)۳ – یک سطر واقعیت
(۱۳۹۰)۴ – رهاتر از دریا (۱۳۸۹)۵ – امشب شب مهتابه (۱۳۸۷)۶ – بیداری (۱۳۸۷)۷ – چهره به چهره (۱۳۸۷)۸ –
سایه وحشت (۱۳۸۷)۹ – دوشیزه باران (۱۳۸۶)۱۰ – کلاغ پر (۱۳۸۶)۱۱ – سوغات فرنگ (۱۳۸۵)۱۲ – مقلد شیطان (۱۳۸۵)۱۳ –

ستاره‌ها ۱: ستاره می‌شود (۱۳۸۴)۱۴ – ازدواج صورتی (۱۳۸۳)۱۵ – عروس فراری (۱۳۸۳)۱۶ – پسران مهتاب (ارتشی در تاریکی) (۱۳۸۱)۱۷
– جایی دیگر (۱۳۸۱)۱۸ – چهره (۱۳۷۴)۱۹ – فردا روز دیگری است (۱۳۷۴)۲۰ – دیوانه وار (۱۳۷۳)۲۱ – مجسمه (۱۳۷۱)۲۲
– مریم و میتیل (۱۳۷۱)۲۳ – شانس زندگی (۱۳۷۰)۲۴ – عشق و مرگ (۱۳۶۹)

مجموعه تلویزیونی

ستایش (سعید سلطانی )۱۳۸۹-۱۳۹۰)اغما
(سیروس مقدم ۱۳۸۶)پرواز در حباب (سیروس مقدم ۱۳۸۵)

شیوا «فاطمه» خنیاگر (زاده ۶ خرداد ۱۳۴۶ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون اهل ایران است. و فارغ‌التحصیل لیسانس ادبیات فارسی در سال ۱۳۶۳ است و همچنین دوره فیلمنامه‌نویسی را سال ۱۳۶۹ گذراند. وی فعالیت هنری خود را از سال ۱۳۶۸ با فیلم عبور از غبار آغاز کرد. از میان آثار او می توان به فیلم های دلتنگیهای عاشقانه و بیداری اشاره کرد.

بازیگر - گویندهبازیگر – گوینده

خانواده خنیاگر

در ادامه بحث درباره بیوگرافی شیوا خنیاگر مادرش که از مهاجران روس بود در ۱۹ سالگی شیوا در یک تصادف جان خود را از دست داد و پدرش که گیلانی بود پنج شش سال بعد از فوت مادرش در اثر یک بیماری جان خود را از دست داد او یک پسر دارد به نام علیرضا.

همسر شیوا خنیاگر

در بسیاری از سایت ها از ناصر ممدوح بازیگر و دوبلور کشورمان به عنوان همسر شیوا خنیاگر نام برده می شود و این بازیگر برای روشن شدن این موضوع مجبور به انتشار عکس همسر سابقش شد.
این بازیگر تاکید کرد که این عکس را بخاطر روشن شدن موضوع و رفع سوء تفاهم منتشر کرده است.

پیشکسوت سینما و تلوزیونپیشکسوت سینما و تلوزیون

گویندگی در رادیو

شیوا خنیاگر در سال ۱۳۶۶ بعد از گذراندن امتحانات متفرقه از قبیل: متون سنگین فارسی و دادن تست‌های پزشکی از جمله تست حنجره، توانست از بین افراد بسیاری که برای گویندگی شرکت کرده بودند، انتخاب و وارد رادیو شود.
او می‌گوید: من کار صدا و گویندگی را ترجیح می‌دهم، چون قدرت انتخابم در آن بیشتر است، به هر حال وارد دنیای بازیگر هم شده ام و بازیگری جزئی از زندگیم به حساب می‌آید.

علاقه به کتاب و شعر

طبق گفته‌های خانم خنیاگر، او به شدت اهل مطالعه است. در منزل کتابخانه دارد و خیلی علاقمند به شعر است. او با سعدی، مولانا، عطار و حافظ زندگی می‌کند و رمان‌های زیادی در طول زندگی اش خوانده است.

شایعه ازدواج با ناصر ممدوح

در بسیاری از سایت‌ها از ناصر ممدوح، بازیگر و دوبلور معروف ایرانی، به عنوان همسر شیوا خنیاگر نام برده می‌شود. خانم خنیاگر، برای روشن شدن این موضوع عکسی از همسر سابقش را منتشر کرد. او تاکید کرد که این عکس را بخاطر روشن شدن موضوع و رفع سوء تفاهم منتشر کرده است.

اینستاگرام شیوا خنیاگر

برای آشنایی بیشتر با فعالیت‌ها و تصاویر شیوا خنیاگر می‌توانید صفحه اینستاگرام او را دنبال کنید.

فعالیت‌های هنری

شیوا خنیاگر، دوره فیلمنامه نویسی را در سال ۱۳۶۹ آموزش دید و کلاس‌های سناریونویسی و فن بیان را نیز در همان حین گذارند و در کلاس‌های آقای اسکویی هم برای مدت کمی شرکت کرد.

سریال همسران

شیوا خنیاگر، در زمان ساخت سریال همسران سال ۱۳۷۳ با کارگردان مسعود رسام قرار داد بست و قرار بود به جای خانم مهرانه میهن ترابی ایفای نقش کند، اما بعد از چند روز فیلمبرداری به دلیل اینکه فضای این مجموعه با روحیات او سازگار نبود کار را رها کرد. او با سریال چهره به چهره سال ۱۳۸۷ شناخته‌تر شد و با ایفای نقش در سریال مرگ تدریجی یک رویا سال ۸۷ و ستایش ۱۳۸۹ به چهره شناخته شده‌ای تبدیل شد.

محرومیت از بیمه

خانم خنیاگر در یکی از گفتگوهایش می‌گوید: هنوز به عنوان هنرمندی که نزدیک به ۳۰ سال از فعالیتش می‌گذرد بیمه هیچ ارگانی نشده‌ام و این جای تاسف دارد.

حذف از سریال ستایش

خانم خنیاگر با انتشار پستی در اینستاگرام اینگونه می‌گوید: “چه بیرحمانه مرا فقط به خاطر درخواست دستمزد معوّقه، با نوشتن سکانس مرگ، به بازیم در ستایش یک پایان دادند….وگرنه قرار بود همچنان در ستایش دو و همچنین سه در کنار اقای داریوش ارجمند، با نام آتی و به عنوان همسرش حضور داشته باشم… .”

بیوگرافی، نماوا
گردآوری:

برچسب ها:
اخبار مرتبط:
بیوگرافی افراد معروف
بیشتر >