بیوگرافی قدرت الله ایزدی ؛ از ازدواج و فرزند تا بازیگری و گریه های تلخش از زندگی پدرش
شخصیت آقا رشید کارآگاهی باهوش زیرک و شوخ طبعی بود که با لهجه شیرین اصفهانی اش لحظات مفرحی را برای مخاطبان در تلویزیون رقم می زد این شخصیت به قدری محبوب شد که نام ایزدی با نقش آقا رشید گره خورد. در ادامه عکس ها و بیوگرافی قدرت الله ایزدی را در پرشین وی مشاهده کنید.
بیوگرافی قدرت الله ایزدی
قدرتالله «رشید» ایزدی در ۴ تیر ۱۳۳۵ در گزبرخوار از توابع شهرستان برخوار و میمه در استان اصفهان به دنیا آمد. ایزدی با خلق شخصیت رشید به شهرت رسید و از صحنه تئاتر وارد سینما و تلویزیون شد.
رشید با بازی در فیلم ها و سریال های مختلف، جایگاه و شهرت قابل توجهی در صنعت هنر ایران به دست آورده است. یکی از ویژگیهای مهم رشید به عنوان هنرپیشه، بازیهای طنز و کمدی او است که باعث شده است تا با بینندگان تلویزیونی ارتباط خوبی برقرار کند.
نمایش نامههای زیادی از تلویزیون نیز در طول سالیان اخیر پخش شده است، اما باید قبول کرد که هیچ یک از آنها نتوانسته است مانند نمایش نامههای رشید با بینندگان ارتباط خاصی برقرار کند.
شخصیتپردازی بینظیر و بازی زیبا و شیرینش در نقشهای بامزه، باعث شده است که وی به راحتی جای خود را در تلویزیون باز کند و تبدیل به یکی از محبوبترین هنرپیشههای ایران شود.
خانواده آقا رشید
پدرش سنگبری داشت و او و برادرانش هم در این حرفه با پدر همراه بودند. وی دو برادر و دو خواهر داشت که او فرزند دوم خانواده می باشد.
وی تا دیپلم، تحصیلات خود را در رشته ادبیات ادامه داده و سپس در سال ۱۳۵۸ وارد حوزه آموزش و پرورش شد. اقای بازیگر به دلیل مخارج زندگی و نیازمند کار بودن، بخشی از تحصیلات خود را بصورت شبانه سپری کرد.
گریه های تلخ قدرت الله ایزدی از زندگی سخت پدرش و رویایی که برای او داشت
گریه های تلخ قدرت الله ایزدی از زندگی سخت پدرش همه را به گریه انداخت. او در قسمتی از صحبت هایش گفت : بابا ببین من کجا رسیدم …
زندگی شخصی بازیگر طنز
در ادامه بیوگرافی قدرت الله ایزدی این بازیگر در سال ۵۸ با یکی از آشنایان دور خود ازدواج کرد و حاصل این ازدواج دو فرزند دختر و دو فرزند پسر است. کتایون و سارا نام دختران او است.
کمال و علیرضا، پسران قدرتالله ایزدی هر دو در عرصه بازیگری فعالیت دارند و در سریال کارآگاه رشید نقشآفرینی کردند. او همسرش را در یکی از مهمانیهای خانوادگی دید. در آن زمان، مانند امروز، آزادی زیادی برای شناخت بیشتر دختر و پسر وجود نداشت. ایزدی از خصوصیات همسرش از فامیل شنیده بود و با یک شناخت نسبی از او زندگی مشترکش را شروع کرد.
او در مورد آشنایی با همسرش گفت: «راستش از آنجا که پدر همسرم دو متر و پنج سانت قد داشت، مادر همسرم اول کمی متعجب شد. اما از آنجا که عاشق همسرم شده بودم، عزمم را جزم کردم که هر طوری شده ازدواج کنم.»
از معلمی تا بازیگری
ایزدی در سال ۱۳۵۸ به عنوان دبیر در وزارت آموزش و پرورش استخدام شد و مدتی هم ناظم مدرسه بود. اما در سال ۱۳۶۴ از طریق صدا و سیمای مرکز اصفهان وارد دنیای بازیگری شد. با این حال پس از آن در کنار فعالیت هنری شغل معلمی را هم ادامه داده است.
بیوگرافی قدرت الله ایزدی و فرزندانش
کمال، فرزند اول هنرپیشه مشهور قدرتالله ایزدی، در سریال “کارآگاه رشید” به نقش یک راننده تاکسی پرداخته است. او نه تنها در این سریال، بلکه در بسیاری از تئاترها و سریالها در کنار پدر خود هنرنمایی میکند. این همکاری برای او یک افتخار است زیرا ایزدی برای او الگویی مناسب در زندگی و بازیگری است و بازی در کنار او ارزشمند و بینظیر است.
علاوه بر هنر، کمال به موسیقی نیز علاقهمند است و در این زمینه فعالیت میکند. کمال ایزدی، ازدواج کرده و متاهل است. اینطور که پیداست همسر او از اقوام دور پدرش می باشد.
علیرضا، پسر دوم هنرپیشه مشهور قدرتالله ایزدی، در سریال “کارآگاه رشید” نقش پسر حبیبی را بازی کرده است. علیرضا در رشته کامپیوتر تحصیل میکند و به کار مونتاژ نیز آشنایی دارد. او دارای علاقه به تدوین و ویرایش فیلمهاست و در آینده قصد دارد به عنوان تدوینگر در صنعت فیلمسازی فعالیت کند.
کتایون، دختر اول هنرپیشه محبوب قدرتالله ایزدی، متاهل و دارای یک فرزند پسر است. او ترجیح میدهد فردی مشهور و معروف نباشد تا بتواند با آرامش و راحتی زندگی کند. کتایون فرزند دوم خانواده است و متولد سال ۱۳۶۱ میباشد.
سارا، دختر دوم هنرپیشه معروف قدرتالله ایزدی است که دوست ندارد فردی مشهور باشد. به رشته گرافیک علاقهمند بوده و سرگرم هنر و طراحی است.
ماجرای بازیگر شدن آقا رشید از زبان خودش
در ادامه بیوگرافی قدرت الله ایزدی وی یک روز در سال ۱۳۶۴، با یک موتور گازی از کنار جمعی در پل خواجو که مشغول تصویربرداری بودند رد شدم. کنجکاو شدم و جلو رفتم. موضوع فیلم در رابطه با مردی بود که دقایق زیادی در تلفن عمومی همه را معطل خود کرده بود. کارگردان از افراد انتخابی میخواست که جلو بروند و با مرد مورد نظر دعوا کنند.»
او میگوید: «هیچ کس این کار را درست انجام نمیداد. من رفتم جلو و با حالت جدی گفتم: آقا بیا بیرون، همه را معطل کردهای. او بیرون آمد و گفت: تو چی می گی؟ من با حالت طنز جواب دادم: آقا بفرمایید بیرون، همه معطل شما هستند.»
ایزدی می گوید: «در آن لحظه همه خندیدند و کارگردان خیلی خوشش آمد. از من درخواست کرد به صدا و سیما بروم و تست بازیگری بدهم. از آن وقت بود که من وارد عرصه بازیگری شدم.»
نقش آقا رشید در سریال «خواستگاری» (۱۳۶۵) شکل گرفت. به دلیل کوتاهی قد، به دنبال اسمی بود که با قدش در تضاد باشد. بنابراین، اسم «رشید» را انتخاب کرد و شخصیت رشید از همان جا به وجود آمد.
رشید با بازی در فیلمها و سریالهای مختلف، جایگاه و شهرت قابل توجهی در صنعت هنر ایران به دست آورده است. یکی از ویژگیهای مهم رشید به عنوان هنرپیشه، بازیهای طنز و کمدی او است که باعث شده است تا با بینندگان تلویزیونی ارتباط خوبی برقرار کند.
نمایش نامههای زیادی از تلویزیون نیز در طول سالیان اخیر پخش شده است، اما باید قبول کرد که هیچ یک از آنها نتوانسته است مانند نمایش نامههای رشید با بینندگان ارتباط خاصی برقرار کند.
شخصیتپردازی بینظیر و بازی زیبا و شیرینش در نقشهای بامزه، باعث شده است که وی به راحتی جای خود را در تلویزیون باز کند و تبدیل به یکی از محبوبترین هنرپیشههای ایران شود.
بیوگرافی قدرت الله ایزدی در مگه تموم عمر چند تا بهاره؟
بیرون آمدن «عموجلال» از زیر سایه «آقا رشید»
قدرت الله ایزدی، بازیگری که سال ها به خاطر بازی در نقش شیرین رشید در نمایش «تئاتر در صحنه» اصفهان شناخته می شد، بعد از تجربه همکاری با سروش صحت در سریال «شمعدونی»، در سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» صحت هم یکی از نقش های اصلی را ایفا کرده است. او گفته گه گاه در طول سریال به نقش رشید نزدیک می شده و صحت تلاش می کرده او را به نقش عموجلال برگرداند.
بازیگر نقش عموجلال در سریال «مگه تموم عمر چند تا بهاره؟» در گفتوگو با ایرنا از کارگردانی سروش صحت و شیوه همکاری با این سریال خاطرات جالبی تعریف کرده است.
ایزدی درباره شیوه کار سروش صحت گفته: «خیلی راحت با ایشان می شود کار کرد. کارگردانی کاربلد است و اجازه نمی دهد که به بازیگر استرس وارد شود.
هر زمان احساس خستگی می کردیم سریع کات می دادند که استراحت کنیم و چایی بخوریم. ممکن بود که من دیالوگی را فراموش می کردم اما آقای صحت می گفت که راحت باش! حتی اگر ۲۰ بار هم لازم باشد من اینجا هستم، دوربین، فیلمبردار و صدابردار و همه آمده ایم که کار کنیم. گاهی ممکن بود دوست دیگری فراموش کند و همین صحبت های ایشان استرس تیم را کم می کرد.»
بازیگر نقش عمو جلال در سریال مگه تموم عمر چند تا بهاره؟
در ادامه بیوگرافی قدرت الله ایزدی او درباره تلاش سروش صحت برای حفظ قالب عموجلال توضیح داده: «در این سریال نقشی را به نام عموجلال بازی می کردم، ولی در یکی از سکانس ها که از این شخصیت فاصله گرفتم و به شخصیت رشید نزدیک شدم، سریع آقای صحت کات داد و گفتند عزیزم اینجا شخصیت که شما بازی می کنید عموجلال است.
من می دانم که پتانسیلی قوی داری و می توانی نقش های دیگری هم بازی کنی و به همین دلیل اینجا نقش عموجلال را به شما دادم که شبیه نقش رشید نیست.
عموجلال شخصیتی است که عاشق موسیقی و بچه هایش است و کلی زجر کشیده تا به این جا رسیده. خلاصه هر جا که از نقش عموجلال بیرون می آمدم و رشید میشدم سریع کات می دادند و میگفتند عزیزم رشید نشو!»
یکی از خاطرات بامزه قدرت الله ایزدی درباره سریال، سکانس فلاش بکی است که زندگی نیما را بعد از مرگ پدرش نشان می دهد. او تعریف کرده: «سکانسی بود که داداش من تصادف کرده و مرده بود.
در آن سکانس بچه ها و نیما را صدا می زدم که بیایند و زمانی که نیما کنارم می نشست به او می گفتم «نیما چقدر بوی داداشی منو می دی! بذار بوت کنم!» و بعد او را بو می کردم. این سکانس حدود ۲۵ بار برداشت شد و هر بار عدهای میخندیدند. نیما هم طاقت نمی آورد و می خندید. آقای صحت می گفت بسه دیگه نخندید! سه دو یک حرکت!… دوباره می دیدیم آقای صحت خودش دارد می خندد.»
صحبت های قدرت الله ایزدی درباره این سریال
آنهایی که دهه ۷۰ برنامه تئاتر در صحنه را تماشا میکردند با قدرتالله ایزدی یا همان آقا رشید خیلی خوب آشنا هستند. هنرمند طناز و بامزه اصفهانی که با قد کوتاه خود خیلی از مردم ایران را خندانده است.
چالش جدی شما با شغل سمسار چه بود و آیا چنین شغلی را تجربه کرده بودید؟
در دوران تحصیلم روزها کار میکردم و شبها درس میخواندم. بعضی اوقات هم به پدرم کمک میکردم. پدرم یک مغازه سوپرمارکت داشت که من در کنارش کار میکردم و با این کار آشنایی داشتم اما سمساری هم برایم جالب بود و به من میآمد که یک سمسار باشم.
قبلا در سمساری کار کردهام. مادر همسرم قبلا سمساری داشت و اجناسش را پدر همسرم میخرید. مدتی مادر همسرم مریض شد و من برایش کار میکردم و به همین دلیل با کار سمساری و فروش لوازم دست دوم آشنایی داشتم.
در این سریال سکانسی بود که من یک وسیله صنایع دستی را در دستم داشتم و دنبال جایی میگشتم که آن را بگذارم و هر جا میخواستم بگذارم پدرم و دوست پدرم میگفتند این جا خوب نیست دست آخر وقتی آن را روی زمین گذاشتم بالاخره گفتند خوبه و قبول کردند. فکر میکنم آقای صحت با این سکانس میخواست بگوید که صنایع دستی دیگر خواهان ندارد و این سکانسی بود که من دوست داشتم.
خیلی برایم سوال است که بدانم آقا رشید در واقعیت هم اینقدر شوخند؟
نه. ما هم آدمیم بالاخره. یک موقع شوخیم و یک موقع جدی. اما بیشترین حالت جدی من مربوط به زمانی بود که در مدرسه نقش بازی میکردم. من ناظم بودم و برای همین مجبور بودم جدی باشم که اگر جدی نبودم بچهها از سروکولم بالا میرفتند. بعدش هم مدیر شدم که گفتم من مدیر نمیمانم.
بیوگرافی قدرت الله ایزدی در جوکر
احسان علیخانی همراه با حامد میرفتاحی کارگردانی این سری از جوکر را به عهده دارد. برای فصل جدید جوکر، دکور بسیار چشمگیر و زیبایی طراحی شده که باید ببینید و لذت ببرید. این دکور ۳۶۰ درجه است و با پیش از ۵۰ دوربین همه حرکت های مهمانان برنامه را رصد می کند.
حمید لولایی، قدرت الله ایزدی، امین زندگانی، علی صادقی، علی اوجی، شاهرخ استخری، مجید یاسر و نیما فلاح مهمانان فصل سوم جوکر دو هستند که قرار است در طبقه ۲۱ کلی همه ما را بخندانند و خودشان هم تا جایی که می توانند نخندند.
مسابقه جوکر یا به فارسی اش لطیفه گو یا بذله گو، یک گرداننده و مجری یا میزبان دارد. در هر فصل آن ۸ هنرمند، ۶ ساعت زمان دارند تا در یک خانه مجهز با تمام امکانات، با برنامه های مختلف یکدیگر را بخندانند و از بازی حذف کنند، بدون این که خودشان بخندند. به همین سادگی و بامزگی!
فضای کلی اتاقی که شرکت کنندگان در آن حضور دارند و مسابقه در آن انجام می شود، طراحی ای شبیه فضای خانه دارد و دارای اتاق نشیمن و آشپزخانه است.
در کنار اتاق شرکت کنندگان، یک اتاق آکسسوار و گریم نیز وجود دارد. شرکت کنندگان در طول بازی هر گاه خواستند به این اتاق می روند و ابزاری از آنجا با خود می آورند یا تغییری در ظاهر خود ایجاد می کنند تا بتوانند با آن دیگران را بخندانند.
فرارو , روزیاتو , ایرنا , فیلم نیوز , فیلیموشات , ایسنا , مهر , اینستاگرام