سه شنبه, ۱۷ تیر , ۱۴۰۴
درخواست تبلیغات

بیوگرافی بهناز جعفری بازیگر مشهور ؛ از زندگی شخصی و بیماری تا تئاتر و شهرت

بیوگرافی افراد مشهور
بهناز جعفری بازیگر 49 ساله کشورمان که به تازگی در سریال های نیبسان آبی و خاتون و سپس شریک جرم حضور داشته علاوه بر بیماری بسیار پرتلاش بوده و در عرصه تئاتر سینما و تلویزیون بسیار فعال بوده و اما هنوز ازدواج نکرده و مجرد می باشد.

او برای فیلم خانه‌ ای روی آب به کارگردانی بهمن فرمان‌ آرا از بیستمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن را گرفت و در این سال ها به دور از حواشی به نزگی هنری خود پرداخته و پله های موفقیت را طی کرده است. در ادامه عکس ها و بیوگرافی بهناز جعفری را در پرشین وی مشاهده کنید.

بیوگرافی بهناز جعفری

بهناز جعفری (Behnaz Jafari) روز بیست‌وپنجم مردادماه سال ۱۳۵۳ در شهر تهران به دنیا آمد و تحصیلات خود در مقطع کارشناسی را در رشته‌ی ادبیات نمایشی دانشگاه آزاد اسلامی سپری کرد. این بازیگر ایرانی که فرزند پدری حسابدار و مادری پرستار است، در خانواده‌ای بزرگ شد که نسبت به هنر دید مثبتی داشتند و فضای موجود در خانواده و برخورد پذیرش‌گر پدر موجب شد که بهناز جعفری بتواند بدون مانع مسیر خود را در عالم هنر و بازیگری دنبال کند.

بیوگرافی بهناز جعفریکودکی بهناز جعفری

شروع فعالیت هنری

جعفری حرفه‌ی بازیگری را از دهه‌ی هفتاد شمسی آغاز کرد و با حضور در مقابل دوربین فیلم سینمایی « جاده عشق» به کارگردانی رجب محمدین، اولین تجربه‌ی خود در این عرصه را رقم زد. از میان پروژه‌های مهمی که این بازیگر تاکنون در آن‌ها به ایفای نقش پرداخته، می‌توان به «آب و آتش»، «خانه‌ای روی آب» و «بیدار شو آرزو» اشاره کرد.

وی در نقش کوتاهی در فیلم رروسری آبی ظاهر شد اما دیگر از او خبری نبود تا اینکه با بازی در نقش اول فیلم عشق طاهر بار دیگر به سینما‌ آمد.

بیوگرافی بهناز جعفریپدر بهناز جعفری

او که موفق به دریافت جایزه‌ی بازیگری از جشنواره‌ی فیلم فجر شده، تاکنون در فیلم‌ها و آثار گوناگونی به ایفای نقش پرداخته و از شهرت قابل توجهی در میان مخاطبان ایرانی برخوردار است.

بهناز جعفری در کارنامه‌ی هنری خود، بازیگری در پروژه‌های گوناگون سینمایی، تلویزیونی و تئاتر را به ثبت رسانده است. او بر صحنه‌ی نمایش برای کارگردان‌های مطرحی نظیر بهرام بیضایی نقش‌آفرینی کرده و در مدیوم‌های دیگر نیز در پروژه‌های پرسروصدایی حضور داشته است.

بیوگرافی بهناز جعفریعکس های بهناز جعفری

بهترین کتاب‌ های بازیگر مشهور در مقام گوینده

کتاب ربکا (Rebecca): یک رمان سحرانگیز از دافنه دوموریه؛ شاهکار ادبی بزرگی که به روایت ماجرای یک عمارت نفرین‌شده می‌پردازد. مردی ثروتمند با زنی جوان آشنا می‌شود و وقتی این زن تصمیم می‌گیرد که به خانومِ جدید عمارت او تبدیل شود، خود را تحت سلطه‌ی همسر سابق مرد می‌یابد.

کتاب شب‌های روشن: یک داستان عاشقانه از خاطرات یک رویاپرداز (White Nights): اثری برای تمام ادوار؛ یک شاهکار کوتاه که از پراحساس‌ترین نوشته‌های فئودور داستایوفسکی محسوب می‌شود. این رمان کوتاه رابطه‌ی غریب و متفاوت یک مرد و زن جوان را ترسیم می‌کند: مواجهه‌ی یک مرد تنها با زنی عاشق که در طول چند شب با یکدیگر به گفت‌وگو می‌پردازند.

بیوگرافی بهناز جعفریبهناز جعفری

شب‌های روشن یک اثر عاشقانه‌ی کوتاه از ادبیات روسیه است که می‌تواند هر انسانی را تحت‌تأثیر قرار دهد. این رمان به دفعات مورد اقتباس قرار گرفته و دست‌مایه‌ی تولید آثار مختلفی ازجمله فیلم‌های سینمایی شده است. نشر صوتی ماه آوا نسخه‌ی صوتی این روایت دل‌نشین را با صدای رضا عمرانی و بهناز جعفری در اختیار مخاطبان قرار داده است.

کتاب من او را دوست داشتم (Someone I loved): روایتی از دل‌مشغولی‌ها و رخدادهایی که در زیست روزمره‌ی آدم‌ها اتفاق می‌افتند؛ اثری از نویسنده‌ی سرشناس ادبیات فرانسه، آنا گاوالدا که با توصیفات زیبا و کلمات دل‌نشینش قادر است هر مخاطبی را به وجد آورد. این رمان جذاب که روایت آن به عمق جان خواننده نفوذ می‌کند را می‌توانید با صدای بهناز جعفری بشنوید.

بیوگرافی بهناز جعفریلیلی رشیدی و بهناز جعفری

بیوگرافی بهناز جعفری و بیماری وی

او بی‌ شک یکی از سختکوش‌ ترین بازیگران تئاتر است که با همه توانش تلاش می‌کند در این عرصه خوش بدرخشد. این بازیگر مشهور مبتلا به بیماری ام اس بوده و این بیماری نتوانسته جلوی پیشرفت وی را بگیرد.

بهناز جعفری: اولین برخورد من با ام‌اس طوری بود که اصلا سر و صدا نکردم و واکنش هیجانی خاصی نشان ندادم. فکر می‌کنم لحظه اول شنیدن این خبر برای همه آدم‌ها حتی به لحاظ شیمی بدن، لحظه خاصی است و معمولا واکنش بهت و ناباوری نشان می‌دهد، اما من خیلی راحت و حتی تا حدی خنثی برخورد کردم.

بیوگرافی بهناز جعفریمهران مدیری و بهناز جعفری

دکتر گفت که به ام‌اس مبتلا  هستی و من گفتم عه؟ من هیچ گاردی در برابر ام‌اس نگرفتم و واکنش عجیب و غریبی نداشتم که بگویم ای داد، ای هوار! آن را پذیرفتم و برای درمان اقدام کردم.

حرف‌های باورنکردنی خانم بازیگر

 در حوزه علمیه قم درس خواندم!

‎بهناز جعفری بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر در برنامه سی‎ و پنج میلیمتری گفت: در جوانی گرایشات مذهبی شدید داشتم و دو سال در حوزه علمیه قم درس خواندم!

منظورتان از گرایش‌های مذهبی چیست و مربوط به چه دوره‌ای می‌ شود؟

من یک دوره دو ساله می‌خواستم بروم رشته دیگری را همزمان با گرافیک بخوانم. انواع نمازها را می‌خواندم و روزه می‌گرفتم و جامعه الزهرای قم هم ثبت‌نام کرده بودم و از آن‌ جا برای من نوار می‌فرستادند و هر شش ماه یک بار می‌رفتم حضوری امتحان می‌دادم که بیشتر روی قرآن و تربیت اسلامی متمرکز بودند.

همچنین دوست داشتم به آدم‌هایی که ناتوانی جسمی دارند خدمت کنم و پرستارشان شوم. البته الان هم هنرمندان به‌گونه‌ای خدمتگزاران مردم هستند.

بازیگرعکس های بهناز جعفری

بیوگرافی بهناز جعفری بازیگر نیسان آبی و خاتون

نیسان آبی یک سریال خانگی به کارگردانی منوچهر هادی در ژانر خانوادگی و کمدی می باشد که در آن بازیگرانی همچون مهران غفوریان، علیرضا خمسه، یکتا ناصر، بهناز جعفری ، حسین یاری، سحر قریشی، جمشید هاشم‌پور و…به ایفای نقش می پردازند.

نیسان آبی داستان دو دوست قدیمی به نام جمشید و رضا است که برای تداوم دوستی خود مایل به ازدواج با دو خواهر داشتند و از قضا با دو خواهر به نام زری و پری آشنا شده و با آنها ازدواج کردند. بهناز جعفری در این سریال ایفاگر نقش پری سازگار و همسر رضا خرسند است.

سریالبهناز جعفری در نیسان آبی

بهناز جعفری در «خاتون»، در نقش رعنا به ایفای نقش می پردازد. رعنا، هووی شخصیت فخرالنسا در این سریال و همسر دوم ناصرخان ملک لاهیجی، زنی روستایی، ساده و مهربان است که در طی داستان پسر خود را از دست داده و از حمایت های خاتون (نگار جواهریان) برخوردار می شود.

بهناز جعفری از کار و زندگی شخصی‌اش گفت

من یک دوره دو ساله می‌خواستم بروم رشته دیگری را همزمان با گرافیک بخوانم. انواع نمازها را می‌خواندم و روزه می‌گرفتم و جامعه الزهرای قم هم ثبت‌نام کرده بودم و از آن‌جا برای من نوار می‌فرستادند و هر شش ماه یک بار می‌رفتم حضوری امتحان می‌دادم که بیشتر روی قرآن و تربیت اسلامی متمرکز بودند. همچنین دوست داشتم به آدم‌هایی که ناتوانی جسمی دارند خدمت کنم و پرستارشان شوم. البته الان هم هنرمندان به‌گونه‌ای خدمتگزاران مردم هستند.

با عجله از تمرین تئاتر به قرارمان رسید.به کافه ای حوالی خیابان فلسطین که تاکید داشت جای دنجی باشد. نشانی از خستگی در چهره اش نبود و مثل همیشه بی تعارف و پر انرژی نشست و گفت‌وگو با من را توی دفترچه اش خط زد. دفترچه ای که در آن به وضوح می توان بهناز جعفری را در دهه ۴۰ زندگی اش با آن سرعت و ریتم تند همیشگی دید.

بازیگربهناز جعفری

اگرچه در تلویزیون و سینما نیز نقش های متفاوتی را ایفا کرده که بخاطرش یک سیمرغ و دیپلم افتخار دارد اما حضورش بر صحنه تئاتر،جایی که بهترین انتخاب هایش را داشته است، هر مخاطب پر و پا قرصی را به کنجکاوی وا می دارد. روزهای پایانی تمرین و شروع اجراها بود و حالا این روزها پس از هشت سال دوباره در نقش همای «کوکوی کبوتران حرم»  بر صحنه سالن شهرزاد خوش می درخشد.

بیوگرافی بهناز جعفری بازیگر فیلم خانه ای روی آب

شما برای نقش‌تان در «خانه‌ای روی آب» یک سیمرغ دارید. این را موفقیت نمی‌دانید؟

سالی که سیمرغ گرفتم فیلم‌هایی مثل من «من ترانه پانزده‌سال دارم» بود و کاندیداهای نقش دوم کسانی بودند که فکرش را نمی‌کردم، من بگیرم. الان که از سیمرغ فاصله گرفتم اصلا دوستش ندارم و هیچ تاثیری بر زندگی من نگذاشته است. خصوصا که این روزها می‌بینم به نقش‌ها و بازی‌هایی داده می‌شود که رو و سطح در آنها اهمیت پیدا کرده است.

البته من الان هرچه بگویم ممکن است بگویند چون خودش نگرفته اینطور می‌گوید. اما من به‌عنوان معترض اینها را نمی‌گویم. سلیقه من این است. با این روند من هم دیگر به دل خودم نمی‌چسبد وقتی این کلمه را به کار می‌برم که نقش خاص، نقش پیچیده ولی تاثیرگذار، یک سکانس اما بازی کن و زنده‌اش کن. خارج از ایران این اتفاق می‌افتد.

بازیگربهناز جعفری

جایزه‌ها به چنین نقش‌هایی داده می‌شود. مثلا همان نقشی که من برایش سیمرغ گرفتم، نقش یک دختر ایدزی بود و بعدا متاسفانه باعث شد که فقط یک برچسب به من بخورد که این همان دختری است که ایدز داشت و برای ترمیم رفته بود.

اما آن‌جا ما به ازای آن تقدیرشان را به موقع و خوب دریافت می‌کنند. بعد از سیمرغ، نه دستمزد من بالاتر رفت نه پیشنهادهای ویژه آنچنانی به من شد. همان‌طور انتخاب‌های کوچک داشتم و پیشنهادات خیلی خاص نقش اول به من داده نشد.

انگار توانایی‌ها و بضاعت من در همان حد است. فقط خوشحالم که هنوز می‌گویند بهناز بازیگر با استعدادی است و می‌تواند نقش را در بیاورد. همین برای من قانع‌کننده است تا این‌که بخواهم سیمرغ بگیرم. هیچ‌کس یادش نمی‌ماند چند‌سال پیش چه کسی سیمرغ گرفت.

البته اخیرا جوایز، بین‌المللی و شگفت‌انگیزتر شده و کمی جهانی‌تر که می‌شود یادمان می‌ماند که مثلا شهاب حسینی، لیلا حاتمی، آقای ناجی و نوید محمدزاده برگزیده شده‌اند.

کتابراه , فرارو , شهروند , فرادید , ایسنا , مهر

گردآوری:

اخبار مرتبط:
بیوگرافی افراد معروف
بیشتر >