بهرنگ علوی ؛ از ابراز عشق به ماریا شاراپوا تا افشاگری یک روزنامه علیه او | سبک زندگی افراد مشهور(۳۰۵)
بهرنگ علوی بازیگر ، عکاسی ، نویسندگی و طراح مد ۳۸ ساله ایرانی است که پیش از این با سریال هشت و نیم دقیقه در نقش ضد قهرمانی که تبدیل به قهرمان شد در میان مخاطبین تلویزیون معروف و محبوب شد. این شب ها هم با سریال بر سر دوراهی باز هم نامش بر سر زبان ها افتاده است. به همین بهانه در این شماره از سبک زندگی افراد مشهور مروری بر زندگی او داریم. با ما همراه باشید.
زندگینامه بهرنگ علوی
بهرنگ علوی در روز اول فروردین ماه ۱۳۵۹ متولد شد.
محل تولد او بیمارستان آزادی تهران است.
کودکی بهرنگ علوی
بهرنگ تک فرزند خانواده است.
پدرش یکی از مدیران آموزش و پروش و مادرش کارمند و
از مدیران شرکت مخابرات بود.
از کودکى به شدت به بازیگرى علاقه داشت و بازیگری را
با تئاتر در مدرسه شروع کرد.
حتی در سنین نوجوانى با بازی در یک تاتر مدرسه اى توانست بهترین
بازیگر منطقه ۶ و استان تهران شود.
در ادامه در سال ١٣٧٠ براى یک تاتر آدمک چوبى به کارگردانى جهانگیر طاهرى
به صورت رسمى و حرفه اى انتخاب شد و بر روى صحنه تاتر در سالن
قشقائى مجموعه تاتر شهر رفت.
زندگی بهرنگ علوی
بیوگرافی بهرنگ علوی
پس از این تئاتر به تحصیلاتش ادامه داد و بعد از این وقفه
به بازیگری در تئاتر زیر نظر اساتیدی چون محمد رحمانیان ، حمید امجد ،
مهتاب نصیرپور ، پرویز پرستویى ، آتیلا پسیانى ، رویا تیموریان ،
پانته آ بهرام ، حبیب رضایى ادامه داد.
با فیلم عیار ١۴ به کارگردانى پرویز شهبازى رسما به سینما معرفی شد.
با فیلم دربند کاندیداى نقش مکمل مرد از جشنواره سى و یک فجر شد
و بعد از آن براى بازى در تاتر زبان اصلى دیپلم افتخار بازیگرى مرد
از جشنواره سى و چهارم فجر شد.
بهرنگ علوی اکنون علاوه بر بازیگری عکاسی و نویسندگی و طراحی مد هم می کند.
بهرنگ علوی همچنین سفیر حمایت از کودکان کار و زنان بی سرپرست
و برگزارکننده گالرى ها و بازارچه هاى خیریه است.
بهرنگ علوی در ورزشهاى شنا ، اتومبیلرانى ، یوگا ، بیلیارد تبحر خاصى دارد.
تیم مورد علاقه او : یوونتوس ایتالیاست و مبتکر مکتب بهیسم
یا فرهنگ شاد زیستن است.
بهرنگ علوی هم اکنون مجرد است و تا کنون ازدواج نکرده است .
موتور بهرنگ علوی
افشاگری روزنامه صبح نو علیه بهرنگ علوی
در سال ۹۵ روزنامه صبح نو در مطلبی عنوان کرد بهرنگ علوی برای مصاحبه با یکی از خبرنگاران پیش شرط عجیبی گذاشته است که در زیر این شروط را می خوانید:
حجم مصاحبه باید بالای ۴۰۰۰ کلمه باشد، یعنی چیزی در حدود دو صفحه، انتشار عکس رو جلد، چاپ مطلبی درباره کارنامه بازیگری و … از جمله شروط این بازیگر بود
این روزنامه می نویسد این شرط و شروط های این بازیگری در حالیتعیین کرده که هنوز خیلی راه مانده تا بخواهد بخشی از صفحه یک رسانه را به خودش اختصاص بدهد چه برسد به دو صفحه و جلد !
حواشی زندگی بهرنگ علوی
متن عاشقانه بهرنگ علوی برای ماریا شاراپوا
بهرنگ پس از ماجرای دوپینگ ماریا شاراپوا با انتشار عکسی از او در اینستاگرامش نوشت :
بگذار
تمام
جهان
بگویند
تو
دوپینگ
کرده اى
اما
من
که
میدانم
تو
تنها
پُستهاى
عاشقانه
مرا
خوانده اى
پى نوشت : محرومیت یعنى ندیدن تو نه دیگر هیچ
نوشته بهرنگ علوی برای ماریا شاراپوا
مصاحبه با بهرنگ علوی
به دنبال قصه و نقش خوب هستم
علوی در پاسخ به این پرسش که فعالیت در کدام یک از مدیومهای سینما، تئاتر و تلویزیون را ترجیح میدهد، با بیان اینکه کار در همه مدیومها دوست دارد، گفت: در گذشته شکل آثاری که به مخاطب ارائه میشد، تقریباً دستهبندی خاصی داشت؛ به عنوان مثال بسیاری از بزرگان و اساتید دو یا سه نسل قبل از ما هنوز معتقدند تئاتر بهترین مدیوم برای بازیگر است. برای آنکه آن زمان فضاهایی مثل کارگاه آزاد در تئاتر وجود داشت که توانست بازیگران بزرگی را به جامعه هنری تحویل دهد و با وجود اینکه در آن دوره امکانات تئاتر خیلی کمتر از امروز بود، اما بسیار قدرتمند بود.
او ادامه داد: امروز دیگر فاصله میان سینما و تلویزیون خیلی کم شده است. زمانی بود که در سینما فیلمهایی با پروداکشنهای بزرگ به اکران درمیآمد که تماشای آنها در تلویزیون خالی از لطف بود؛ اما از زمانی که دوربینها به فضای داخلی خانهها آمد و قصهها در فضای بسته روایت شد، دیگر چندان فرقی میان فیلم و سریال وجود ندارد. امروز دیگر بسیاری از فیلمسازان بزرگ ما هم مثل آقای فرهادی و آقای شهبازی، اکثراً قصههایشان را در فضاهای بسته روایت میکنند.
علوی که معتقد است «در حال حاضر هر سه مدیوم سینما، تئاتر و تلویزیون برای بازیگر لازم است»، یادآور شد: بسیار از این بابت خوشحالم که سعی کردهام در هر کدام از این مدیومها حتی برای یک بار هم که شده، به اندازه کافی جذب مخاطب داشته باشم. به طور کلی در پیشنهادهایی که در هر سه مدیوم سینما، تئاتر و تلویزیون دارم، اول از همه دنبال قصه و متن خوب و بعد نقش خوب هستم و گارد خاصی هم نسبت به هیچ کدام از این سه ندارم؛ چون به هر حال هر سه آنها بازیگری است.
عکس آتلیه ای بهرنگ علوی
مصاحبه بهرنگ علوی
برخی سریالها با حداکثر بودجه، حداقل جذب مخاطب را دارند
او با بیان اینکه سریال «هشتونیم دقیقه» توانست برای مخاطبان به یک چالش تبدیل شود، اظهار کرد: به نظرم در مرحله اول باید یک نظرسنجی صورت بگیرد که چرا این سریال توانست مخاطبان را جذب کند و در مرحله بعد این پرسش مطرح میشود که در طول سال چند بار باید سریالی همانند «هشتونیم دقیقه» در تلویزیون تولید شود تا دیگر اصلاً مخاطب فرصت نکند سراغ شبکههای ماهوارهای برود. تلویزیون باید همانند یک پردیس سینمایی باشد که به مخاطب فرصت انتخاب میان شبکههای مختلف را بدهد.
این بازیگر با بیان اینکه «فضای سازمان صداوسیما و نگاه مدیران مقداری بازتر شده است»، گفت: این موضوع باعث میشود تا گاردی برخی از بازیگران که معتقدند تلویزیون بسته است، کمتر شود؛ به شخصه خوشبین هستم و از مدیران خواهش میکنم که بودجههای کلان را میان سریالهای مختلف و فیلمسازان جدید که جواب گرفتهاند، تقسیم کنند. پروژهای که بودجه کلان میگیرد و حداقل مخاطب را دارد، چرا باید پول بیتالمال را صرف آن کنیم؟
از مدیران خواهش میکنم که بودجههای کلان را میان سریالهای مختلف و فیلمسازان جدید که جواب گرفتهاند، تقسیم کنند. پروژهای که بودجه کلان میگیرد و حداقل مخاطب را دارد، چرا باید پول بیتالمال را صرف آن کنیم؟
او در پاسخ به این پرسش که به نظر شما چه عواملی باعث شد تا سریال «هشتونیم دقیقه» بتواند به نوعی مخاطبان را به تلویزیون بازگرداند، اظهار کرد: پاسخ این پرسش نیاز به نظرات کارشناسیشده دارد. اگر برای مسئول یا مدیری مهم است که شبکههای تلویزونی خودمان به عنوان رسانه ملی چطور میتوانند جذب حداکثری مخاطب داشته باشند، باید به این مقوله بپردازند.
علوی با بیان اینکه «ما با اندک بودجهای سریال «هشتونیم دقیقه» را در شبکهای ساختیم که به نسبت شبکههای یک و سه، مخاطب کمتری دارد»، گفت: در واقع عملاً پیش از تولید میدانستیم که از لحاظ پخش سریال نزدیک به ۴۰ درصد، مخاطبان کمتری از شبکههای یک و سه خواهیم داشت. چراکه به خاطر سیاستهای غلطی که به نوعی در دورههای قبلی سامان صداوسیما وجود داشت، سریالهای خوب همیشه میان شبکههای یک و سه تقسیم میشدند. نکته دیگری در سریالهای تلوزیونی جالب توجه است، این است که امکان دارد بودجه کلانی به پروژهای تعلق بگیرد و حداقل مخاطب را جذب کند و از طرفی هم پروژهای هم با کمترین بودجه میتواند جذب مخاطب بیشتری داشته باشد.
بهرنگ علوی در پاریس
گفتگو با بهرنگ علوی
سهگانه سیاسی متفاوتی بازی کردم
علوی همچنین درباره نقشهایی که در سینما داشته است، گفت: وقتی فیلمنامهای میخوانم دنبال نقشی میگردم که قلابم روی آن گیر کند. خیلی دوست دارم نقشهای اصلی را هم ایفا کنم، اما هنوز این اعتماد بوجود نیامده است. اولین فیلم جدی که بازی کردم «دربند» بود و با این فیلم صاحب شناسنامه شدم و به دنبال آن تمام نقشهایم که پیشنهاد شد مشابه همان کاراکتر بهرنگ فیلم «دربند» بود و به همین خاطر هم کار نکردم و صبر کردم تا روحالله حجازی نقشی را در «مرگ ماهی» پیشنهاد کند که از «دربند» دور باشد و بعد هم فیلمهای «لانتوری» و «امکان مینا».
او یادآور شد: یکی از اتفاقات جالبی که سال گذشته برایم رخ داد، ایفای یک سه گانه نقشهای سیاسی با سه تفکر مختلف درباری (سریال معمای شاه)، آقازاده (فیلم لانتوری) و یک مأمور اطلاعات نفوذی میان مجاهدین خلق (فیلم امکان مینا) بود که هیچ کدام شبیه هم نبودند. از وقتی که سیاستمدارها در جهان امروز سلبریتی شدند، من هم تصمیم گرفتم نقشهای سیاسی را تجربه کنم که در این بین در طول یک سال گذشته سه گانه نقشهای سیاسی رو با سه کاراکتر و سه ایدئولژی مختلف تجربه کنم و حالا بعد از نقش حسین فردوست دوست دارم نقش ترامپ را هم بازی کنم.