دختری با دست و پای بسته در زیر پل
به گزارش «جامجم»، چند روز پیش والدین دختر ۱۶سالهای با حضور در شعبه اول دادیاری دادسرای جنایی تهران از فرار دخترشان شکایت کردند.
والدین این دختر به دادیار هاشمیان گفتند، دختر آنها بدون آنکه مشکلی در خانواده داشته باشد، با باقی گذاشتن نامهای، نوشته است که به جستوجوی سرنوشت خود میرود. پس از این شکایت دادیار جنایی دستور تحقیق و پیگیری در این زمینه را در پلیس آگاهی صادر کرد.
با شروع تحقیقات از سوی ماموران پلیس آگاهی، در ساعات پایانی روز شنبه گذشته ماموران شهرداری هنگام نظافت شهر، در زیر پل گیشا مشاهده کردند، دست و پای دختری با طناب بسته شده و این دختر در سرما رها شده است. پس از تماس ماموران شهرداری با مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و عزیمت آنها به محل، تحقیق از این دختر آغاز و وی در برابر پرسش ماموران که چگونه به این محل منتقل شده است، سکوت کرد.
درخواست یکصد میلیون تومانی
صبح روز بعد و در حالی که تحقیقات در این باره ادامه داشت، والدین دختر ۱۶ ساله که پیش از این فرار او را به قاضی جنایی گزارش کرده بودند بار دیگر در دادسرای جنایی حضور پیدا کرده و عنوان کردند یک روز پس از فرار دخترمان فردی با ما تماس گرفته و عنوان کرده است فرزندمان را به گروگان گرفته و باید برای آزادی او ۱۰۰میلیون تومان پرداخت کنیم.
مرد شاکی افزود: ابتدا تماس این فرد را جدی نگرفتیم، اما در تماسهای بعدی و ارائه نشانیهای دخترم متوجه شدیم، فرزندمان ربوده شده است.
در پی این اظهارات تحقیقات وارد مرحله تازهای شد و از سوی دیگر ماموران کلانتری نیز برای تعیین تکلیف دختری که با دست و پای بسته شده در زیر پل رها شده بود او را به دادسرا منتقل کردند.
با تحقیق از این دختر توسط دادیار شعبه اول دادسرای جنایی معلوم شد وی همان دختر فراری از خانه است که فردی ناشناس در تماس با والدین این دختر برای آزادی او درخواست یکصد میلیون تومان پول کرده است.
با مشخص شدن این موضوع دختر جوان عنوان کرد: پس از فرار از خانه از سوی جوانی به نام حمید که خواستگارم بود ربوده شدم و او قصد اخاذی از والدین مرا داشت و زمانی که من با او مخالفت کردم، این فرد پس از بستن دست و پایم در ساعات پایانی شب مرا زیر پل رها کرد و متواری شد.
دستگیری خواستگار
درپی این اظهارات دستور دستگیری حمید (جوان خواستگار) صادر شد و با حضور ماموران در محل سکونت متهم، وی دستگیر و برای تحقیقات به دادسرای جنایی انتقال پیدا کرد. جوان متهم در تحقیقات گفت: مدتی پیش در خیابان با فریده (دختر ۱۶ ساله) آشنا شدم، سپس این دختر به خواست خود از خانهشان متواری شد و نزد من آمد.
متهم افزود: فریده پس از فرار از من خواست به دلیل وضعیت خوب مالی والدینش با ادعای اینکه او را ربودهام از آنها درخواست پول کنم تا به این شیوه از آنها اخاذی کرده و با پولی که دریافت میکنیم با یکدیگر ازدواج کنیم.
با اعترافات متهم، دختر نوجوان نیز اظهارات او را تایید کرد و گفت: به دلیل علاقهای که به حمید داشتم این نقشه را طراحی کردیم تا بتوانیم با پولی که از والدینم دریافت میکنیم به یکی از شهرستانها فرار کرده و زندگی مشترک خود را آغاز کنیم و…
با اعتراف هر دو متهم قاضی جنایی دستور قضایی را صادر کرد و تحقیق ادامه دارد.