عاشقانه های «هومن سیدی » بازیگر سریال قورباغه و دختر زیبایش
هومن سیدی بازیگر توانمند سینمای ایران است که چند سالی است وارد عرصه کارگردانی شده و آثار خیلی خوبی در کارنامه هنری اش ثبت کرده است. امروز در پرشین وی می خواهیم تصاویری از عاشقانه های هومن سیدی و دخترش را برای شما قرار دهیم
عاشقانه های هومن سیدی و دخترش
در این تصویر هومن سیدی را در کنار دخترش می بینید
بهترین فیلمها به کارگردانی هومن سیدی
آفریقا با کارگردانی هومن سیدی
اولین فیلم هومن سیدی که با پروانه نمایش ویدئویی ساخته شد. فیلمی خوشساخت که کسی انتظار میزانسنهای خاص و باسلیقگیاش را نداشت و به همین سبب خیلی بیشتر ازآنچه باید مورد تعریف و تمجید قرار گرفت. «آفریقا» با همان الگویی ساخته شد که بعدتر در فیلمهای دیگر سیدی هم تکرار میشود: طراحی میزانسنها و لحظات و منشهای سینماییای که محصول هالیوود و سینمای روز آمریکاست. سیدی با الگوبرداری از منش غربی فیلمسازی «آفریقا» را که درباره دزدی و اخاذی چند جوان است، ساخت و این شروعی شد بر سیر فیلمسازیاش.
فیلم سینمایی سیزده
«سیزده» نشان داد که پیشبینیها در مورد مدل فیلمسازی سیدی غلط نبود و او مسخ در فیلمسازی آمریکایی است. انتخاب اکباتان بهعنوان لوکیشن اصلی داستان که شبیهسازی فیلمهای شهرکی آمریکایی بود، بزرگترین نشان این شیفتگی سیدی بود.
فیلم سینمایی اعترافات ذهن خطرناک من
هرچند که پیشازاین، دو فیلم دیگر هومن سیدی در نزد منتقدان جایگاه خود را داشتهاند اما «اعترافات ذهن خطرناک من» آن فیلمیست که نام هومن سیدی را بر سر زبانها میاندازد. ضمن اینکه حالا با این فیلم او در میان آحاد مردم و تماشاگران فیلمبین هم مورد استقبال قرار میگیرد. دلیل اصلی اینکه «اعترافات ذهن خطرناک من» اینقدر محبوب میشود بیش از آنکه به خود فیلم مربوط باشد، به فقر فرهنگی و فنی سینمای ایران برمیگردد.
به بهانه عاشقانه های هومن سیدی و دخترش درباره فیلم های او بیشتر صحبت می کنیم.
فیلم سینمایی خشم و هیاهو
در «خشم و هیاهو» سیدی پختهتر شده و دستش آمده که سینما در قابهای کارتپستالی هالیوودی خلاصه نمیشود و بار محتوایی نهتنها بعضاً مهمتر مینماید که رابطه تنگاتنگی با فرم دارد و این فرم است که باید بر اساس محتوا و روایت طراحی شود. اگر فرم فیلم خوشگل و شیک باشد اما راه خودش را برود و رابطه درهمتنیده خود با محتوا را به وجود نیاورد، فراتر از یک کارتپستال پیش نمیرود و اصلاً به سینما نمیرسد.
مغزهای کوچک زنگ زده بهترین اثر هومن سیدی
بهترین فیلم هومن سیدی که برای اولین بار پس از فیلم اولش یعنی «آفریقا» موفق میشود جهان خاص خود را بسازد و تماشاگر را در درون آن گیر بیندازد. در اینجا سیدی هم به دغدغههای فرمیاش پرداخته و هم روایت را از همیشه بیشتر جدی گرفته و این برگ برنده فیلم آخرش است. «مغزهای کوچک زنگ زده» از بسیاری از فیلمها و لحظات هالیوودی الگو گرفته است، درست شبیه به آثار پیشین هومن سیدی.
اینستاگرام و ویرگول