جمعه, ۲۹ فروردین , ۱۴۰۴
درخواست تبلیغات

بریدن گلوی جوان ایرانی به دست تبعه افغانستانی در شب تولدش + عکس

2024-10-20T15:49:16+03:30 تاریخ نشر : ۲۰۲۴-۱۰-۲۰
حوادث روز
در شب چهارشنبه سوری سال گذشته که همزمان با تولد جوان 27 ساله در مشهد بوده او به همراه دوستانش تولدش را جشن گرفته بود که در درگیری خیابانی جوانی افغانستانی جانش را گرفت و به زندگی اش پایان داد و در صحنه جنایت قاتل دستگیر شد.

در یک درگیری خیابانی که در شب تولد جوان ۲۷ ساله ای در مشهد روی داد یک جوان افغانستانی به خاطر ترقه پرانی جنایتی هولناک را رقم زد و پسر جوان را با ضربات مرگبار چاقو به کام مرگ فرستاد. در ادامه جزئیات بریدن گلوی جوان ایرانی را در پرشین وی مشاهده کنید.

بریدن گلوی جوان ایرانی

جوان ۲۷ ساله‌ای که در شب تولدش مهمان دوستانش بود، در یک درگیری خیابانی به قتل رسید و پلیس در تحقیقات خود کشف کرد که قاتل تبعه خارجی است.

پایکوبی و شادمانی اهالی منطقه الهیه مشهد در چهارشنبه‌ سوری سال گذشته به نیمه رسیده بود که ناگهان نزاعی هولناک بین چند جوان به خاطر ترقه‌ پرانی آغاز شد.

در این میان چند جوان غریبه که از محله دیگری به بولوار الهیه آمده بودند، به طرف افراد مقابل هجوم بردند، اما ناگهان یکی از آنها دشنه بزرگی را از کمرش بیرون کشید و گلوی جوان ۲۷ ساله‌ای را شکافت.

جنایت هولناک در مشهد

با این اتفاق، همه عاملان نزاع از محل گریختند و «محمدجواد-ط» (مجروح) به بیمارستان ناظران مشهد انتقال یافت، اما معاینات پزشکی نشان داد که او بر اثر شکاف ۸ سانتیمتری در ناحیه گلو به قتل رسیده است.

طولی نکشید که قاضی دکتر صادق صفری (قاضی ویژه قتل عمد مشهد) به همراه گروه کار آزموده‌ای از کارآگاهان پلیس آگاهی عازم منطقه درگیری شد و به تحقیق در این باره پرداخت. بررسی‌ها نشان داد که جوان افغانستانی تنها متهم دشنه به دست است که در تصاویر دوربین‌های مداربسته دیده می‌شود.

بریدن گلوی جوان ایرانیقاتل پسر جوان ایرانی

با دستگیری تعدادی از متهمان و عاملان این نزاع مرگبار، تحقیقات در حالی ادامه یافت که یکی از دوستان مقتول گفت محمدجواد به خاطر تولدش مهمان ما بود تا چهارشنبه‌سوری را دور هم باشیم، ولی چند جوان غریبه به سوی خودرو پراید او و دوستش ترقه پرت کردند که همین موضوع به درگیری انجامید و طرف‌ های مقابل با چاقو و قمه حمله‌ور شدند.

بریدن گلوی جوان ایرانی در شب تولدش

در ادامه ردزنی‌های اطلاعاتی مشخص شد که متهم به قتل به افغانستان گریخته است، بنابراین اقدامات پلیسی برای بازگرداندن وی به کشور ادامه یافت تا اینکه چند روز قبل مشخص شد وی به طور پنهانی دوباره وارد مشهد شده و در یک ساختمان در حال احداث کارگری می‌کند.

این‌گونه بود که با دستور سرهنگ جوادبیگی (رئیس اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد) گروهی از کارآگاهان زبده به سرپرستی سرگرد شکیبا (افسرپرونده) وارد عمل شدند و او را در همان محل به دام انداختند. این متهم تبعه خارجی در اولین مرحله از بازجویی‌ها در حضور قاضی صفری به بریدن گلوی جوان ۲۷ ساله در شب چهارشنبه‌سوری اعتراف کرد. تحقیقات بیشتر در این باره ادامه دارد.

خراسان

گردآوری:

برچسب ها:
اخبار مرتبط: