ریختن گرد لیمو در ابتدای پخت غذا
استفاده از لیمو عمانی در غذاهای سنتی ایرانی بسیار رواج دارد و طعم مطبوعی به غذاها می دهند. ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم نکات مهم پیرامون این که زمان ریختن لیمو عمانی در غذا چگونه است و خواص لیمو عمانی چیست مطالبی را به اشتراک بگذاریم.
زمان ریختن لیمو عمانی در غذا
البته این هم می تواند علت سیاه شدن خورش شما باشد ولی اصولاً چاشنی های خورش را (به غیر از
نمک) تقریباً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آخر به خورش اضافه می کنیم.
مخصوصاً ترشی خورش را.
زیرا ترشی باعث می شود که گوشت دیرتر بپزد (و در مواردی اصلاً نپزد) در اضافه کردن ادویه به خورش
قیمه می توانید از دارچین در آن اضافه کنید آن هم همان ۱۵ دقیقه آخر تا عطر آن از بین
نرود.
در مواردی هم که دلخواه شما باشد می توانید از یک قاشق مرباخوری گلاب نیز باز برای معطر کردن آن
استفاده کنید.
بیشتر بدانید از خواص لیمو عمانی
۱. از بیماریهای قلبی جلوگیری میکند
این ماده غذایی حاوی اجزای مفید پتاسیم برای عضلات قلب بسیار عالی است، زیرا پمپاژ خون را تقویت و تنظیم میکند، همچنین باعث کاهش فشار خون و کاهش کلسترول میشود.
۲. سیستم هضم سالم را ارتقا میدهد
لیموی عمانی اسهال و سایر مشکلات معده را درمان کرده و سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. یک پاک کننده طبیعی برای دستگاه گوارش بوده، یبوست را برطرف و اشتها را باز میکند.
۳. یک عامل سم زدایی درخشان است
لیموی عمانی با تمیز کردن روده با درصد بالای ویتامین C و خواص ضد باکتری، باکتریهای مضر، مواد زائد و سایر سموم را از بدن خارج میکند.
۴. دارای خواص ضد سرطانی است
این خواص ضد سرطانی است که از تغییر DNA جلوگیری میکند، به دلیل ترکیباتی که گزارش میشود تقسیم سلول را در بسیاری از ردههای سلول سرطانی متوقف کرده و به عنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی نیز کار میکند.
۵. دارای یک تن مواد معدنی
حاوی اسیدفولیک، ویتامین B و اسید آمینه، همراه با ردیابی مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم است که به تولید سلولهای جدید کمک میکند.
۷. ویتامین C را ذخیره میکند
لیموی عمانی با التهاب و سرماخوردگی مقابله میکند و باعث افزایش کارآیی در سیستم ایمنی بدن میشود. همچنین از بدن در برابر عفونتهای ویروسی و استرس محافظت میکند.
دنیای اقتصاد / چاردان