نحوه تزیین مدادهای ساده برای مدرسه کودکان

ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم نحوه تزیین مدادهای ساده برای مدرسه کودکان را به اشتراک بگذاریم ، نحوه تزئین مداد می تواند برای کودکان بسیار جالب و خوشایند باشد تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.
نحوه تزئین مداد
رنگ کردن مدادهای ساده کودکان
شهریور ماه که شروع می شود خانواده هایی که بچه مدرسه ای دارند به تکاپو فرستادن بچه هایشان به مدرسه
می افتند و اولین کاری که انجام می دهند آماده کردن وسایل مدرسه است.
با روش زیر مداد های ساده و یکنواخت فرزندتان را رنگارنگ و جذاب کنید.
برای این کار کافی است مداد های ساده ای برای کودکتان تهیه کنید.
قسمت بالایی مدادها را چسب نواری بچسبانید تا رنگ نگیرد.
سپس از رنگ روغن در چند رنگ استفاده کرده و با قلم مو سطح بیرونی مداد ها را رنگ
آمیزی کنید.
صبر کنید تا سطح مداد ها کاملا خشک شود.
حتی می توانید با ماژیک های نوک باریک روی سطح مداد جملاتی که فرزندتان دوست دارد و یا حتی اسم
آن را بنویسید.
وسایلی که برای رنگ کردن مداد های ساده نیاز دارید
مداد ها را روی سطح شیب دار مانند
شکل قرار بدهید و با قلم مو رنگ های متفاوت به آن بزنید
عکس آماده شده مداد های
ساده رنگ شده کودکان برای بازگشت به مدرسه
بیشتر بدانید از راهنمای خرید مداد مناسب؛ چه مدادی برای چه کاری؟
انواع مداد، مختلف است و بستگی دارد که افراد آن را برای چه هدفی بخواهند. همانطور که میدانید مداد تنها کاربرد نوشتاری ندارد و بسیاری از این نوشتافزار برای طراحی و نقاشی استفاده میکنند. راهنمای خرید مداد به شما کمک میکند بهترین مداد متناسب با کاربرد موردنظر خود را تهیه کنید.
در ادامه ۳ موضوع اصلی را مطرح میکنیم:
آشنایی با انواع مداد
راهنمای خرید مداد برای اهداف گوناگون
نکات مهم راهنمای خرید مداد مناسب
آشنایی با انواع مداد
قرنها از اختراع مداد میگذرد و این نوشتافزار کهن طی سدهها پیشرفتهای جالبی داشته و تنوع فراوانی هم پیدا کرده است. در راهنمای خرید مداد با مهمترین این انواع آشنا میشوید:
۱٫ مداد گرافیتی:
رایجترین و شناختهشدهترین نوع مداد که برای نوشتن و نقاشی استفاده میشود، مداد گرافیتی است. شاید درباره «سرب» مداد چیزهایی شنیده باشید که به همان مغز مداد اطلاق میشود. دلیل این نامیدن آن است که نخستین مدادها (که استفاده از آنها مربوط به قرنها قبل است)، از سرب ساخته میشدند.
مغز مدادی که امروز در دستهای ماست، در حقیقت ترکیبی از گرافیت و خاک رس است. میزان سختی و نرمی (کمرنگی و پررنگی) مغز مداد، به درصد گرافیت و خاک رس بستگی دارد.
هرچه گرافیت بیشتر باشد، مداد نرم تر (با درجه بندی B) و هرچه خاک رس بیشتر باشد، مداد سختتر (با درجهبندی H) خواهد شد.
انواع مداد طراحی معمولا بر اساس نیاز از میان مدادهای B و گاهی HB (معمولی) و H (سخت) انتخاب میشود.
۲٫ مداد نوکی:
مداد مکانیکی که در اصطلاح آن را مداد نوکی یا اتود مینامیم، نوعی از مداد با پوشش غیرچوبی (پلاستیکی یا فلزی) است. این مدادها قابل تراشیدن نیستند و مکانیزم و عملکرد آنها بر مبنای تجدید نوک به شیوهی مکانیکی است.
نوک اتودها ضخامتهای مختلفی دارد که از ۰٫۳ آغاز و به ۰٫۹ ختم میشود اما رایجترین آنها در ایران ۰٫۵ و ۰٫۷ است. در راهنمای خرید مداد توصیه میشود مدادهای مکانیکی برای محصلین کمسن و سال انتخاب نشود زیرا نوک نازک این مدادها بسیار شکننده است و برای بچههایی که تازه نوشتن را آغاز کردهاند و تسلطی بر میزان فشار به مداد ندارند، مناسب نیست.
تولید کنندگان داخلی انواع مداد فانتزی دخترانه و پسرانه را هم از نوع گرافیتی و هم مدادنوکی به بازار عرضه میکنند. با این حال اگر تمایل به مداد نوکی بادوام دارید، توصیه میکنیم نوع فلزی آن را تهیه کنید.
۳٫مداد آبرنگ:
راهنمای خرید مداد شما را با نوع جالبی از مداد آشنا میکند. مداد آبرنگ دارای نوعی مغز رنگی قابل حل در آب است که تأثیر و نقشی مشابه آبرنگ ایجاد میکند. از آنها میتوان هم به صورت خشک و هم مرطوب استفاده کرد. با کمک ابزار برس، رنگ آنها مشخص میشود.
۴٫ مدادرنگی:
مغز این مدادها با مدادهای گرافیتی تفاوت دارد. ترکیبی از موم و مواد معدنی با رنگدانههایی خاص، هستهی مدادرنگی را میسازد. هرچه غلظت رنگدانهها بیشتر باشد، مدادرنگی مرغوبتر است.
برخی مدادرنگی را برای استفاده در مدرسه میخواهند و برخی قصد دارند از آن استفاده هنری تخصصی و حرفهای کنند. به صورت کلی مداد رنگی مناسب برای کودکان بهتر است از انواعی با کیفیت معمولی باشد که قیمت بالایی نداشته باشد.
برترینها / بادپرک