توصیه هاى بیل گیتس به جوانان درباره ثروتمند شدن

بیل گیتس روز جمعه ۲۸ اکتبر در آستانه روز تولد ۵۶ سالگى خود در دیدار با دانشجویان دانشگاه واشنگتن گفت: یک مرتبه به نقطه اى مى رسید که دیگر پول اهمیتى ندارد.
بیل گیتس روز جمعه ۲۸ اکتبر در آستانه روز تولد ۵۶ سالگى خود در دیدار با دانشجویان دانشگاه واشنگتن گفت: یک مرتبه به نقطه اى مى رسید که دیگر پول اهمیتى ندارد. به گزارش مهر، بیل گیتس که روز گذشته تولد ۵۶ سالگى خود را جشن گرفت در ۲۸ اکتبر (۶ آبان) ۱۹۵۵ در سیاتل آمریکا به دنیا آمد. والدین گیتس در پایان دوران دبستان (دولتى) تصمیم گرفتند که وى را در مدرسه خصوصى »لیکساید« ثبت نام کنند زیرا مى دانستند که این مدرسه براى آموزش فرزندشان یک محیط محرک است.
درحقیقت، این مدرسه به وى اجازه داد که در سال ۱۹۶۸ براى اولین بار به یک رایانه دست بزند. این رایانه یک مدل گران قیمت شرکت جنرال الکتریک بود که مدرسه براى چند ساعت استفاده هفتگى آن را اجاره کرده بود.
بیل گیتس و پل آلن که دو سال بزرگتر از وى بود به همراه چند همکلاسى دیگر به سرعت جذب این دستگاه شدند و در هر فرصتى با آن کار مى کردند و حتى براى اینکه بتوانند از این رایانه استفاده کنند سر کلاسهاى خود نمى رفتند. در سال هاى پس از آن، پل آلن و بیل گیتس به دوستى خود ادامه دادند و در سال ۱۹۷۲ زمانى که گیتس تنها ۱۸ سال داشت شرکت Traf-O-Data را تاسیس کردند. این شرکت شروع به عرضه تجارى رایانه اى کرد که قادر بود اطلاعات جمع آورى شده از ایستگاههاى کنترل ترافیک را پردازش کند. بیل گیتس در سال ۱۹۷۳ وارد دانشگاه هاروارد شد اما هرگز از آن فارغ التحصیل نشد. از آنجا که پدرش وکیل بود وى نیز در رشته مطالعات حقوق مشغول به تحصیل شد اما در کنارش در یک دوره ریاضیات نیز ثبت نام کرد.
در سال ۱۹۷۵ یکى از اولین رایانه هاى شخصى به نام Altair ۸۸۰۰ ساخت شرکت Micro Instrumentation and Telemetry Systems رونمایى شد و در ادامه، گیتس و آلن پس از ۵ هفته کار مداوم و ترک کامل تحصیل، اولین نسخه زبان Basic را براى Altair ۸۸۰۰ نوشتند. این برنامه، اولین نرم افزار ویژه میکرو رایانه ها در نخستین ماه هاى تاسیس شرکت مایکروسافت بود. در دهه ،۸۰ شرکت IBM از مایکروسافت خواست که در نوشتن یک سیستم عامل ویژه رایانه هاى شخصى جدید با آنها همکارى کند. به این ترتیب، شرکت بیل گیتس سیستم عامل MS-DOS را نوشت و بعد با عرضه ویندوز به سرعت پله هاى ترقى را طى کرد و به غول نرم افزارى دنیا تبدیل شد.
توصیه هاى بیل گیتس به جوانان درباره ثروت
روز پنجشنبه، بیل گیتس در دانشگاه واشنگتن در جمع دانشجویان سخنرانى کرد. در میان جمعیت، یک دختر دانشجو از پکن به بنیانگذار مایکروسافت گفت: «وقتى من کودک بودم والدینم همیشه از من مى پرسیدند که وقتى بزرگ شدم مى خواهم چه کار کنم. جواب من همیشه این بود: مى خواهم ثروتمندترین فرد در دنیا شوم. بنابراین الان اینجا هستم و شما هم اینجا هستید… فکر مى کنم که در واقع مى خواهم شما باشم. آیا براى کسى که دوست دارد یکى مثل شما باشد توصیه اى دارید؟»
بیل گیتس درحالى که یک شلوار کتان آبى و پولیور پشمى خاکسترى ساده پوشیده بود در پاسخ به این دختر جوان گفت: «رویاى من این نبود که به یک فوق ثروتمند تبدیل شوم و حتى بعد از اینکه ما مایکروسافت را تاسیس کردیم و بچه هایى را مى دیدیم که اینتل را راه انداختند و میلیاردر بودند من مى گفتم: واووووو! ثروتمند شدن باید عجیب باشد و خظب، این کاملا عجیب بود. ثروت بالاتر از یک حد مشخص، در کل یک مسئولیت است که در پایان آن را یا براى بچه هایتان مى گذارید که ممکن است براى آنها خوب نباشد یا سعى مى کنید که براى بخشیدن آن هوشمندانه عمل کنید.»
بنیانگذار مایکروسافت ادامه داد: «من مى توانم نیاز به داشتن میلیونها دلار را درک کنم، چون مطمئنا با آن آزادى قابل توجهى به دست مى آید. اما من به شما مى گویم یکمرتبه به نقطه اى مى رسید که پول دیگر اهمیتى ندارد.»vivannews.com