پنج شنبه, ۱۹ مهر , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

ده عادت را تغییر دهید

اشتراک:
مهارت های زندگی
۱۰ عادت را تغییر دهید با تغییر دادن عادت‌هایتان می‌توانید به آسانی به استرستان خاتمه دهید! زیرا برخی از عادت‌ها هیچ تأثیری در حالت احساسی شما ندارند و اضطرابتان را افزایش می‌دهند در اینجا فهرستی از دشمنان خوشبختی‌ را در اختیارتان قرار می‌دهیم. ۱- دیر از خواب برخاستن آیا وقتی که باید ساعت ۸ ‌سر […]


ده عادت را تغییر دهید
۱۰ عادت را تغییر دهید

با تغییر دادن عادت‌هایتان می‌توانید به آسانی به استرستان خاتمه دهید! زیرا برخی از عادت‌ها هیچ تأثیری در حالت احساسی شما ندارند و اضطرابتان را افزایش می‌دهند

در اینجا فهرستی از دشمنان خوشبختی‌ را در اختیارتان قرار می‌دهیم.

۱- دیر از خواب برخاستن

آیا وقتی که باید ساعت ۸ ‌سر کارتان باشید، یک ربع به ۸ از خواب بلند می‌شوید؟ زمانی‌که ساعت‌تان زنگ می‌زند، قبل از برخاستن دست کم آن‌را ۳ بار خاموش می‌کنید؟ در نتیجه در کمتر از ۷‌دقیقه آماده می‌شوید… دست از این کار بردارید! پریدن از تختخواب شما را عصبانی کرده و موجب استرس شدید و مضر می‌شود!

توصیه‌: برای آنکه روزتان را با آرامش شروع کنید، صبح‌ها وقت بیشتری را به‌خودتان اختصاص دهید. چنانچه مربوط به مسئله روحی روانی می‌شود و اینکه نمی‌توانید زودتر از خواب بیدار شوید، ساعت زنگ‌دار را یک ربع جلو بکشید!

۲- عصبانی شدن در راه‌بندان

هر روز صبح، زمانی که پشت فرمان هستید به راننده‌های ناشی بد و بیراه می‌گویید و در راه بندانی که تمامی ندارد عصبانی می‌شوید، درحالی‌که امروز کار مهمی دارید، دیر به سر کار خواهید رسید!

توصیه‌: چرا ماشین‌تان را در پارکینگ نمی‌گذارید و از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمی‌کنید؟ به این ترتیب قادر خواهید بود در طول مسیر در آرامش کامل به مطالعه بپردازید و وقت‌تان تا حدودی حفظ شود. چنانچه به‌شدت به ماشین وابسته هستید، از صندلی‌های راحت استفاده کنید و ایستگاه رادیویی اتومبیلتان را روی یک شبکه آرام‌بخش و مورد علاقه تنظیم کنید یا بهتر است به نوار کاستی که در آن صداهای طبیعت ضبط شده است گوش دهید. جیک‌جیک پرندگان، آوای آبشار، هیاهوی جنگل و صدای امواج برای آرامش مناسب هستند. فراموش نکنید در راه بندان راننده‌ای که جلوی شماست(و فردی هم که جلوی او قرار دارد)در یک شرایط قرار دارند! فایده‌ای ندارد که به رانندگان دیگر بد و بیراه بگویید.

۳- مرد ساندویچی

در ساعت ناهار، آن‌قدر کار روی سرتان ریخته که به سرعت یک ساندویچ می‌خرید و آن‌را جلوی کامپیوتر می‌خورید. علاوه بر مشکلات تغذیه‌ای که این عمل برایتان به همراه دارد، هیچ‌گاه وقتی برای یک استراحت واقعی برای خودتان درنظر نمی‌گیرید.

توصیه‌: به‌خودتان یک زنگ تفریح بدهید! از محل کارتان دور شوید و یک غذای کامل بخورید. اگر از تنها غذا خوردن هراس دارید، با خودتان یک مجله بردارید. این عمل برای کاهش فشار، ایده آل است. فراموش نکنید که طی روز ۵ تا ۱۰ دقیقه دست از کار بکشید.

۴- به دوش کشیدن همه کارها

زمانی که از شما می‌خواهند کاری انجام دهید، بلد نیستید دست رد به سینه آنان بزنید درحالی‌که خودتان کارهای زیادی برای انجام دادن دارید. در نتیجه باید بدوید تا به همه کارها برسید.

توصیه‌: نه گفتن را یاد بگیرید! مطمئنا با پذیرفتن همه کارها باید بار مسئولیت آن‌را به دوش بکشید و با این عمل نشان می‌دهید فردی هستید که همه می‌توانند روی شما حساب کنند. اما دیگر وقتی برای خودتان ندارید. درک کنید که سوپرمن نیستید و در دراز مدت از پا در می‌آیید!

۵- نوشیدن روزی ۱۰‌فنجان چای

هر ساعت موجب آزار و اذیت مسئول آبدارخانه می‌شوید. احساس می‌کنید که اگر یک فنجان چای در کنارتان نباشد نمی‌توانید کار کنید.

توصیه‌: مطمئنا چای به شما کمک می‌کند که تمرکز داشته باشید. اما استفاده زیاد آن فقط موجب عصبانیت شما می‌شود! سعی کنید به‌تدریج مصرفتان را کاهش دهید و در عین حال چنانچه سیگاری هستید از این فرصت استفاده کرده و تعداد سیگارهایتان را کم کنید.

۶- عصبانی شدن از تکنیک

قبول است، این چهارمین باری است که کامپیوترتان هنگ می‌کند و برنامه‌ای که روی آن کار می‌کنید از کار می‌افتد و ناگهان عصبانی می‌شوید و اول از همه به مانیتور، به مهندسان کامپیوتر و در نهایت به زمین و زمان بد و بیراه می‌گویید!

توصیه‌:غر زدن، کامپیوتر شما را دوباره به راه نمی‌اندازد. به علاوه، هنگ کردن کامپیوتر اجتناب‌ناپذیر است. زمانی که با کامپیوتر مشغول به کار هستید، هر ۵‌دقیقه همه کارهایتان را در کامپیوتر ثبت کنید. این عمل تا حدودی به شما آرامش خاطر می‌بخشد.

۷- دیر خوابیدن

شب‌ها مدت زیادی را جلوی تلویزیون می‌گذرانید. تصمیم ندارید به خواب عمیقی فرو روید. بدتر از آن این است که می‌دانید خسته هستید و روز بعد به سختی از خواب بلند می‌شوید.

توصیه‌:قبل از خواب وقت‌تان را به بطالت نگذرانید! ساعت ۱۰‌با یک کتاب خوب به رختخواب بروید.

۸- همیشه بانی مهربانی بودن

هر بار به هنگام تعطیلات آخر هفته یا تعطیلات تابستانی همان داستان همیشگی اتفاق می‌افتد: این شما هستید که باید تصمیم بگیرید به کجا بروید، برای سفر برنامه‌ریزی کنید و چمدان‌ها را ببندید و زمانی که به محل مورد نظر رسیدید، یک لحظه هم برای خودتان وقت ندارید! همه از شما می‌خواهند که منقل کباب را راه بیندازید یا به‌دنبال نان بروید.

توصیه‌: ۲ماه قبل از حرکت وظایف را به‌طور مساوی بین همه تقسیم کنید.

۹- نگرانی برای بچه‌ها

به محض آنکه بچه‌ها دیگر جلوی چشمانتان نباشند، نگران می‌شوید. راه آسان آن است که شب‌هایی که قصد دارید به میهمانی بروید یک پرستار بچه بگیرید.

توصیه‌: فرزندانتان چه نزد پدر و مادرتان باشند یا نزد معلم‌شان، در جای امنی قرار دارند! بی‌دلیل خود را نگران نکنید! در ضمن، آنها باید یاد بگیرند که روی پای خودشان بایستند! نباید از شدت مراقبت و رسیدگی زیاد به آنها فشار آورید.

۱۰- ترس از خانواده همسر

به محض آنکه برای ناهار یا شام باید نزد پدر و مادر همسرتان بروید، همان داستان همیشگی اتفاق می‌افتد! از ۱۵‌روز قبل دچار استرس می‌شوید و ۱۵‌روز هم طول می‌کشد تا خودتان را آرام کنید زیرا پدر یا مادر همسرتان شما را مضطرب می‌کنند.

توصیه‌: آیا بهتر نبود به جای «خیال‌بافی» و سرهم کردن رنجی واهی واقعیت را ببینید. والدین همسرتان نمی‌خواهند شما را زنده‌زنده بخورند و غذا خوردن با آنها آنطور که شما فکر می‌کنید ناخوشایند نیست. مطمئنا گاه ممکن است تنشی به‌وجود آید. اما بزرگسالان مسئول و بالغ نباید سماجت کنند. بنابراین، دفعه بعد با خوشبینی و دید مثبت نزد آنان بروید و خواهید دید که همه چیز بهبود یافته و به‌خوبی پیش خواهد رفت.
فرد- ترجمه – سپیده حسینعلی عراقی:
www.hamshahrionline.ir

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
مهارت های زندگی
بیشتر >
ترک اعتیاد