پنج شنبه, ۲۴ آبان , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

مصرف پنیر با هندوانه اکیدا ممنوع

مصرف پنیر با هندوانه پزشکی
مصرف پنیر با یک سری از مواد غذایی می تواند مشکلات جدی برای سلامت شما به وجود می آورد پس در مصرف آن دقت کنید

مصرف پنیر در بین ایرانیان به ویژه در وعده صبحانه خیلی مرسوم است و بسیار هم خوشمزه است مخصوصا با نان تازه. ولی مصرف پنیر به دلیل داشتن طبع سردش با برخی غذاها می تواند برای بدن مضر باشد, مانند مصرف پنیر با هندوانه . با پرشین وی همراه باشید تا درباره این موضوع بیشتر بدانید.

مصرف پنیر با هندوانه

پنیر از لبنیاتی است که بیشترین مصرف را در خانه‌ها دارد و مواد غذایی مختلفی را با پنیر می‌خوریم بدون اینکه از عوارض آنها با خبر باشیم.ولی لازم است بدانید که خوردن بعضی از مواد غذایی با پنیر برایمان مضر است و دانستن مضرات مواد غذایی با پنیر به رعایت بعضی نکات و حفظ سلامتیمان کمک می‌کند. درادامه مواد غذایی‌ای معرفی می‌شوند که خوردن این مواد غذایی با پنیر ممنوع است.

مصرف پنیر با هندوانهعوارض مصرف پنیر با هندوانه

پنیر و انگور

میوه یکی از بهترین خوراکی‌ها برای صبحانه است. نان و پنیر و میوه از زمان قدیم جزو صبحانه‌های ایرانی بوده. میوه را می‌توانید به میل خودتان و باتوجه به فصل انتخاب کنید. شما می‌توانید از میوه‌‌ای مثل انگور همراه پنیر، در صبحانه مصرف کنید. برای اینکه صبحانه خوشمزه‌تری داشته باشید برای میوه‌های شیرین مثل انگور از پنیر‌های شور مثل لیقوان استفاده کنید.

مضرات مصرف پنیر با هندوانه

پنیر، یک ماده پروتئینی با طبع سرد است و نباید آن را با گوجه، خیار و هندوانه که طبع سرد دارند،خورد.بسیاری از افراد بر اساس عادت همیشگی در صبحانه و میان وعده‌ها پنیر را با گوجه و خیار یا هندوانه می‌خورند. این امر باعث بروز بسیاری از عارضه‌ها و برخی بیماری‌ها شامل دیابت،‌ام اس، اختلالات عصبی، گوارشی و غیره می‌شود.مصرف همزمان پنیر با خیار، گوجه، هندوانه و یا سردی‌های دیگر باعث بروز عارضه‌ها و بیماری‌ها می‌شود، این امر عمر را کوتاه می‌کند.

بهتر است افرادی که تمایل به مصرف همزمان پنیر، خیار، گوجه و یا هندوانه را دارند به مقدار نصف به نصف از گردو استفاده کنند؛ یعنی برابر ۵۰ گرم پنیر، گوجه و خیار یا هندوانه از ۵۰ گرم گردو استفاده کنند.پنیر دارای مولکول‌های پروتئینی پیچیده است و برای تجزیه شدن نیاز به مقدار زیادی انرژی دارد. به همین دلیل هنگام تجزیه انرژی زیادی را از بدن دریافت می‌کند. مصرف همزمان پنیر با گوجه و خیار یا هندوانه که از مواد سرد هستند،باعث تشدید این فرآیند می‌شود.

اگر پنیر، همراه با گردو مصرف شود، چاق‌کننده است، همچنین مصرف پنیر همراه با گردو، نعناع و آویشن نیز چاق کننده است. پنیر، به‌خصوص پنیر کهنه و نگهداری شده در آب نمک و گردو به‌دلیل محتوای بالای تیرامین می‌توانند یکی از علل سردرد باشند لذا افرادی که مبتلا به سردرد به‌خصوص سردردهای میگرنی هستند می‌توانند با حذف این دو ماده، احتمال تاثیر آن بر سردردشان را بررسی کنند چرا که میزان تیر آمین در پنیر با توجه به نوع فرآیند، نوع تخمیر و قدمت متفاوت است و از طرف دیگر میزان حساسیت افراد مختلف به مواد غذایی متغیراست.

عوارض مصرف پنیر با هندوانه

اما لازم است بدانید بهترین مصلح پنیر که از گذشته تاکنون بیشتر ما عادت به مصرف آن داریم، گردو است اما می‌توان از سبزی‌های معطر، آویشن، نعناع خشک و حتی عسل هم به‌عنوان تعدیل‌کننده طبع انواع پنیر، استفاده کرد.پنیر، حاوی ماده‌ای به‌نام تیرامین است که این ماده می‌تواند در صورت عبور از سد خونی مغز وارد مغز شود و کاهش عملکرد ذهنی فرد را در پی داشته باشد. در صورتی که نقصی در عملکرد این آنزیم وجود نداشته باشد و مقادیر پنیری که فرد می‌خورد بیش از ظرفیت خنثی‌سازی این آنزیم نباشد، این آنزیم به‌راحتی می‌تواند از پس مقادیر معمول تیرامین برآید و مانع ورود این ماده به مغز شود.

از آنجا که آنزیم تجزیه‌کننده تیرامین پنیر برای انجام عمل خود به مس نیاز دارد، بنابراین اگر بتوانیم مقادیر مورد نیاز مس را در اختیارش قرار دهیم می‌توانیم از کارایی بیشتر آن بهره ببریم. این کار را می‌توانیم با خوردن گردو همراه پنیر، انجام دهیم.

در واقع از آنجا که گردو حاوی مس است می‌توانیم از این طریق، مس مورد نیاز را تامین کنیم.اگر مقدار کلسیم بدن از فسفر بیشتر شود این کلسیم اضافی می‌تواند باعث کاهش فسفر در دسترس سلول‌های مغزی شود. این در حالی است که سلول‌های مغزی به کاهش فسفر حساس هستند و این مساله می‌تواند باعث کاهش عملکرد سلول‌های مغزی شود.

پنیر هر دو ماده معدنی کلسیم و فسفر را دارد ولی میزان کلسیم آن بیشتر است و در صورت مصرف بیش از اندازه آن، این تعادل به هم می‌خورد و مقدار کلسیم از فسفر بیشتر می‌شود لذا از فسفر سلول‌های مغزی استفاده می‌شود. گردو تا حدی هم حاوی فسفر است که با مصرف آن می‌توانید به فسفر مورد نیاز خود دست پیدا کنید و این تعادل را به حالت اول باز گردانید. پس این مشکل نیز با مصرف گردو قابل حل است.

خوب است بدانید چرا نباید در وعده صبحانه “پنیر” خورد؟

مصرف پنیر با هندوانهمشکلات مصرف پنیر با هندوانه

محمد عسکرفراشاه درباره وعده غذایی صبحانه اظهار کرد: یکی از مشکلات
تغذیه امروز ما ایرانی‌ها اهمیت ندادن خیلی از مردم به وعده مهم صبحانه است
به‌طوری که خیلی از افراد این وعده مهم غذایی را نادیده می‌گیرند و میان
سایر افرادی که صبحانه می‌خورند, رایج‌ترین ماده مصرفی آنها نان و پنیر است!

وی افزود: این در حالی است که اصولاً پنیر غذایی خوب برای صبحانه نیست؛
از نظر طب ایرانی مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود
که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است؛ توصیه به مصرف و
علاوه بر آن مصرف پنیر با خیار و گوجه‌فرنگی آن هم در فصل سرما اثرات
نامطلوب آن را چندین برابر می‌کند.

این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: در مطالعات جدید علمی ثابت شده که
جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است پنیر به‌عنوان یک
ماده مغذی در شب مصرف شود و ثانیاً پنیر با مصلحات (اصلاح‌کننده‌ها)
یعنی همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و زنیان مصرف شود.

عسکرفراشاه خاطرنشان کرد: خیلی از ضعف‌ها و کسالت‌ها بین دانش‌آموزان
و کارمندان به‌علت عدم به‌کاربردن همین آموزه طب ایرانی است؛ باید توجه داشت
که بهترین صبحانه شامل مربای بالنگ، مربای به، مربای هویچ و مربای پوست‌پسته
برای معده‌هایی سرد یا ضعیف و مربای آلبالو و مربای زرشک برای معده‌های گرم
و حریره بادام، شیر‌برنج با کمی دارچین یا زعفران‌، عسل و شیره انگور است.

وی یادآور شد: بیماران دیابتی بهتر است از میوه‌های پخته‌شده بدون شیرینی
نظیر به، سیب یا هویج همراه با نان بهره ببرند و نکته آخر اینکه بهتر است
نوشیدنی‌ها نظیر چای یا شیر یک ساعت با غذا خوردن فاصله داشته باشد.

فرتاک نیوز و تسنیم

گردآوری:

برچسب ها:
اخبار مرتبط: