فاش شدن رازهایی درباره شخصیت تان از طیق میز کارتان
اصولا کار افراد با شخصت شان منطبق است. به این صورت که یا افراد بر اساس شخصیت شان شخل شان را انتخاب می کنند یا به هر دلیلی شفلی را انتخاب می کنند و شخصت شان بر اساس آن شغل شکل می گیرد. امروز می خواهیم درباره رازهایی درباره میز کار و ارتباط آن با شخصیت افراد را بررسی کنیم.
رازهایی درباره میز کار
شاید در نگاه اول به نظر برسد که نکته ی خاصی در مورد میز کار وجود ندارد اما شاید تا
به حال متوجه شده باشید که میزهای کار افراد مختلف تفاوت هایی با هم دارند.
در حقیقت روانشناسان معتقدند ما به طور ناخودآگاه از طریق میز کارمان رازهایی
را درباره ی خودمان آشکار می کنیم در این مطلب رازهایی درباره میز کار بدانید
۱- اگر یک عکس خانوادگی روی میز کارتان دارید
یعنی اهمیت زیادی برای روابط خود قائلید. شما رابطه ی نزدیکی با خانواده ی خود دارید
و آن ها انگیزه ی سختکوشی شما هستند. اما اگر میز کارتان مملوء از عکس های خانواده
یا دوستان تان باشد همکاران تان تصور می کنند علاقه ای به محل کارتان ندارید
و ترجیح می دهید هر جایی جز آنجا باشید.
۲- اگر هیچ عکسی از خانواده یا دوستان روی میز کارتان ندارید
یعنی اهمیت زیادی برای حریم شخصی خود قائلید و می توانید زندگی کاری
و شخصی خود را از هم تفکیک کنید. بعضی معتقدند محل کار جای امور کاری
و خانه محل امور شخصی است، به همین دلیل تنها وسایلی را روی میز کار خود
می گذارند که مرتبط با شغل آن ها است. این به معنای آن نیست که شما روابط
نزدیک و محبت آمیزی در زندگی خود ندارید، بلکه تنها نشان می دهد می خواهید
زندگی شخصی و کاری خود را با از یکدیگر تفکیک کنید.
رازهایی درباره میز کار و شخصیت افراد
۳- اگر میز کار نامنظمی دارید
یعنی فرد مبتکر و خلاقی هستید. نامنظم بودن میز کار نشان دهنده ی بی نظمی در نگرش نسبت به کار و زندگی است و به همین دلیل به نظر می رسد مغلوب این آشفتگی شده اید. این مسأله تا حدودی درست است اما این همه ی ابعاد شخصیت شما نیست. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد کسانی که میز کار نامنظمی دارند، تفکرات مرسوم در مورد چارچوب ها برای آن ها اهمیتی ندارد و این افراد نگرش ذهنی خاص خود نسبت به فرآیند کار خود را بسیار مهم تر از نظم و ترتیب میز کارشان می دانند.
۴- اگر روی میز کارتان عروسک دارید
یعنی شخصیت کودک مانند و سرخوشی دارید. عروسک روی میز کارتان نشان می دهد شخص خونگرم و بازیگوشی هستید یا اغلب اوقات فرزندان تان به محل کارتان می آیند. با این حال ممکن است دیگران تصور کنند شما از آن دست افرادی هستید که به مسائل سطحی علاقه دارند و اگر تعداد عروسک ها زیاد باشد این مسأله شما را فردی نابالغ و حتی از نظر اجتماعی بی دست و پا نشان می دهد.
۵- اگر میز بسیار منظمی دارید
یعنی علاقه ی زیادی به نظم و مقررات دارید. اگر معتقدید که روی میز کار برای هر چیزی جای مشخصی وجود دارد، احتمالا از وجود نظم در دیگر بخش های زندگی تان هم لذت می برید. شما زمانی بهترین عملکرد را دارید که مقررات و انتظارات مشخصی وجود داشته باشد. با این حال توجه داشته باشید که این مسأله نشان می دهد شما می خواهید ظاهری بی نقص از خود به دیگران ارائه دهید و در برابر تغییرات سرسخت هستید، بنابراین مراقب باشید که علاقه ی شما به نظم و ترتیب به انعطاف ناپذیر بودن شما تعبیر نشود.
جزئیاتی درباره مشاغلی که تاثیر منفی بر شخصیت افراد برجای میگذارند
در اینجا به اثرات شغل های مختلف بر شخصیت ما و راه های مقابله با این تأثیرات می پردازیم تا در زندان شغل خود محبوس نشویم.
۱- مشاغل نظامی
مشاغل نظامی نه تنها بر روی خود فرد بلکه حتی بر خانواده ی او هم اثر می گذارند. همه ی اعضای خانواده در نظمی سختگیرانه زندگی می کنند. فرزند یک نظامی را به سادگی می توان از فرزند یک معمار یا خبرنگار تشخیص داد. افتخار، مقام و فیزیک مناسب، مزایای این شغل هستند. اما با گذشت زمان، شخص نظامی سختگیرتر و بدبین تر می شود و توانایی او در همدردی با دیگران از میان می رود. فرد نظامی تصور می کند هرگز نباید تحت تأثیر چیزی قرار بگیرد، هر موقعیتی را می بایست تنها با منطق تحلیل کند و علاقه و شفقت را کنار بگذارد. به همین دلیل است که برای این افراد مهربانی و تعادل در خصوص نزدیکان شان کار دشواری است.
۲- پزشکی
به دلیل مواجهه ی هر روزه ی پزشک با رنج، درد و مرگ، این شغل سبب می شود دیواری تدافعی از بی تفاوتی، سردی و بدبینی در وجود پزشک ایجاد شود. شوخ طبعی خاص بسیاری از پزشکان در حقیقت یک مکانیزم تدافعی روانشناختی در برابر اضطراب و ترس مداوم است. عادت به پنهان کردن احساسات خود و برخورد خونسردانه با همه ی مسائل باعث انفصال عاطفی و عدم تمایل به اشتراک گذاشتن مشکلات با دیگران می شود. پزشکان عادت می کنند همواره به صورت فیزیکی و احساسی آماده ی کمک به دیگران باشند.
تاثیر منفی مشاغل بر شخصیت افراد
۳- معلمی
یک معلم حرفه ای توانایی آن را دارد که تعداد زیادی کودک را مدیریت کند و به همین خاطر ممکن است در زندگی خانوادگی آن ها حسی از سختگیری به وجود آید. ویژگی هایی که اغلب در معلمان دیده می شود عبارتند از: مستبد بودن، محافظه کاری، میل به تک گویی و پیروی از تشریفات. اگر شخصی تمام روز را با کودکان کار کند، با نزدیکان خود که از سنین مختلفی هستند نیز همان رفتار را خواهد داشت، برای مثال زمانی که دیگران را نصیحت می کنند، ممکن است تصور کنند باید چیزی را چندین بار تکرار کنند.
۴- کارآفرینی
مدیریت کسب و کار نه یک شغل بلکه نوعی نگرش و شیوه ای از زندگی است. این شغل اغلب به شخص این امکان را نمی دهد تا اهل سازش و مدارا باشد. فرد برای آنکه به موفقیت دست یابد، باید شغل خود را هدف اصلی اش در زندگی قرار دهد. به همین دلیل است که صاحبین کسب و کار ها شبانه روز در فکر کار خود هستند. کسب و کار در حقیقت یک چرخه ی پیشرفت دائمی است که هیچ هدف نهایی ای در آن وجود ندارد. بنابراین چنین افرادی همواره به پیشرفت شخصی خود فکر می کنند و خواستار آن هستند که نزدیکان شان نیز به همین ترتیب رفتار کنند. علاوه بر این، به دلیل آنکه کارآفرین ها همواره در جستجو هستند، گاهی نمی دانند حقیقتا خواهان چه چیزی هستند.
تاثیر منفی شغل افراد بر شخصیت شان
۵- وکالت
این شغل تنها برای کسانی مناسب است که روحیه ای قدرتمند دارند چرا که معمولا تحت فشار بسیار زیادی هستند. سکوت یکی از عناصر اصلی این شغل است. از آنجایی که در این شغل صحبت درباره ی مشکلات خود چندان رایج نیست، وکلا به ندرت از دیگران درخواست کمک و حمایت می کنند. این عادت ها می تواند باعث افسردگی و اضطراب شود. برای موفقیت در این شغل لازم است که شخص توانایی بالایی در پیش بینی تمامی وضعیت های محتمل برای موکل خود داشته باشد. وکلا معمولا بیشتر از ظرفیت خود کار می کنند و مشکلات جسمی خود را پنهان می کنند تا در کارشان تداخلی ایجاد نکند.
سلیم و باشگاه خبرنگاران