پنج شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

ضعف مهارت های ارتباطی،عامل افسردگی زنان

اشتراک:
عامل افسردگی زنان زنان
ما در این مطلب قصد داریم به بررسی عامل افسردگی زنان و راهکارهای درمان آن بپردازیم

زنان بیشتر از مردان دچار افسردگی می شوند ضعف مهارت های ارتباطی،عامل افسردگی زنان است ، ما در این مطلب از پرشین وی قصد داریم به بررسی عامل افسردگی زنان و راه حل های موجود برای درمان افسردگی بپردازیم تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

عامل افسردگی زنان

علائم افسردگی در زنان چیست؟
شناخت علائم افسردگی در زنان می‌تواند به شما کمک کند تا بتوانید در صورت بروز هر گونه مشکل در مراحل ابتدایی آن به دنبال راه‌حل باشید. در ادامه لیستی از علائم افسردگی در زنان را برای شما آورده‌ایم. بی‌شک داشتن یک یا چند مورد از این علائم می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که لازم است برای بررسی‌های بیش‌تر به یک متخصص مراجعه کنید.

لذت نبردن از علایق و سرگرمی های گذشته
مشکل در تمرکز طولانی مدت
کاهش مداوم اشتها
احساس ضعف و ناتوانی
احساس بی ارزشی و پوچی
عصبانی و خشمگین بودن
نداشتن امید به آینده
گریه‌های بی‌دلیل
داشتن اختلال خواب به ویژه در شب
تفکر درباره مرگ یا خودکشی
احساس گناه

عامل افسردگی زنانعامل افسردگی زنان

کمبود انرژی و خستگی
تغییر عادت خواب (بیشتر یا کمتر خوابیدن)
نداشتن اعتماد به نفس
تغییر در میل به غذا خوردن (پرخوری یا بی اشتهایی)
دردهای فیزیکی مانند سردرد، کمردرد، مشکلات گوارشی و درد مزمن
احساس غم و مصیبت دائمی
حساس و ناآرام شدن
مشاوره آنلاین روانشناسی

بروز علائم افسردگی در زنان ناشی از چیست؟

عوامل متعددی در بروز افسردگی در زنان موثر هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به عوامل ژنتیکی و بیولوژیکی، هورمونی، محیطی و مشکلات روانی اشاره کرد. در ادامه هر یک از این موارد به صورت مجزا مورد بررسی قرار می‌گیرد.

عوامل ژنتیکی:
در صورتی که ابتلا به افسردگی در سابقه خانوادگی فرد باشد، احتمال ابتلای این شخص به افسردگی افزایش می یابد. اما این به این معنی نیست که اگر یکی از اعضای خانواده شما به افسردگی مبتلا باشد، شما هم حتما دچار این بیماری می‌شوید. چرا که در بسیاری از موارد افراد مبتلا به افسردگی تحت تاثیر عوامل ژنتیکی دچار این عارضه نشده‌اند.

عوامل هورمونی:
به کمک یک ام آر آی ساده مشخص می شود که مغز فرد مبتلا به افسردگی با مغز فرد سالم فرق می کند. در افراد افسرده، بخش لیمبیک مغز که مسئول تنظیم و کنترل خلق و خو، خواب، اشتها، فکر کردن و رفتار کردن است، درست عمل نمی کند. انتقال دهنده های عصبی مغز که مسئول برقراری ارتباط هستند در افراد مبتلا به افسردگی دچار مشکل می‌شوند.

افسردگی در زنان:
نشانه های افسردگی
عوامل محیطی استرس زا
تجربیات تلخ و دردناکی مانند از دست دادن عزیزان، فقر مالی و قرار گرفتن در شرایط استرس زا خواسته و ناخواسته ممکن است باعث بروز افسردگی در زنان شود. کار زیاد، مسئولیت‌های فراوان زندگی، مراقبت از کودکان و سالمندان، کارهای سنگین خانه و تجربه بدرفتاری همگی از جمله این شرایط استرس زا هستند.

عامل افسردگی زنان پس از زایمان چیست؟

احتمالا می‌دانید که برخی از زنان در حین بارداری یا پس از زایمان دچار افسردگی می شوند. در این دوره هورمون های بدن آن‌ها به طرز غیرقابل باوری تغییر می کنند. از این رو زمینه برای ابتلا به افسردگی فراهم می‌شود.

علائم افسردگی پس از زایمان عبارتند از :

افکار منفی
اقدام به خودکشی
اختلال‌های خواب
اتفاقاتی که در طول بارداری و بعد از زایمان می افتد می‌توانند نقش موثری در ابتلا یا عدم ابتلای فرد به افسردگی داشته باشند. برخی از این اتفاقات مانند سقط جنین، مسائل مربوط به رابطه با پارتنر، احساس عدم حمایت از طرف دوستان یا خانواده می‌توانند باعث تشدید این حالات روانی شوند.

علائم افسردگی در زنان
افسردگی در بارداری
افسردگی یائسگی چیست؟
با ورود به مرحله یائسگی، تغییرات هورمونی در بدن رخ می‌دهند که ممکن است باعث ایجاد افسردگی در زنان شوند. اتفاقاتی که در طی این دوران فرد با آن مواجه می‌شود نقش موثری در بروز افسردگی یائسگی دارند. مسائل مربوط به رابطه با پارتنر، فشار و استرس در محل کار یا خانه از جمله مهم‌ترین مواردی هستند که می‌توانند علائم افسردگی در زنان را تشدید کنند.

عامل افسردگی زنانعامل افسردگی زنان

بیشتر بدانید از ده مورد از علائم و نشانه های افسردگی

۱- احساسات درماندگی و ناامیدی: دیدگاهی در مورد اینکه هیچ چیز هرگز بهتر نخواهد شد و هیچ چیز نمی‌تواند وضعیت شما را بهبود بخشد.

۲- عدم علاقه به انجام فعالیت‌های روزانه: دیگر سرگرمی‌ها، تفریحات، فعالیت‌های اجتماعی یا روابط جنسی مانند گذشته برای‌شما اهمیتی ندارد. دیگر نمی‌توانید احساس لذت و خوشی کنید.

۳- تغییرات اشتها و وزن: ممکن است به طور قابل توجهی کاهش یا افزایش وزن داشته باشید (تغییر بیش از ۵ درصد وزن بدن در ماه).

۴- تغییرات خواب: مخصوصا در ساعات اولیه بامداد بیخوابی داشته و یا دیر از خواب بلند شوید.

۵- خشم و تحریک‌پذیری: احساس آشفتگی، بی‌قراری، یا حتی عصبانیت؛ سطح تحمل شما پائین است، و هر چیز و هر کسی شما را عصبانی می‌کنند.

۶- فقدان انرژی: احساس خستگی، تنبلی، و به لحاظ فیزیکی خالی بودن؛ تمام بدن شما احساس سنگینی می‌کند، و حتی ممکن است وظایف کوچک هم طاقت‌فرسا بوده و انجام آنها زمان زیادی صرف کند.

۷- احساس از خودبیزاری: احساسات قوی از ضعیف بودن و گناه؛ خودتان را به خاطر اشتباه‌ها و خطاها به شدت سرزنش می‌کنید.

۸- رفتاری عاری از حس مسئولیت: ممکن است رفتارهای گریزگرا مانند سوءمصرف مواد، اختلال قماربازی، رانندگی بی‌محابا یا ورزش‌های خطرناک داشته باشید.

۹- مشکلات عدم تمرکز: تمرکز کردن، تصمیم‌گیری یا به یاد آوردن چیزها برای ‌شما دشوار خواهد بود.

۱۰- دردها و رنج‌های ناشناخته: افزایش شکایت‌های جسمی مانند سردرد، کمر درد، درد عضلات و معده از دیگر علائم و نشانه های افسردگی هستند.

درمانکده/ دکتر آل یاسین

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس