جمعه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

برای راه اندازی استارتاپ در کانادا چقدر سرمایه لازم است؟

اشتراک:
استارت آپ کانادا گردشگری
دراین مطلب به بررسی شرایط مورد نیاز ویزای استارتاپ کانادا خواهیم پرداخت ، با ما همراه شوید .

آیا دارای پتانسیل کارآفرینی و یک ایده خلاقانه و ناب تجاری هستید و می‌خواهید از طریق ویزای استارت آپ به کشور کانادا مهاجرت کنید، اما نمی‌دانید که برای راه اندازی استارتاپ در کانادا چقدر سرمایه لازم است و همین موضوع موجب دو دلی شما برای پیشروی و پیگیری سایر امور شده است؟

اگر درباره جزئیات ویزای استارتاپ کانادا به اطلاعات مفیدی نیاز دارید، در ادامه همراه ما باشید و این پُست را که با همکاری موسسه مهاجرتی نیلگام نگارش شده است مطالعه نمایید.

ویزای استارت آپ کانادا چیست؟

در حال حاضر کشور کانادا در جستجوی کارآفرینان مستعدی از سراسر دنیاست که علاقه‌مند به راه اندازی استارتاپ در کانادا هستند و می‌خواهند از این طریق، موجب رشد اقتصادی این کشور شده و فرصت‌های شغلی متعددی برای شهروندان و افراد دارای اقامت دائم این کشور ایجاد کنند.

این برنامه به کارآفرینان شانس مهاجرت به کانادا و ایجاد کسب و کاری جدید را می‌دهد. البته متقاضی ویزای استارتاپ کانادا باید این موضوع را اثبات کند که تجارت وی خلاقانه و نوآورانه بوده، توانایی ایجاد فرصت شغلی جدید برای شهروندان کانادایی و افراد مقیم را داشته و می‌تواند به رقابت در مقیاس جهانی بپردازد.

شما می‌توانید از طریق ویزای استارتاپ کانادا به این کشور مهاجرت کرده و با راه اندازی کسب و کار استارت آپی، از همراهی اعضای خانواده (همسر و فرزندان) در این کشور برخوردار شوید.

ویزای استارتاپ کانادا

شرایط مورد نیاز ویزای استارتاپ کانادا

به طور کلی اپلای ویزای استارت آپ کشور کانادا نیاز به ۴ شرط اصلی زیر دارد:

  • دارای تجارت و کسب و کار واجد شرایط باشید: اینکه از حداقل ۱۰ درصد از حق رای شرکت برخوردار باشید و با همراهی سازمان مورد تائید دولت کانادا، حداقل ۵۰ درصد از حق رای و سهام شرکت مورد نظر در اختیار شما باشد
  • دارای نامه پشتیبان از یک سازمان تائید شده کانادایی باشید: باید این موضوع را اثبات کنید که از پشتیبانی یک صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر(venture capital fund)، گروه سرمایه‌گذاری Angel investor groupsو یا انکوباتور تجاری برخوردار هستید که نیازمند ارسال ایده تجاری و بیزینس مدل به یکی از سازمان‌های مذکور و متقاعدسازی آنها برای پشتیبانی از طرح شما است.

“باید به این نکته توجه کنید که نحوه تعامل و ارسال طرح استارت آپی برای هر سازمان دارای روند و پروسه‌ای متفاوت است. در صورتی که موفق به دریافت تائید و موافقت یکی از سازمان‌های بالا شوید، یک نامه پشتیبانی letter of support دریافت می‌کنید که مدرکی ارزشمند بوده و باید به سایر مدارک ویزای استارت آپ کانادا پیوست شود.”

  • دارای حداقل سطح زبان انگلیسی یا فرانسوی معادل معیار زبان کانادایی CLB5 باشید.
  • از تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی خود و اعضای خانواده همراه برخوردار باشید.

سوالی که اینجا به وجود می‌آید این است که آیا منظور از تمکن مالی همان سرمایه و بودجه لازم برای شروع کار استارتاپی در کشور کانادا است؟ و آیا واقعاً برای راه اندازی استارتاپ در کانادا نیاز به سرمایه اولیه است؟

در جواب باید بگوییم که اثبات تمکن مالی یا همان Proof of funds با سرمایه و بودجه مورد نیاز برای راه اندازی کسب و کار استارتاپی در کشور کانادا فرق می‌کند و به ازای تعداد افراد خانواده شما حدوداً به شرح زیر خواهد بود:

  • یک نفر: ۱۳٫۲۱۳ هزار دلار کانادا
  • دو نفر: ۱۶٫۴۴۹ هزار دلار کانادا
  • سه نفر: ۲۰٫۲۲۲ هزار دلار
  • چهار نفر: ۲۴٫۵۵۳ هزار دلار
  • پنج نفر: ۲۷٫۸۴۷ هزار دلار

تمکن مالی

تمکن مالی پولی است که برای پوشش هزینه‌های زندگی در کانادا مورد استفاده قرار می‌گیرد و باید برای دریافت ویزای کانادا به سفارت و کنسولگری این کشور ارائه گردد.

اما برای سوال دوم و اینکه برای راه اندازی استارتاپ در کانادا چقدر سرمایه لازم است باید بگوییم که این موضوع کاملاً به سازمان استارت آپی مورد تائید دولت کانادا یا همان Designated organization بستگی دارد و مقدار آن متفاوت بوده و به شرح زیر است:

“یعنی به غیر از اثبات تمکن مالی و شرایط اشاره شده در بالا، شما نیازی به داشتن سرمایه و بودجه اولیه نداشته و باید مبلغ مورد نیاز راه اندازی استارت آپ کانادا را از طریق دریافت پشتیبانی از یکی از این سازمان‌ها تامین کنید.”

سازمان‌های حامی ویزای استارت آپ کانادا

طبق اعلام دولت کانادا، یک متقاضی واجد شرایط ویزای استارتاپ کانادا ملزم به داشتن گواهی تعهد Commitment Certificate و نامه پشتیبانی  Letter of Support یک سازمان مورد تائید دولت این کشور است.

این مدارک مهم نشان‌دهنده هماهنگی کامل شما با یک یا چند سازمان استارتاپی تائید شده کانادایی است و موجب پیشبرد درخواست ویزای شما از سفارت این کشور می‌شود.

به بیانی ساده، برخلاف برخی از برنامه‌های سرمایه‌گذاری فدرالی و استانی کشور کانادا که نیاز به سرمایه‌گذاری و بودجه هنگفت شخصی دارد، برای اخذ ویزای استارت آپ و راه اندازی استارتاپ در کانادا نیازی به این مورد نبوده و فرد به سرمایه‌گذاری شخصی نیاز نخواهد داشت.

به جای آن، متقاضی واجد شرایط باید با یکی از گزینه‌های زیر تعامل کرده و از حداقل سرمایه‌گذاری‌های زیر برخوردار شود:

  • صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر(venture capital fund): با رجوع به وب سایت رسمی ca، متوجه این موضوع می‌شوید که صندوق سرمایه گذاری دارای بیش از ۲۰ زیرمجموعه است که می‌توانید با آنها ارتباط برقرار کرده و در صورت داشتن شرایط لازم از حداقل ۲۰۰ هزار دلار کانادا سرمایه‌گذاری برخوردار شوید.
  • گروه سرمایه‌گذاری Angel investor groups: این بخش از ۹ زیرمجموعه تشکیل شده و به متقاضیان واجد شرایط حداقل ۷۵ هزار سرمایه‌گذاری در طرح استارتاپی را ارائه می‌دهد.
  • انکوباتور استارتاپی Business incubators: انکوباتورها سازمان‌هایی برای رشد و پرورش استارتاپ‌های واجد شرایط و دارای پتانسیل بالقوه هستند که از بیش از ۳۰ زیرمجموعه در سراسر کانادا برخوردار بوده و در صورت تائید متقاضی از طرف هر یک از انکوباتورها، نیازی به هیچگونه سرمایه گذاری نیست.

در یک نتیجه‌گیری کلی، بد نیست این موضوع را یادآوری کنیم که آماده سازی مدارک و داشتن شرایط کامل شرکت در طرح ویزای استارتاپ کانادا در اولویت اصلی بوده و نباید نگران سرمایه اولیه برای راه اندازی استارتاپ در این کشور باشید، چون قرار است که با حمایت یک سازمان مورد تائید دولت کانادا، یک کسب و کار نوآورانه را در این کشور خلق کرده و با ایجاد فرصت‌های شغلی برای شهروندان و افراد مقیم، موجب رشد اقتصادی هر چه بیشتر یک استان و منطقه کانادایی شوید.

از این رو، چنانچه از تجربه و اطلاعات کافی برای آماده سازی بیزینس پلن و بیزینس مدل استارتاپی برخوردار نیستید؛ نمی‌دانید که طرح تجاری و ایده استارتاپی شما دارای پتانسیل کافی برای اپلای است؛ نمی‌دانید که باید با چه ارگانی (صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر، گروه سرمایه‌گذاری Angel و یا انکوباتورها) در ارتباط و تعامل باشید؛ چگوه فرم تعهد و نامه پشتیبانی و اثبات سرمایه‌گذاری خارجی را دریافت کنید؛ مدارک و فرم درخواست شما باید دارای چه جزئیات و اطلاعاتی باشد و ملزم به طی کردن چه مراحلی در این مسیر هستید وخیلی از موارد ریز و درشت دیگر …

می‌توانید با رزرو وقت مشاوره موسسه مهاجرتی نیلگام، از مشاوره، ارزیابی و خدمات تخصصی این مجموعه برای اپلای ویزای استارت آپ کانادا استفاده کرده و با اطمینان در این مسیر پرپیچ و خم قدم بگذارید.

نیلگام قدم به قدم در تمامی مراحل اعم از تکمیل فرم درخواست، آماده سازی بیزنس پلن، اپلای ویزا و تعامل با ارگان‌های مورد تائید دولت کانادا، راهنمای شما بوده و تا حصول نتیجه لازم و رسیدن به موفقیت، همراه شما خواهد بود.

تماس با نیلگام: ۰۲۱۷۵۲۳۷

وب سایت نیلگام: nilgam.com

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس