مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
خبرهای روز

مریم نشیبا گوینده شب بخیر کوچولو؛ صدایی که پیر نمی‌شود

مریم نشیبا گوینده شب بخیر کوچولو؛ صدایی که پیر نمی‌شود

مریم نشیبا گوینده شب بخیر کوچولو در دیداری صمیمانه با معاون صدا و مدیر رادیو ایران، بار دیگر خاطرات شیرین قصه‌گویی برای کودکان ایرانی را زنده کرد. این گوینده پیشکسوت که سال‌ها با برنامه «شب بخیر کوچولو» همراه کودکان بود، در منزل خود میزبان احمد پهلوانیان، معاون صدا بود. به گزارش پرشین وی و به نقل از ایسنا، در این دیدار که به منظور تکریم و عیادت از این هنرمند پیشکسوت برگزار شد، نشیبا با اشاره به تداوم ارتباط عاطفی خود با مخاطبان گفت: «شاید ما پیر شده باشیم، اما صدا پیر نمی‌شود. صدا اگر از دل برآید، همیشه زنده می‌ماند.»

مریم نشیبا گوینده شب بخیر کوچولو

مریم نشیبا، صدای ماندگار رادیو ایران، سال‌ها با برنامه «شب بخیر کوچولو» خاطرات فراموش‌نشدنی برای کودکان و خانواده‌های ایرانی رقم زد. او در این دیدار با ابراز احساسات گفت: «رادیو برای من تنها یک رسانه نیست، بلکه بخشی از زندگی من است. سال‌ها با این جعبه جادویی نفس کشیده‌ام و با صدایم با مردم، به‌ویژه کودکان، ارتباط برقرار کرده‌ام.» معاون صدا در این دیدار با تمجید از مقام این پیشکسوت، او را سرمایه ارزشمند رسانه ملی خواند و بر ضرورت ثبت و انتقال تجربیات این بزرگان به نسل جدید تأکید کرد.

دیدار معاون صدا با گوینده پیشکسوت

احمد پهلوانیان، معاون صدا، به همراه سید مرتضی کاظمی‌دینان مدیر رادیو ایران و ابوذر ابراهیم مدیر روابط عمومی معاونت صدا، با حضور در منزل مریم نشیبا از او عیادت کردند. پهلوانیان در این دیدار گفت: «تکریم پیشکسوتان، صرفاً یک اقدام نمادین نیست، بلکه وظیفه‌ای فرهنگی و حرفه‌ای است. آنان سرمایه‌های ارزشمندی هستند که تجربه، اصالت و هویت رسانه را به نسل‌های جدید منتقل می‌کنند.» او همچنین بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت این بزرگان در آموزش و تربیت نسل جدید تأکید کرد.

صدایی که از دل برمی‌آید

مریم نشیبا در ادامه این دیدار با نگاهی به سال‌های فعالیت خود گفت: «بسیاری از مردم وقتی من را می‌بینند می‌گویند صدای شما پیر نشده است؛ من هم می‌گویم شاید ما پیر شده باشیم، اما صدا پیر نمی‌شود. صدا اگر از دل برآید، همیشه زنده می‌ماند.» او همچنین به سابقه ۲۵ ساله تدریس خود اشاره کرد و گفت: «افتخار می‌کنم که سال‌ها معلم بودم. در کلاس درس هم تلاش می‌کردم همان حال‌وهوای قصه‌گویی را داشته باشم تا بچه‌ها با درس، به‌ویژه جغرافیا، ارتباط برقرار کنند و یادگیری برایشان لذت‌بخش شود.»

جملات ماندگار و میراث معنوی

در این دیدار، ابوذر ابراهیم، مدیر روابط عمومی معاونت صدا، با اشاره به یکی از جملات ماندگار نشیبا گفت: «عبارت «به نام نقاش بال پروانه» از جمله میراث‌های معنوی شما در رادیو است که همچنان در ذهن مخاطبان باقی مانده و نشان‌دهنده نگاه شاعرانه و لطیف شما به روایت است.» نشیبا نیز در پایان، شعری برای حاضران قرائت کرد: «دستانم بوی گل می‌داد / به جرم چیدن گل/ به کویر تبعیدم کردند/ اما هیچ‌کس فکر نکرد/ شاید گلی کاشته باشم» که با استقبال حاضران همراه شد.

به گزارش پرشین وی، سید مرتضی کاظمی دینان، مدیر رادیو ایران، نیز در این دیدار با اشاره به تأثیرگذاری آموزشی نشیبا اظهار کرد: «بی‌تردید دانش‌آموزانی که از محضر شما بهره برده‌اند، با عشق و علاقه به یادگیری روی آورده‌اند. این تأثیرگذاری، نشان از مهارت و شخصیت الهام‌بخش شما دارد.»

مریم نشیبا با تاکید بر ارتباط عاطفی خود با نسل‌های مختلف کودکان گفت: «سال‌های زیادی برای بچه‌ها قصه گفتم و همیشه تلاش کردم قصه‌ها فقط روایت نباشند، بلکه پیام و امید هم داشته باشند. هنوز هم وقتی پیام‌ها و محبت‌های مردم را می‌بینم، احساس می‌کنم این ارتباط زنده است.» او همچنین از همکاران خود مانند خانم وکیلی یاد کرد و گفت: «من و همکارانی مانند خانم وکیلی همیشه سعی کردیم با زبان ساده و صمیمی با بچه‌ها صحبت کنیم. این ارتباط برای ما بسیار ارزشمند بود و خاطرات شیرینی از آن سال‌ها در ذهنم مانده است.» این دیدار در راستای پاسداشت سال‌ها تلاش و نقش‌آفرینی پیشکسوتان رادیو برگزار شد و بار دیگر اهمیت حفظ و تکریم سرمایه‌های انسانی رسانه را به نمایش گذاشت.

برچسب‌ها: —
اشتراک‌گذاری: