ایده ی کم هزینه سمیرا سیاح مینا در سریال جدال با سرنوشت در انتخاب مجسمه دیواری خانه اش

مینای سریال جدال با سرنوشت از بازیگران خوب کشورمان است که البته بسیار گزیده کار است. او با این سریال به شهرت زیادی دست یافت. خواستگاری مهران از او و علاقه او به ازدواج با عباس با بازی مهران احمدی داستان این سریال بود. خانه سمیرا سیاح را در پرشین وی ببینید.
خانه سمیرا سیاح
سمیرا سیاح متولد ۲۴ آذر ۱۳۵۲ در تهران بازیگر سینما ، تئاتر و تلویزیون ایران است. فارغ التحصیل کارشناسی بازیگری سینما است و حالا در لس آنجلس آمریکا ساکن است.هر چند وی به شهرت چندانی نرسید او معمولا در فیلم های ایرانی نقش دختران آرام و محجبه را بازی میکرد.
فال حافظ مینای جدال با سرنوشت
حافظ کجای کاری فالت غلط در آمد … ! گفتی غمت سرآید، این عمر بود سر آمد…
ایده ی کم هزینه سمیرا صیاح مینا در سریال جدال با سرنوشت در انتخاب مجسمه دیواری خانه اش
مجسمه دیواری خانه سمیرا سیاح
سیاح در سال ۱۳۷۹ با سریال “همسفر” به کارگردانی قاسم جعفری به چهره ی شناخته شده تری تبدیل شد. از دیگر مجموعه های تلویزیونی وی می توان به راز یک خزان، کاشانه، یکی بود یکی نبود، کژدم ۳۳، چه کسی به سرهنگ شلیک کرد؟، گلریزان، داستان یک شهر، کاراگاه علوی ۲ و … اشاره کرد.
او در سال ۱۳۸۸ در فیلم سینمایی “کارد و پنیر” به کارگردانی محمود معظمی ایفای نقش کرده بود.
او در سال ۱۳۹۰ در تله فیلمی به نام “انتظار” به کارگردانی فلورا سام آخرین فعالیت بازیگری خود را در ایران انجام داد. و پس از آن با همسر و پسرش به آمریکا مهاجرت کرد و در لس آنجلس آمرکا ساکن شد.













