مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
چهره ها

عباس موزون مجری زندگی پس از زندگی ؛از کارگردانی و نویسندگی تا شهرت

عباس موزون مجری زندگی پس از زندگی ؛از کارگردانی و نویسندگی تا شهرت

مجری مشهور برنامه زندگی پس از زندگی که تجربه بازیگری کارگردانی و مستند سازی و به عنوان شاعر و نویسنده و مترجم نیز فعالیت دارد با این برنامه جنجالی به اوج شهرت رسیده است. در ادامه عکس ها و بیوگرافی عباس موزون را در پرشین وی مشاهده کنید.

بیوگرافی عباس موزون

عباس موزون مجری تلویزیون متولد ۲۴ اسفند سال ۱۳۵۲ در شهر دزفول استان خوزستان، کارگردان، تهیه کننده، مستندساز، پژوهشگر، شاعر، نویسنده و مترجم است.

او فارغ التحصیل مهندسی تکنولوژی و سینما بوده و دارای مدارک کارشناسی ارشد سینما و دکترای مدیریت است و عمده معروفیت او به واسطه ساخت و اجرای برنامه «زندگی پس از زندگی»، روایتی متفاوت درباره مرگ و علم ماوراء به دست آمده است.

بیوگرافی عباس موزونعباس موزون

شروع فعالیت هنری و کودکی وی

در ادامه بیوگرافی عباس موزون زمانی که ۶ساله بود درگیر جنگ تحمیلی شد و به همراه خانواده از دزفول به اصفهان مهاجرت کرد. او زندگی در شهرهای اراک، شوشتر، روستای ترک‌زبان چمن سلطان لرستان و نزدیک به ۲۴ شهر مختلف را تجربه کرده است و هم‌اکنون ساکن تهران است.

عباس موزون پیش از ورود به مدرسه بخش زیادی از خواندن و نوشتن را فرا گرفته بود و از ۱۲ سالگی شروع به سرودن شعر کرد.

او کار خود را در اوایل در دهه هشتاد آغار کرد و توانست با انجمن سینمایی مشغول به کار شود.

بیوگرافی عباس موزونعباس موزون و مادرش

او که مدت‌ها به کار تحقیق و ترجمعه مشغول بود با همایشی در دانشگاه یزد موفق شد تجربه گران را گرد هم آورد و در نهایت در سال ۱۳۹۵ با رونق اپلیکیشن تلگرام یک کانال تلگرامی تاسیس کند و اطلاعات و تجربیات خود را به اشتراک بگذارد.

زندگی شخصی مجری زندگی پس از زندگی

عباس موزون ازدواج کرده و دو فرزند پسر دارد. او پیش‌تر درباره تاثیر کار خود بر خانواده‌اش گفته بود: «همسرم می‌گوید که الان ما چهار سال است که با گور، کفن، مرگ و… همراهیم. خانواده ام واقعا با من همراهی کردند.

حتی فرزند کوچک‌ترم هم تحت تاثیر این فضا قرار گرفته است و می‌ گوید پس از مرگ روحمان از تن جدا می‌شود و به آرامش می‌رسیم. در کل می‌توانم بگویم روحیه خانواده‌ام بزرگ ترین هزینه‌ای بود که من دادم.»

بیوگرافی عباس موزونعباس موزون و پسرانش

از مدرک تحصیلی تا مستند سازی

دکتر موزون در سال ۱۳۷۵ از انجمن صنفی روزنامه نگاران مدرک خبرنگاری گرفت و از سال ۱۳۸۴ هم در استان های خراسان، ایلام، تهران و قم مشغول تدریس زبان بدن است.

سال ۱۳۹۷ مستند «هند دوستان» با حمایت شبکه افق به کارگردانی دکتر عباس موزون در مورد ارتباط معنوی مسلمانان هند با امام حسین و فرهنگ عاشورایی ساخته شد. او مدیر تحقیق و پژوهش برنامه «ایرانگرد» با اجرای جواد قارایی نیز بود.

ترجمه کتاب

عباس موزون در سال ۱۳۸۵ کتاب «Masseges From Water» تالیف پروفسور ژاپنی «ایموتو» را ترجمه و با نام «ندای آب» به چاپ رساند که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

بیوگرافی عباس موزونعکس های عباس موزون

بیوگرافی عباس موزون مجری زندگی پس از زندگی

شبکه چهار در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۰ برنامه ای به نام «زندگی پس از زندگی» را با اجرای عباس موزون روی آنتن برد. این برنامه درباره زندگی کسانی است که تجربه نزدیک مرگ داشته‌اند و مرگ موقت را در شرایط مرگ کلینیکی و یا خروج موقت روح از جسم تجربه کرده و به زندگی عادی بازگشته‌اند.

سوژه‌های برنامه زندگی پس از زندگی حاصل چهار سال پژوهش او از مناطق مختلف ایران بوده‌اند.

او که مجری و تهیه‌کننده این برنامه بود، علاوه بر تئاتر، کارگردانی و اجرا را هم آموخت تا در این برنامه به‌ شیوه هرچه بهتر عمل کند.

موزون که چهار تا پنج سال از عمر خود را وقف ساخت «زندگی پس از زندگی» کرد، با دیدن مستندی از ریموند مودی، روانپزشک آمریکایی و پایه‌گذار تجربه‌ های پس از مرگ در حدود ۲۵ سال پیش جرقه ساخت برنامه‌ای با محتوای زندگی پس از مرگ در ذهنش زده شد.

بیوگرافی عباس موزونمجری برنامه زندگی پس از زندگی

او به این منظور به سراغ مطالعه کتاب‌های فرا روان‌ شناسی و دینی با موضوع برزخ رفت و همیشه آرزو داشت مجموعه ای با موضوع مرگ موقت با تجربه گران ایرانی بسازد.

در دو سال گذشته این برنامه بیشترین رضایت بینندگان را در سیما کسب کرده است. یک بار بیشتر از ۹۳ درصد و یک بار بیشتر از ۹۴ درصد که طبق آنچه اعلام شده است رکورد رضایتمندی را شکسته است.

از آستان قدس تا کار میدانی

در ادامه بیوگرافی عباس موزون او می‌ گوید: «کارم را به‌صورت جدی از کتابخانه آستان قدس شروع کردم که برای این موضوع «عالم غیب» یک یا دو کتاب بیشتر وجود نداشت تا اینکه بعدها اینترنت آمد. تحقیقات با اینترنت را ادامه دادم و از اواخر سال ۱۳۹۴ تحقیقاتم میدانی شد.

از سال ۱۳۹۵ کانال تلگرامی را تاسیس کردم و در آن شروع به انتشار تجربه گران و پژوهشگران از عالم غیب و مرگ موقت کردم که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.»

بیوگرافی عباس موزونرسول نجفیان در برنامه زندگی پس از زندگی

موزون ادامه می‌دهد: «بعد از چهار سال در نهایت تحقیقات و پژوهش هایم در قابل یک برنامه به نام «زندگی به نام زندگی» در ایام ماه مبارک رمضان ۱۳۹۹ بروی آنتن شبکه چهار رفت. با استقبال گسترده مخاطبان این برنامه در ماه رمضان ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ نیز ادامه یافت.»

تجربه رسول نجفیان از «زندگی پس از زندگی»

رسول نجفیان، بازیگر سینما و تلویزیون که روز گذشته مهمان برنامه «زندگی پس از زندگی» بود، از تجربه مرگ موقت خود در دوران نوجوانی پس از تزریق آمپول پنی سیلین صحبت کرد.

بیوگرافی عباس موزون و گفتگویی متفاوت با وی

«زندگی پس از زندگی» برای مرگ ساخته نشده بلکه برای زندگی است

تهیه‌کننده برنامه زندگی پس از زندگی گفت: «زندگی پس از زندگی» برای زندگی ساخته شده است تا سبک زندگی، رفتار و رابطه انسان با خداوند، خلق خداوند و خود را بهبود دهد.

به نقل از روابط عمومی صداوسیما، عباس موزون، مجری و تهیه کننده «زندگی‌ پس از زندگی»، درمورد این برنامه بیان کرد: افرادی که می خواهند به میزان واقعیت این تجربه‌ها پی ببرند دو کار می توانند انجام دهند.

یکی این که از طریق اینترنت، به تجربه‌های مشابه در سراسر دنیا مراجعه کرده و در این خصوص، جست و جو کنند تا ببینند حدود ۵۰ سال است که  کشف و اطلاع رسانی و ثبت و گزارش دهی این تجربه‌ها در همه کشورهای دنیا به ویژه اروپا و آمریکا شروع شده است و پزشکان و روسای بیمارستان‌ها و کادرهای درمانی، این موارد را ثبت می‌کنند و عملاً ما در ثبت و گزارش این موضوعات از دنیا عقب هستیم.

بیوگرافی عباس موزونعباس موزون

به گفته او، دومین کاری که افراد می توانند در این خصوص انجام دهند این است که تحقیق کنند.زیرا ما تجربه گرانی را معرفی می‌کنیم که پزشک و شاهد و افراد متعدد، آن چه رخ داده است را تأیید می‌کنند که همه آن‌ها زنده هستند

و وقتی تجربه گر به طور مثال می‌گوید در دوران بستری ام در آی سی یو یا سی سی یو بودم  و می دیدم در حیاط بیمارستان یا طبقه‌های بالا و یا بیرون از آن جا، دیگران مشغول چه کاری بوده اند، به دنبال این افراد می رویم و با آن‌ها صحبت می‌کنیم و این افراد نیز، تأیید می‌کنند. در نتیجه، بینندگان می توانند به بیمارستان‌های مذکور مراجعه کنند و از پزشکان بپرسند که آیا چنین چیزی وجود داشته است یا خیر؟!

صحبت های خالق برنامه زندگی پس از زندگی

تهیه کننده این برنامه ادامه داد: در جریان این اتفاق ها، فرد می‌گوید من از بدنم بیرون بودم و دیگرانی که افراد علمی هستند، این موضوع را تأیید می‌کنند.

مثلاً رئیس بیمارستان و رئیس تیم احیاء روبروی تجربه گر می نشینند و با یکدیگر صحبت می‌کنند و او می‌گوید وقتی قلب من ایستاده بود این افراد، چنین کارهایی انجام می دادند و به بیان تمام جزئیات می‌پردازد و تیم‌ شگفت زده بیمارستان هم این موضوع را تأیید می‌کنند.

مجریعباس موزون مجری تلویزیون

او درمورد این که آیا موارد تکذیب شده ای از تجربه گرها وجود داشته است یا خیر؟ افزود: پس از پخش برنامه چنین مواردی وجود نداشته اند و تولید بدین صورت است که تا الان، بیش از ۴۴۰۰-۴۳۰۰ ابراز تجربه، بررسی می‌شوند و فقط ۱۴۰ نفر در این چهارفصل دیده شده اند.

یعنی هر فصل، حدود ۳۰ نفر به بیان تجربه‌های خود پرداخته اند و برخی از آن هزاران موارد، یا خواب هستند، یا عده ای دیگر، تصور و تخیل می‌کنند و تعدادی دیگر هم، خلاف واقع را بیان می‌کنند و افراد بیمار هم وجود دارند و به همین دلیل، غربالگری صورت می‌گیرد.

موزون درمورد غربالگری کردن تجربه گرها تصریح کرد: فقط به گفته‌های تجربه گر استناد نمی‌کنیم و شاهدانی می خواهد و اسناد و شواهد باید وجود داشته باشد و ۵۴-۵۳ مولفه برای تأیید صحبت های تجربه گر موردنیاز است و همه این‌ها باید بررسی شوند.

ضمن این که اصلاً یک بار مصاحبه صورت نمی‌ گیرد و به همین دلیل، مثل برنامه‌های گفت و گو محور دیگر نیست که مهمان وارد استودیو شود و پس از ضبط برنامه برود.

بیوگرافی عباس موزون مجری مشهور

او تأکید کرد: حداقل پنج بار مصاحبه با تجربه گر داریم و آن چیزی که مخاطب در تلویزیون می‌بیند حاصل مصاحبه‌های چهار و پنج باره از تجربه گر است و فاصله گذاری زمانی بین مصاحبه‌ها وجود دارد که یکی از دلایل این کار، برای این است که ببینیم آیا تناقضی در میان صحبت های تجربه گر وجود دارد یا خیر؟!

در نتیجه، در تدوین برنامه نشان می دهیم صحبتی که تجربه گر در استودیو بیان کرده با صحبت ماه‌ها قبل او به هم نزدیک هستند و درواقع، تدوین ما هم، پژوهشی است و به هیچ وجه، هیچ چیز در این برنامه ساختگی نیست.

مجریمجری زندگی پس از زندگی

تهیه کننده «زندگی پس از زندگی» درمورد هدف از ساخت این برنامه بیان کرد: بدون شک، شگفتی و تازگی این برنامه برای مخاطبانی که پیش از این، برنامه را در فصل های قبلی دیده اند کم شده و پذیرش بیشتری ایجاد شده است.

بنابراین، هدف اصلی برنامه این است که عالَم دیده ناشدنی یا عالَم غیب وجود دارد و ما هم در آن عالَم، ادامه زندگی خواهیم داشت و سیستم جزا و پاداش داریم و باید پاسخگو باشیم. این باعث می‌شود که زندگی امروز ما روبراه شود. زیرا برای زندگی امروز تلاش می‌کنیم.

موزون گفت: برنامه «زندگی پس از زندگی» برای مرگ ساخته نشده بلکه برای زندگی است و این موضوع در عنوان برنامه هم وجود دارد و دوبار تکرار شده است تا سبک زندگی و رفتار و افکار و گفتار و ارتباطاتمان و همچنین، رابطه انسان با خداوند و خلق خداوند و خود بهبود پیدا کنند.

گفتگویی متفاوت با مجری برنامه زندگی پس از زندگی

این چهار خ، یعنی خدا، خود و خلایق خوب شدن مهم هستند و اعتقاد داریم فرد بپذیرد عالم فقط ماده نیست و در فضا و عالم غیر مادی می توان ادامه حیات داد و باید مراقب بود چراکه پاسخگو خواهد بود.

تهیه کننده «زندگی پس از زندگی» درمورد بازخوردهای برنامه تأکید کرد: صفحه ای در اینترنت داریم که در آن جا، اظهارات افرادی که به طور عمیق متحول شده اند را قرار می دهیم و صدها پیام داریم که فرد در حوزه‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی ارتقاء پیدا کرده و بدی‌ها را کنار گذاشته و به خوبی‌ها روی آورده است. این مسائل، از حق الناس گرفته تا حق الله و حق النفس است.

او تصریح کرد: در سال گذشته یعنی در فصل سوم، نظرسنجی داشتیم و در آن عنوان کردیم آیا بر اثر دیدن این برنامه، کسی بوده است که از خودکشی منصرف شده باشد؟

مجریعکس های اینستاگرام عباس موزون

و این نظرسنجی شامل چهار گزینه و گزینه اول، بله خودم بوده است که ۷۳۴۰ نفر این گزینه را انتخاب کرده اند و ۳۷۳۷ نفر گفته اند یکی از آشنایان نزدیک که آن را می‌شناسم و ۴۰۳۸ نفر گفته اند کسی که از آشنایان من است و درباره او شنیده ام و ۷۵درصد  شرکت کنندگان گفته اند که نه خودم و نه دیگری.

یعنی بیش از ۱۵هزار نفر فقط در ۲۴ ساعتی که زمان نظرسنجی بوده است گفته اند فرد از خودکشی نجات پیدا کرده است. این در حالی است که طبق آمارهای دولت، ۱۰۰هزار خودکشی سالانه داریم. البته ایران در میان جدول جهانی خودکشی‌هاست و می توان به این موضوع پرداخت که تا چه اندازه آمارهای این برنامه درست هستند؟

روزیاتو , فارس , اینستاگرام , اخرین خبر , خبر انلاین , ایرنا

اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *