استایل هنرمندان در سومین جشن تئاتر و موسیقی حافظ از همایون شجریان و سپیده خداوردی تا آذر معماریان و علیرضا قربانی

این مراسم یک رویداد فرهنگی و هنری است که به منظور حمایت و معرفی برترین های حوزه های تئاتر و موسیقی در ایران برگزار می شود. این جشن توسط ماهنامه دنیای تصویر و به یاد علی معلم تهیه کننده و منتقد سینما برگزار می شود. در ادامه تصاویر و حواشی جشن تئاتر و موسیقی حافظ را در پرشین وی مشاهده کنید.
جشن تئاتر و موسیقی حافظ
سومین مراسم تئاتر و موسیقی «علی معلم» که شامگاه گذشته (۱۱ اسفند) در سالن وزارت کشور برگزار شد، برگزیدگانش را شناخت.
به گزارش ایسنا، سومین مراسم تئاتر و موسیقی «علی معلم» شامگاه گذشته (۱۱ اسفندماه) با ۹۰ دقیقه تاخیر با حضور هنرمندان سرشناس موسیقی و تئاتر در تالار وزارت کشور برگزار شد.
در ابتدای این برنامه امید معلم _ فرزند زندهیاد علی معلم _ در سخنانی گفت: برگزاری چنین مراسمی در این ابعاد کار مشکلی است. برگزاری رویدادی خصوصی در کشورمان بدون دخالت دولتی به همه ما ثابت شده است که کار مشکل است و بیشک بدون دخالت بخش خصوصی ممکن نیست. تقریبا تجربه ۲۳ دوره اجرای حافظ را در بخش سینما داریم و خوشحالیم که سومین بخش تئاتر و موسیقی هم در حال اجرا است.
حواشی جشن تئاتر و موسیقی حافظ
از اهالی موسیقی میخواهم که همدلی داشته باشند؛ امری که در بخش تئاتر بسیار است. باید یاد بگیریم که برای هم دیگر دست بزنیم؛ زیرا ممکن است در یک سال کسی کارش بهتر از دیگری باشد و بعضی از بداخلاقیها اشتباه است.
او ادامه داد: امیدوارم به نقش بانوان در بخش موسیقی توجه بیشتری شود. احتمالا بیشتر شما باور داشته باشید که زنان ما بهترین زنان جهان هستند؛ به همین دلیل آرزو داریم که روز به روز شاهد نقش برجسته تری از حضور بانوان سرزمینمان باشیم.
صحبت های آذر معماریان
پس از او آذر معماریان _ همسر زندهیاد علی معلم _ در سخنانی اظهار کرد: امشب برای تشویق فرهنگ و هنر غنی کشور کنار هم جمع شدیم تا جامعهای پر از عشق، رنگ و زندگی را تجسم کنیم سلام میکنم به علی معلم که همیشه در روح و قلب من زنده و جاری است.
در ادامه نیز فرهاد ناظرزاده کرمانی جایزه یک عمر دستاورد پژوهشی و هنری را دریافت کرد و گفت: من با دیدن عکس زندهیاد معلم منقلب شدم؛ چون ایشان را از دور میشناختم و دوست داشتم او را از نزدیک ببینم که پیش نیامد.
پیشرفت هر هنری چهار عامل و چهار انگیزه دارد؛ آموزشگری، پژوهشگری، آفرینشگری و رسانهگری. این چهار عامل در هر هنری وارد شود، آن هنر رشد می کند. زنده یاد معلم در هر چهار زمینه صاحب فعالیتهای موثر بوده است.
ایسنا