زندگی رامتین خداپناهی ، صفی الدوله در سریال گیلدخت ؛ از تئاتر و شهرت تا تدریس
میرزا اسد در سریال تاریخی بانوی عمارت در تازه ترین کار هنری خود در سریال گیلدخت که این مجموعه نیز عاشقانه ای در دل تاریخ می باشد در نقش صفی الدوله بازی کرده است. در ادامه جزئیات بیتشر درباره زندگی رامتین خداپناهی را در پرشین وی مشاهده کنید.
زندگی رامتین خداپناهی
رامتین خداپناهی متولد سال ۱۳۵۰ در گرگان، بازیگر ایرانی است. او مدرک کارشناسی رشته نمایش گرایش بازیگری از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و کارشناسی ارشد رشته نمایش گرایش کارگردانی دارد. پدر او بهمن خداپناهی استاد ویولن و پیانو است و آقای بازیگر نیز عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک است.
شروع فعالیت هنری
وی از سال ۱۳۷۸، پس از فارغ التحصیل شدن از مقطع کارشناسی، به صورت حرفه ای وارد کار بازیگری شد. اولین تجربه اش تله تئاتر کشتی نوح بود و پس از آن بلافاصله در فیلم ارتفاع پست ساخته ابراهیم حاتمی کیا به ایفای نقش پرداخت.
ایشان در سال ۸۲ در سریال ماه رمضان “فقط به خاطر تو” به کارگردانی اکبر منصور فلاح حضور پیدا کرد و باعث به شهرت رسیدنش شد. این سریال از شبکه سه سیما روی آنتن می رفت.
رامتین خداپناهی در مصاحبه ای گفته که از سال ۸۲ که در دانشگاه های کشور تدریس می کنم، هر ساله ما شاهد خروجی های خوبی هستیم. بسیاری از آنها استعداد خوبی دارند که متاسفانه به خاطر عدم برنامه ریزی صحیح و نبود ارتباط جامعه دانشگاهی با محیط حرفه ای استعدادها از بین می روند.
از جمله سریال های که وی در آن بازی کرده می توان به «معصومیت از دست رفته»، «پیله های پرواز»، «تا صبح»، «یه وجب خاک»، «گسل»، «رهایی» و…. اشاره کرد.
زندگی رامتین خداپناهی و همسرش
رامتین خداپناهی با بازیگر کم کاری با نام مرضیه طهماسبی ازدواج کرد ثمره این ازدواج یک دختر بنام پاییز است که متولد اسفند سال ۹۱ می باشد و این زوج هنرمند بعد از مدتی از هم طلاق گرفتند.
مرضیه طهماسبی بازیگر سینما و تلویزیون ایران است و از مهمترین آثارش می توان به بازیگری در فیلم گرگ و میش اشاره کرد. او هم چنین در فیلم بی همتا و سریال های و خداوند عشق را آفرید و فقط به خاطر تو ایفای نقش کرده است.
در فضای مجازی فعال هستید
خیلی کم، فعال نیستم. نمی توان با این فضاها مانند قوانین راهنمایی و رانندگی عمل کنیم، چرا که فرهنگ ابلاغی نیست، فرهنگ بنا دارد و باید با جزئیات درباره این موضوع آسیب شناسی کنیم.
بازیگر نقش صفی الدوله در سریال گیلدخت
«گیلدخت» عنوان سریال تاریخی است که به کارگردانی مجید اسماعیلی و تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی تولید شده است. این مجموعه تاریخی و عاشقانه در سال ۱۴۰۱ است که از ۱۹ آبان ماه به روی آنتن شبکه یک سیما رفت.
رامتین خداپناهی بازیگر نقش صفی الدوله در سریال گیلدخت در واقع مشاور آصف الدوله با بازی سعید چنگیزیان را بر عهده دارد.
فیلمنامه این سریال را مجید آسودگان به سفارش مرکز فیلم و سریال معاونت برون مرزی سازمان صدا و سیما نوشته و نگارش آن حدود ۵ سال زمان برده است.
در خلاصه داستان این سریال آمده است: عالم را آب ببرد، بزرگان و درباریان مملکت محروسه را خواب برده است. در این هیاهو و غوغا آصف میرزای قاجار رویای تکیه زدن بر تخت طاووس را دارد و ولایت دارالمرز گیلان را به عنوان مقر این طرح و توطئه انتخاب می کند، بی آن که آگاه باشد در آنجا گلنار خان زاده به یاری دلداده اش اسماعیل میرشکار قصد بر باد دادن این رویا را دارند و می خواهند طرحی نو در اندازند.
این سریال حکایت گلنار و اسماعیل است که در میان هیاهو و مهلکه قجری تارو پود دلشون با مهر و محبت هم بافته می شود و…
از جمله بازیگرانی که در سریال «گیل دخت» ایفای نقش می کنند، به: سعید راد، میترا رفیع، رضا اکبرپور، یاسمین معاوی، سعید چنگیزیان، شقایق فراهانی، پریوش نظریه، رامتین خداپناهی، ثریا قاسمی، محمود پاک نیت، حبیب دهقان نسب، فخرالدین صدیق شریف، فریبا متخصص، صالح میرزاآقایی، نفیسه روشن، حمید ابراهیمی، محمد فیلی، رؤیا جاویدنیا، مجید سعیدی، زیبا بنماران، فریده دریامج، امین میری، یوسف صفری بختیاری، بهزاد محسنی و مرتضی نجفی می توان اشاره کرد.
زندگی رامتین خداپناهی بازیگر سریال گیلدخت
جذابیت تاریخ برای مردم
رامتین خداپناهی که آخرین حضورش در تلویزیون به سریال «بانوی عمارت» باز می گردد، تاکنون در آثار نمایشی بسیاری حضور داشته است؛ از جمله سریال های: «معصومیت از دست رفته»، «پیله های پرواز»، «تا صبح»، «یه وجب خاک»، «گسل»، «رهایی» و….
او در این سریال نقشی به نام صفی الدوله را بازی کرده است که در این باره به جامجم می گوید: همان طور که می دانید سریال در عهد مظفری میگذرد و یک سریال تاریخی و قجری است که بعد از بانوی عمارت، من سر این کار رفتم.
صفیالدوله در واقع مشاور آصف الدوله با بازی سعید چنگیزیان است. این سریال بر مبنای واقعیت تاریخی نوشته نشده و همه چیز ذهنیت مجید آسودگان به عنوان نویسنده کار است.
داستان در یک برهه تاریخی اتفاق میافتد، ولی شخصیت ها واقعی نیستند. البته ممکن است بتوان ما به ازای آن ها را در طول تاریخ پیدا کرد، اما هیچ کدام از شخصیت های این داستان حقیقی نیستند.
خداپناهی در ادامه درباره فضاسازی کارگردان و باورپذیری آن برای مخاطب هم عنوان می کند: طبیعتا این اتفاق در این نوع آثار می افتد که البته بخشی از آن برعهده کارگردان است. صحنه، لباس و گریم توامان به بازیگر برای اجرای آن نقش کمک می کند.
مصاحبه خواندنی با بازیگر نقش صفیالدوله در گیلدخت
قلم آقای آسودگان به عنوان نویسنده خیلی به این فضا کمک می کرد. یعنی نویسنده فضا را باید به گونه ای می نوشت که شاخصه های شخصیتی و معیارهای اتفاق جهان بر مبنای آن روزگار نوشته شده باشد.
به عنوان مثال دغدغه ها و سبک زندگی آدم ها در سال ۱۲۸۳ با دغدغه های آدم ها در سال ۱۴۰۱ قطعا متفاوت است؛ بنابراین رویکرد ما باید برمبنای تاریخی باشد و بعد کارگردان خودش را به این فضا نزدیک کند. از اینرو حاصل یک کار گروهی است.
گروه باید در کنار هم این پازل ها را شکل بدهند که در نهایت فکر می کنم این اتفاق افتاده است. البته ما به عنوان مجریان این کار نمی توانیم اظهارنظر کنیم و قضاوت با شما به عنوان مخاطبان این سریال است. با این حال من فکر میکنم این اتفاق برای ما در کار افتاد و فضا سازی برای هرکدام از ما باورپذیر بود. لااقل برای من که اینگونه بود.
وی درباره جذابیت های این بخش از تاریخ برای خودش و بیننده ها توضیح می دهد: تاریخ در جای جای سرزمین ما با همه افت و خیزهایی که دارد، جذاب است، چون تاریخ مملو از تجربه است و تنها دریچه ورود شناخت نسبت به کشور تاریخ آن سرزمین است.
چه خوش و چه ناخوش، چه بد و چه خوب، چه زشت و چه زیبا و… طبیعتا هر ایرانی که به سرزمین خودش علاقه دارد، تاریخ با همه افت و خیزهایش برایش جذابیت دارد. من هم از این قاعده مستثنا نیستم و به اتفاقات گذشته سرزمینم علاقه مندم.
زندگی رامتین خداپناهی بازیگر مشهور
چون تاریخ می تواند رهنمون بسیار خوبی برای ما باشد. از اتفاقاتش پند بگیریم و خودمان را با مقیاس عقلانیت بتوانیم در تاریخ مورد سنجش قرار بدهیم و به اصطلاح از یک سوراخ، دو بار گزیده نشویم.
وی درباره سایر فعالیت هایش می گوید: فعلا مشغول بازی در هیچ کاری نیستم و منتظر می مانم تا گیل دخت پخش شود و بازخوردها را ببینم. البته من خیلی بازیگر پرکاری نیستم، چون وسواس های خاص خودم را دارم. برای دیده شدن هم در هر کاری بازی نمیکنم. متن خوب برایم خیلی مهم است.
بعد از بانوی عمارت اگر قرار باشد یک پله بالاتر نروم، باید حداقل در همان سطح بمانم؛ بنابراین نمی توانم در کارهای سطح پایین بازی کنم. در این کار هم بازی کردم، چون متن خوبی داشت و فکر می کنم خروجی کار هم خوب باشد.
سلام سینما , خبر انلاین , ایسنا , روزنامه جام جم , آخرین خبر