تاریخ انتشار : بروزرسانی :
قاب تازه ایرج راد و رزیتا غفاری ؛ ۲۸ سال بعد از سریال «در قلب من» سینمای ایران و جهان
انتشار تصویری از ایرج راد و رزیتا غفاری در کنار یکدیگر، خاطره سریال محبوب «در قلب من» را برای مخاطبان تلویزیون دهه ۷۰ زنده کرده است.

تصویری تازه از ایرج راد و رزیتا غفاری در کنار یکدیگر منتشر شده است؛ دو بازیگری که مخاطبان تلویزیون آنها را از جمله چهره‌های سریال خاطره‌انگیز «در قلب من» به یاد می‌آورند.

ایرج راد و رزیتا غفاری در سریال در قلب من

این تصویر حدود ۲۸ سال پس از پخش سریال «در قلب من» مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته و برای بخشی از مخاطبان تلویزیون یادآور مجموعه‌های پرطرفدار دهه ۷۰ است.

ایرج راد و رزیتا غفاری در سریال در قلب من

ایرج راد
ایرج راد

«در قلب من» به کارگردانی حمید لبخنده در سال ۱۳۷۷ ساخته و از تلویزیون پخش شد. داستان این مجموعه درباره زندگی دو خانواده از دو طبقه اجتماعی متفاوت بود و روابط میان اعضای این خانواده‌ها بخش اصلی ماجراهای سریال را شکل می‌داد.

ایرج راد و رزیتا غفاری از بازیگران این مجموعه بودند. در کنار آنها چهره‌هایی چون ثریا قاسمی، حمیده خیرآبادی، پارسا پیروزفر، لعیا زنگنه، پویا امینی، علی دهکردی، فریده صابری و عنایت‌الله شفیعی نیز در «در قلب من» حضور داشتند.

این سریال یکی از آثار شناخته‌شده حمید لبخنده در دهه ۷۰ محسوب می‌شود و پس از گذشت سال‌ها همچنان نام آن برای بسیاری از مخاطبان قدیمی تلویزیون آشناست.

انتشار تصویر جدید ایرج راد و رزیتا غفاری نیز بار دیگر نام این سریال را مطرح کرده و فاصله زمانی میان چهره امروز این دو بازیگر و دوران حضورشان در «در قلب من» مورد توجه کاربران قرار گرفته است.

منبع: شبکه اجتماعی


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...