تاریخ انتشار : بروزرسانی :
بازگشت هدی زین‌العابدین و پارسا پیروزفر با «لیلی و شیرین»؛ یادآوری یک سکانس از «در انتهای شب» سینمای ایران و جهان
بازگشت هدی؛ هدی زین‌العابدین همزمان با انتشار خبر ساخت سریال «لیلی و شیرین» با حضور پارسا پیروزفر، سکانسی از سریال «در انتهای شب» را در صفحه خود منتشر کرد.

همزمان با انتشار خبر ساخت سریال «لیلی و شیرین» با حضور هدی زین‌العابدین و پارسا پیروزفر، زین‌العابدین سکانسی از سریال «در انتهای شب» را در صفحه خود منتشر کرد.

هدی زین‌العابدین و پارسا پیروزفر در «لیلی و شیرین»

این دو بازیگر برای نخستین بار در سریال «در انتهای شب» ساخته آیدا پناهنده در نقش یک زوج ایفای نقش کردند که محبوب مخاطبان شد.

«لیلی و شیرین» ساخته حمیدرضا قربانی همچنان در حال فیلمبرداری است.

علی مصفا در این سریال علاوه بر نویسندگی کار، نقش اصلی را نیز برای قربانی ایفا می‌کند. پردیس پورعابدینی و پارسا پیروزفر از دیگر بازیگران این سریال هستند.

«مغز و استخوان» محصول سال ۱۳۹۸ و «خانه‌ای در خیابان چهل و یکم» محصول سال ۱۳۹۴ از آثار پیشین حمیدرضا قربانی هستند که کارگردانی آن‌ها را بر عهده داشته است.

منبع: همشهری آنلاین


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...