تاریخ انتشار : بروزرسانی :
دو فیلم سینمایی «ضابط» و «وحشی» اکران شدند؛ ماجرای بلاتکلیفی «قاتل و وحشی» چه شد؟ سینمای ایران و جهان
اکران آنلاین فیلم وحشی؛ دو فیلم سینمایی «ضابط» و «وحشی» از سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ به صورت آنلاین در فیلم‌نت اکران شدند. همزمان، محمدصادق رنجکشان، سرمایه‌گذار فیلم «قاتل و وحشی»، از بلاتکلیفی چندساله و متضرر شدن کامل خود به دلیل عدم اکران این اثر انتقاد کرد.

دو فیلم سینمایی «ضابط» و «وحشی» از روز سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۸ در بخش سینمای آنلاین فیلم‌نت به صورت اختصاصی اکران می‌شوند. برای تماشای این آثار نیازی به اشتراک فیلم‌نت نیست و صرفاً خرید بلیت کافی است.

جزئیات اکران آنلاین فیلم‌های ضابط و وحشی

جزئیات اکران آنلاین فیلمهای ضابط و وحشی - اکران آنلاین فیلم وحشی

فیلم سینمایی «وحشی» به کارگردانی و نویسندگی شراره سروش و تهیه‌کنندگی علی‌اکبر ثقفی ساخته شده است. این فیلم ۸۲ دقیقه‌ای با بازی الهام کردا، رویا نونهالی، پیام احمدی‌نیا، بهرام ابراهیمی، حسین محمدحسینی، محمود نظرعلیان، نفس بازغی، دنیا نصر، روناک پوریادگار و سایه ثقفی روایتگر زنی تنهاست که می‌خواهد برای پسرش مادر باشد. عوامل دیگر این فیلم شامل مستانه مهاجر و علی‌اکبر ثقفی (سرمایه‌گذاران)، گلاره کیازند (مدیر فیلمبرداری)، سودابه خسروی (طراح گریم)، اشکان مهری (تدوین) و شراره سروش (طراح صحنه) می‌شود.

در سوی دیگر، فیلم «ضابط» در ژانر ملودرام اجتماعی به کارگردانی رضا سخایی و تهیه‌کنندگی سعید هاشمی و کوشا دهقان تولید شده است. این فیلم ۷۷ دقیقه‌ای که سال ۱۴۰۰ ساخته شده، با بازی نسیم ادبی، شهرزاد صانع، رضا سخایی و سیامک صفری روایت می‌کند: در نیمه‌های شب و اطراف تهران، زنی سراسیمه جلوی خودرویی را می‌گیرد و می‌خواهد راننده او را به جایی ببرد. راننده در طول مسیر با ماجرای مشکوک زن مواجه شده و تصمیم می‌گیرد صدای او را ضبط کند؛ اتفاقی که حوادث پیچیده‌تری را رقم می‌زند.

انتقاد سرمایه‌گذار «قاتل و وحشی» از بلاتکلیفی فیلم

انتقاد سرمایهگذار قاتل و وحشی از بلاتکلیفی فیلم - اکران آنلاین فیلم وحشی

در حالی که دو فیلم جدید اکران می‌شوند، ماجرای فیلم «قاتل و وحشی» ساخته حمید نعمت‌الله همچنان بلاتکلیف است. محمدصادق رنجکشان، سرمایه‌گذار این فیلم، با انتقاد از عدم اکران آن در جشنواره فیلم فجر حتی برای یک سانس، اعلام کرد که سرمایه‌اش چندین سال است بلاتکلیف مانده و هیچ مرجعی پاسخگو نیست.

رنجکشان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: «ما سال‌هاست که برای اکران و بازگشت سرمایه صبر کرده‌ایم و وعده‌های زیادی شنیدیم که عملی نشدند. با اکران نشدن این فیلم من به طور کامل متضرر شدم و این فیلم هیچ بازگشت مالی نداشت.» او افزود که فیلم در فستیوال‌های خارجی اکران شده و مورد استقبال قرار گرفته، اما مردم داخل کشور از تماشای آن محروم هستند.

رئیس سازمان سینمایی، رائد فریدزاده، پیش‌تر درباره این فیلم گفته بود که مشکل آن شرعی است و رفع آن در حدود اختیارات سازمان سینمایی و وزارت ارشاد نیست. با این حال، رنجکشان معتقد است فیلم مشکل خاصی ندارد و اگر شرایط اکران فراهم شود، هم هزینه تولید جبران می‌شود و هم برای سینماداران سودآور خواهد بود.

منبع : ایسنا


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...