جمعه, ۷ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

پارتیشن شیشه ای گزینه ای مناسب و لوکس برای تقسیم بندی فضا

اشتراک:
پارتیشن‌های شیشه‌ای دکوراسیون منزل
دراین مطلب به معرفی پارتیشن‌های شیشه‌ای برای ساخت اتاق شیشه ای در داخل سازمان، اداره یا شرکت‌ها خواهیم پرداخت ، با ما همراه شوید.

در دنیای امروزی برای طراحی و دیزاین فضاهای مختلف یک ساختمان از متریال‌های مختلفی استفاده می‌شود. مواد و متریال‌هایی که برای جداسازی و بخش‌بندی فضاهای مختلف یک ساختمان استفاده می‌شود، ممکن است جنس مختلفی داشته باشند. پارتیشن شیشه ای از جمله گزینه‌هایی است که برای بخش‌بندی و جداسازی بخش‌های مختلف یک ساختمان یا فضا استفاده می‌شود. برای آشنایی با انواع مختلف پارتیشن‌های شیشه‌ای در ادامه این مطلب از کاژه با ما همراه باشید.

پارتیشن چیست؟

پیش از بحث در مورد پارتیشن شیشه ای بهتر است در ابتدا بدانیم پارتیشن چیست. در گذشته‌های نه چندان دور برای بخش بندی فضاهای مختلف یک ساختمان، دیوار کشی می‌کردند. دیوارکشی علاوه بر اینکه هزینه بیشتری داشت، باعث افزایش فضاهای بلا استفاده یک ساختمان نیز می‌شد. همچنین در صورتی که افراد نیاز به تغییر دکوراسیون داشتند به راحتی نمی‌توانستند جداسازی‌ها و بخش‌بندی‌های انجام شده با دیوار را تغییر دهند. پارتیشن‌ها، وسیله‌هایی هستند که برای بخش بندی و جداسازی بخش‌های مختلف یک ساختمان به کار برده می‌شوند. پارتیشن‌ها بسته به فضای مورد نظر می‌توانند در انواع مختلفی طراحی، تولید و اجرا شوند. پارتیشن‌ها در مقایسه با دیوارها مزایای بسیار زیادی دارند که این مزایا باعث شده پارتیشن بندی رواج بیشتری داشته باشد.

انواع مختلف پارتیشن‌ها

انواع مختلف پارتیشن‌ و اتاق شیشه ای در فضاها و ساختمان‌های مختلف قابل اجرا می‌باشد. با توجه به ماده و متریال استفاده شده در ساخت، پارتیشن‌ها به چند دسته مختلف تقسیم بندی می‌شوند. پارتیشن‌های شیشه‌ای، پارتیشن‌های فلزی، پارتیشن‌های چوبی و پارتیشن‌های ترکیبی، از جمله مهم‌ترین و رایج‌ترین نوع پارتیشن‌ها هستند. در ادامه مطلب توضیحات بیشتری در مورد پارتیشن شیشه ای آورده شده است.

انواع مختلف پارتیشن‌ها

پارتیشن شیشه ای چیست؟

پارتیشن شیشه ای نوعی از پارتیشن‌ مورد استفاده در ساختمان‌ها و ادارات است. متریال اصلی سازنده این نوع پارتیشن‌ها، شیشه است. پارتیشن‌های شیشه‌ای می‌توانند در اندازه‌ها و ابعاد مختلف طراحی، تولید و اجرا شوند. کارفرمایانی که قصد ایجاد محیط کاری پویا و در عین حال فعالی دارند، اغلب از پارتیشن شیشه ای برای بخش بندی ادارات و شرکت‌های خود استفاده می‌کنند.

انواع مختلف پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای بسته به نوع شیشه و فریم آن به چند دسته مختلف تقسیم بندی می‌شود. افراد مختلف و کارفرمایان می‌توانند با توجه به متراژ مورد نظر خود و بودجه‌ای که در نظر دارند از انواع مختلف پارتیشن شیشه ای استفاده کنند.

پارتیشن‌های شیشه‌ای

همان‌طور که گفته شد، متریال اصلی پارتیشن شیشه ای ، شیشه است. در این نوع از پارتیشن‌ها علاوه بر شیشه از فریم‌های فلزی یا چوبی نیز استفاده می‌شود. پارتیشن‌های شیشه‌ای خود به سه دسته پارتیشن شیشه ای تک جداره، پارتیشن شیشه ای دوجداره و پارتیشن شیشه ای فریم لس تقسیم بندی می‌شوند.

 

پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره از یک لایه شیشه تشکیل شده‌اند و بیشتر جنبه تزیینی و بخش بندی دارند. در اغلب شرکت‌ها و ادارات از این نوع پارتیشن‌ها استفاده می‌شود. پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره قیمت به‌صرفه‌تری نسبت به سایر پارتیشن‌ها دارند.

پارتیشن‌های شیشه‌ای دو جداره از دو لایه شیشه تشکیل می‌شوند. این نوع از پارتیشن‌ها به منظور عایق‌های حرارتی و صوتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. در واقع، این نوع از پارتیشن‌ها علاوه بر بخش بندی ساختمان و فضاهای مختلف از ورود یا خروج حرارت، سرما، روشنایی و صدا نیز جلوگیری می‌کنند. در اغلب شرکت‌ها و ادارات برای ایجاد حریم شخصی برای کارکنان و افزایش راندمان کاری و تمرکز کارکنان از این نوع پارتیشن‌ها استفاده می‌شود. این نوع از پارتیشن‌ها قیمت بالاتری نسبت به پارتیشن‌های تک جداره دارند. با چسباندن نوارهای حاشیه‌ای یا لوگوی شرکت و اداره بر روی پارتیشن شیشه ای می‌توان زیبایی فضای مورد نظر را دو برابر کرد.

پارتیشن‌های شیش استین گلس

شیشه استین گلاس به شیشه‌هایی گفته می‌شود که طرح و نقش متفاوت و زیبایی دارد. این شیشه‌ها در کارگاه‌های شیشه سازی تولید شده و طبق نقشه‌ای هنرمندانه توسط مفتول به یکدیگر متصل می‌شوند. طرح و رنگ‌های زیبای شیشه استین گلاس باعث شده تا این شیشه‌ها در بخش‌های مختلفی از یک ساختمان به کار برده شوند. پارتیشن‌هایی که با شیشه استین گلاس طراحی و تولید می‌شوند، از پرطرفدارترین پارتیشن‌ها هستند. شیشه استین گلاس علاوه بر انعکاس نور، زیبایی و جلوه خاصی به فضای مورد نظر می‌بخشد. پارتیشن‌های ساخته شده از شیشه استین گلاس در مکان‌هایی همچون رستوران‌ها، بانک‌ها و برخی از ادارات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

پارتیشن‌های شیشه‌ای فریم لس به پارتیشن‌هایی گفته می‌شود که هیچ لولا یا فریمی ندارند. این نوع پارتیشن‌ها به‌صورت یک دست از شیشه تولید می‌شوند. با توجه به اینکه هیچ نوع فریم فلزی یا چوبی در اطراف این نوع از پارتیشن‌ها وجود ندارد، شیشه‌های مورد استفاده برای ساخت این پارتیشن‌ها نیز باید از استحکام بالایی برخوردار باشند.

 اتاق شیشه ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای برای ساخت اتاق شیشه ای در داخل سازمان، اداره یا شرکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.

نکات مهم در استفاده از پارتیشن شیشه ای

برای استفاده از پارتیشن شیشه ای باید نکات بسیار مهمی را در نظر گرفت. با در نظر گرفتن نکات مهم می‌توان استفاده بهینه‌ای از فضا و پارتیشن‌ها داشت. همان‌طور که گفته شد پارتیشن‌ها برای بخش بندی فضا استفاده می‌شوند. باید همواره این نکته را در نظر گرفت که برای استفاده از پارتیشن باید تقسیم‌بندی‌ها به درستی انجام گیرد. به‌عنوان‌مثال شرکتی را تصور کنید. کارفرمای این شرکت برای بخش بندی واحدهای کارکنان، واحد ریاستی و بخش‌هایی همچون آشپزخانه و اتاق کنفرانس قصد استفاده از پارتیشن شیشه ای را دارد. در این مواقع بخش بندی و تقسیم بخش‌های مختلف ساختمان کار بسیار حساسی خواهد بود. به همین دلیل بررسی متراژ ساختمان و تقسیم فضا یکی از مهم‌ترین و در عین حال دشوارترین مراحل خواهد بود. همچنین انتخاب متریال مناسب نیز بسیار مهم است و چنانچه متریال مناسب برای پارتیشن انتخاب نشود ممکن است باعث ایجاد مشکلاتی در فضا شود.

علاوه بر تمام نکاتی که گفته شد، امروزه شرکت‌ها و مجموعه‌های متعددی در زمینه نصب پارتیشن شیشه ای فعالیت می کنند. این مجموعه‌ها با تشکیل یک اتاق شیشه ای فضای مورد نظر مشتری را طراحی می‌کنند. مجموعه‌ها و شرکت‌هایی که از افراد کاردان و مجرب برای این کار بهره می‌گیرند، همواره بهترین نتایج را ارائه خواهند داد. انتخاب شرکت مناسب و متخصص برای اجرای پارتیشن شیشه ای بسیار حائز اهمیت است.

گروه طراحی کاژه دیزاین، یکی از معتبرترین و با تجربه ترین مجموعه‌هایی است که سابقه درخشانی در زمینه طراحی دارد. کاژه دیزاین با طراحی، تولید و اجرا انواع مختلف پارتیشن‌های شیشه‌ای در بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت، یکی از بهترین تیم‌های طراحی در این زمینه است.

مزایا و معایب استفاده از پارتیشن شیشه ای

استفاده از پارتیشن‌های شیشه ای و طراحی اتاق شیشه ای در ساختمان‌ها مزایا و معایب متعددی دارد. کم هزینه بودن پارتیشن در مقایسه با دیوار کشی، قابلیت جابه‌جایی و انتقال پارتیشن، مدرن بودن، عایق حرارت و صدا بودن پارتیشن، ایجاد محیطی پویا، همه و همه از مزایای پارتیشن‌ها هستند. در کنار این مزایا، خصوصیاتی مانند حساس و خطرناک بودن و همچنین مراحل نصب دشوار نیز از معایب استفاده از پارتیشن‌ها هستند.

در نهایت پارتیشن‌های شیشه ای متریال‌های نوظهوری هستند که امروزه نه‌تنها در ادارات بلکه در محیط‌های دیگری نیز استفاده می‌شوند. در محیط‌هایی مانند باشگاه‌های ورزشی، مطب‌های پزشکی و دندانپزشکی، سالن‌های آرایشی، مدارس و محیط‌های آموزشی نیز برای تقسیم‌بندی فضا از پارتیشن‌های شیشه ای استفاده می‌شود.

برای کسب مشاوره با اطلاعات زیر در تماس باشید

www.kajeh.com  – ۸۸۴۹۲۳۱۴ – ۰۹۱۲۱۵۰۹۵۱۶

گردآوری:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
آرون گروپس