مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
تصاویر خبری

دلتنگی عباس جمشیدی فر؛ غلام کله کدو سریال “اجل معلق” برای پدرش: بابا… که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم

دلتنگی عباس جمشیدی فر؛ غلام کله کدو سریال “اجل معلق” برای پدرش: بابا… که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم

عباس جمشیدی‌ فر مسیر هنری خود را به طور جدی از صحنه‌ های تئاتر آغاز کرد و به تدریج به یکی از چهره‌ های شناخته‌ شده و محبوب در عرصه کمدی و درام تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی تبدیل شد. اولین بازی های تلویزیونی ایشان به دهه هشتاد باز می گردد. در قسمت زیر تصاویری از عباس جمشیدی فر پدرش را قرار داده ایم. برای مشاهده این عکس در پرشین وی همراه ما باشید.

عباس جمشیدی فر پدرش

تصاویری از آقای بازیگر در کنار پدرش را مشاهده کنید.

عباس جمشیدی فر بازیگرعباس جمشیدی فر در اجل معلق

بازیگر عباس جمشیدی فر

عباس جمشیدی فر با انتشار این تصاویر در اینستاگرامش نوشت:

بابا…🖤

که من قرار ندارم که دیده از تو بپوشم

عباس جمشیدی فر پدرشآقای جمشیدی فر و پدرش

بازیگر اجل معلق

در این سریال، عباس جمشیدی‌فر ایفاگر نقش شخصیتی به نام “غلام کله‌کدو” است. او دوست صمیمی و همکار شخصیت اصلی داستان، “داوود شلغم” (با بازی رضا عطاران)، در یک کارگاه ریخته‌گری است. داستان سریال با اخراج این دو دوست از کارگاه آغاز می‌شود و زندگی آن‌ها را وارد ماجراهایی غیرمنتظره و عجیب می‌کند.

زوج کمدی جمشیدی‌فر و عطاران در “اجل معلق” یکی از نقاط قوت اصلی سریال محسوب می‌شود و توانسته لحظات جذاب و خنده‌داری را برای مخاطبان خلق کند. بازی او در نقش “غلام” که ترکیبی از سادگی و رفاقت است، در کنار رضا عطاران، هسته اصلی بخش کمدی داستان را شکل می‌دهد و بار دیگر جایگاه او را به عنوان یکی از بازیگران توانمند حال حاضر سینما و تلویزیون ایران تثبیت کرده است.

برچسب‌ها: عباس جمشیدی فر
اشتراک‌گذاری: