تاریخ انتشار : بروزرسانی :
تقدیر هنرمندان پیشکسوت از کادر درمان در بیمارستان امام خمینی (ره) | از رضا بنفشه‌خواه تا مجید قناد اخبار گوناگون
جمعی از هنرمندان پیشکسوت به مناسبت هفته سلامت، با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران، تقدیر هنرمندان از کادر درمان را در دوران جنگ رمضان به جای آوردند. رضا بنفشه‌خواه، مجید قناد، فریده سپاه‌منصور و دیگر چهره‌ها در این دیدار حضور داشتند.

به مناسبت هفته سلامت، جمعی از هنرمندان پیشکسوت با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تهران، تقدیر هنرمندان از کادر درمان را در دوران جنگ رمضان به جای آوردند. سیدعباس عظیمی مدیرعامل مؤسسه هنرمندان پیشکسوت به همراه رضا بنفشه‌خواه، مجید قناد، فریده سپاه‌منصور، هوشنگ توکلی، اسماعیل خلج و جهانگیر الماسی، ضمن دیدار با دکتر رستمیان رئیس این مجتمع، از بخش‌های مختلف بیمارستان بازدید کردند.

تقدیر هنرمندان از کادر درمان و تأکید بر گسترش همکاری‌ها

در این دیدار، نشستی مشترک با حضور مسئولان بیمارستان و اعضای مؤسسه برگزار شد و بر ضرورت گسترش همکاری‌های مشترک در راستای ارتقای سلامت جامعه تأکید گردید. دکتر رستمیان و دیگر مسئولان بیمارستان، ضمن قدردانی از حضور هنرمندان، در خصوص تاریخچه بیمارستان و بخش‌های مختلف تخصصی توضیحاتی ارائه دادند. مقرر شد طی جلسات بعدی، پیشنهادات طرفین برای عقد تفاهم‌نامه همکاری مشترک بررسی و اعلام شود.

تقدیر هنرمندان از کادر درمان
تقدیر هنرمندان از کادر درمان و تأکید بر گسترش همکاری‌ها

به گزارش پرشین وی  به نقل از خبرگزاری خبرآنلاین در این مراسم، ابوالفضل صادقی‌نژاد آهنگساز و نماینده وزیر در شورای ارزشیابی هنرمندان نیز حضور داشت.


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...