بی قانون ترین شهر دنیا که جهانیان را مات و مبهوت کرد / هیچ کس جرعت ورود به این شهر را ندارد

در سطح دنیا شهرها و روستاهای عجیبی وجود دارد که طرز زندگی شان متفاوت تر از سایر شهر هاست. اخیرا تصاویری از بی قانون ترین شهر جهان منتشر شده که پر از گودال و کثافت است. این شهر عمودی و عجیب می باشد. در قسمت زیر تصاویری عجیب از بی قانون ترین شهر دنیا را قرار داده ایم. برای مشاهده این تصاویر در پرشین وی همراه ما باشید..
بی قانون ترین شهر دنیا
روزنامه پترسون نیوز در سال ۱۹۶۰ نوشت: «این منطقه مورد مناقشه که شهر محصور خوانده میشود، نه واقعا شهر است و نه دیوار دارد. اینجا درحقیقت تنها یک گودال کوچک از گناه و کثافت است.»
شهر محصور در هنگ کنگ
تا سال ۱۹۹۴، بخش کوچکی از هنگکنگ میزبان شهری عمودی و عجیب بود؛ جایی به قدری متراکم که تصور زندگی بیش از ۳۰ هزار نفر در آن دشوار به نظر میرسید. این منطقه که به «شهر محصور کولون» (Kowloon Walled City) معروف بود، پر از زباله، آکنده از جرم و جنایت و نمادی از بیقانونی بود. دولتهای چین و هنگکنگ تقریباً آن را فراموش کرده بودند و قانون در آن جایی نداشت.
الیزابت سین، مورخ، در نشریه انجمن آسیایی سلطنتی هنگکنگ مینویسد: «این شهر همواره مایه کنجکاوی و ترس بود و معدودی جرأت ورود به آن را داشتند.»
به نقل از فرادید؛ اما این شهر چگونه به چنین وضع آشفتهای رسید و چرا مردم تصمیم گرفتند در آن زندگی کنند؟ این منطقه که زمانی به «شهر تاریکی» معروف بود، آنچنان درگیر آشفتگی و نزاع شده بود که حتی سالها پس از نابودیاش، هنوز نامش زنده است.
شهر بی قانون
شهری بیقانون، اما خانهای برای هزاران نفر
ساکنان جدید این شهر که در فقر و انزوا زندگی میکردند، در بلاتکلیفی سیاسی و قانونی به سر میبردند. نه دولت چین و نه دولت استعماری بریتانیا، هیچکدام آن را به طور کامل اداره نمیکردند. بریتانیا تلاشهایی برای کنترل آن داشت، اما مقامات پکن از این دخالتها ناخشنود بودند.
به گفته مورخ معماری، یونیس می فنگ، در کتاب شهر مقاوم، این منطقه به «پناهگاهی برای جنایتکاران… و مجموعهای از ساختمانهای غیرقانونی که در معرض خطر آتشسوزی و مشکلات بهداشتی بودند» تبدیل شده بود. سازههایی که ابتدا موقتی بودند، به ساختمانهایی چندطبقه تبدیل شدند که با بالکنها و پلهها به هم متصل بودند. در میان این ساختمانهای تابوتمانند، قمارخانه، باشگاه شبانه، رستوران و بازارهای بدون نظارت رشد کردند و فقر و دزدی همهجا دیده میشد.
در طول جنگ جهانی دوم، نیروهای ژاپنی که هنگکنگ را اشغال کرده بودند، دیوارهای شهر را برای گسترش باند فرودگاهی در نزدیکی آن ویران کردند. اما حتی بدون دیوار، این منطقه همچنان هویتی مستقل داشت. روزنامه پترسون نیوز در سال ۱۹۶۰ نوشت: «این منطقه مورد مناقشه که شهر محصور خوانده میشود، نه واقعا شهر است و نه دیوار دارد. اینجا درحقیقت تنها یک گودال کوچک از گناه و کثافت است.»
منبع: خبر آنلاین