مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
خبرهای روز

آهنگ تازه بیژن مرتضوی برای کودکان میناب ؛ قطعه‌ای با ترانه بابک صحرایی

آهنگ تازه بیژن مرتضوی برای کودکان میناب ؛ قطعه‌ای با ترانه بابک صحرایی

کودکان میناب موضوع قطعه تازه‌ای هستند که بیژن مرتضوی، موزیسین، آهنگساز و خواننده ایرانی، به یاد کودکان شهید مدرسه شجره طیبه میناب در حمله هوایی آمریکا و اسرائیل ساخته است. او بخش‌هایی از این اثر را در فضای مجازی منتشر کرده و گفته است نسخه کامل آن پس از تکمیل منتشر خواهد شد. ترانه این قطعه را بابک صحرایی سروده است.

کودکان میناب در قطعه تازه بیژن مرتضوی

بیژن مرتضوی همراه با انتشار بخشی از این قطعه گفت: آهنگی به یاد بچه‌های میناب ساختم که کلام آن را بابک صحرایی نازنین سروده. البته هنوز در مسیر تکمیل این قطعه هستم، اما دلم خواست همین حالا بخشی از آن را با شما به اشتراک بگذارم.»

او در ادامه نوشت: «برای میناب، برای همه جان‌باختگان راه وطن. به امید التیام زخم‌های ایران مقدسمان.»

بیژن مرتضوی همچنین درباره تولید این آهنگ گفت: «این بار صدایم را به یاد فرشته‌های کوچکی بلند می‌کنم که رؤیاهایشان ناتمام ماند. تقدیم به کودکان مظلوم میناب؛ لبخندهایی که خاموش شدند و آرزوهایی که هرگز فرصت شکفتن نیافتند.»

منابع: همشهری آنلاین، انتخاب، ایلنا و اطلاعات

برچسب‌ها: جذاب دیدنی
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *