مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
تصاویر خبری

ابراز علاقه «آرام جوینده» به همسرش سپهر حیدری که پدری نمونه هست

ابراز علاقه «آرام جوینده» به همسرش سپهر حیدری که پدری نمونه هست

سپهر حیدری پیشکسوت پرسپولیس و خانواده اش مدتی است در امارات به سر می برند. او با آرام جوینده ازدواج کرده و دو پسر بانمک دارد. در ادامه در پرشین وی می خواهیم ویدئویی از ابراز علاقه آرام جوینده به همسرش را برای شما قرار دهیم

ابراز علاقه آرام جوینده به همسرش

در این ویدئو ابراز علاقه آرام جوینده به همسرش را می بینید

ویدئوی عاشقانه سپهر حیدری و همسرش

 تارتار: بحث آمدن سپهر حیدری بود اما به سرانجام نرسید

مهدی تارتار در حاشیه بازی نساجی و مس رفسنجان درباره دلیل حضورش در ورزشگاه نقش جهان اظهار داشت: در هفته سوم میزبان تیم خوب مس رفسنجان هستیم. به همین دلیل از فرصت استفاده کردم و با توجه به اینکه مسابقه این تیم با نساجی در شهر ما برگزار می‌شد، به اتفاق همکارم امیر جمالی به ورزشگاه آمدم، این گونه بهتر می‌توانیم تیم حریف را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ آنالیز کنیم.

وی در مورد بازی فردای تیمش مقابل پرسپولیس و اینکه همیشه قبل از این تقابل فشار زیادی روی او وجود دارد و حتی با اضافه شدن محمد نوری به کادر فنی ذوب‌آهن این فشارها بیشتر نیز شده است، توضیح داد: حرف و حدیث همیشه زیاد است، اما مهم این است خودمان چه کار می‌کنیم و خدای بالای سر چگونه ما را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌شناسد.

ابراز علاقه آرام جویندهمهدی تارتار

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن تصریح کرد: تنها به موفقیت خودمان فکر می‌کنیم و موفقیت تیم نیز در گرو موفقیت خودمان است. به همین دلیل تمام تلاش خود را می‌کنیم. ان‌شاءالله فردا با ارائه یک بازی خوب و قدرتمند تیم خوب پرسپولیس را شکست بدهیم. ضمن احترام به پرسپولیس که در سال‌های گذشته جزو باکیفیت‌های لیگ ما بوده است، فردا روز سختی را برای این تیم رقم خواهیم زد.

ابراز علاقه آرام جویندهسرمربی ذوب آهن

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن در خصوص مباحث مطرح شده نسبت به حضور سپهر حیدری در سمت سرپرستی ذوب‌آهن اضافه کرد: صحبت‌هایی شده بود اما در حال حاضر هوشنگی را به عنوان سرپرست در اختیار داریم که بچه‌ها واقعا او را دوست دارند. خودم هم قلبا او را دوست دارم زیرا بسیار محترم و زحمتکش است. از کاری که انجام می‌دهد راضی هستیم.

اینستاگرام و فوتبالی

برچسب‌ها: آرام جوینده
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *