مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
تصاویر خبری

غزل شاکری با استایلی «خانمانه و گیرا»، سفیر شیکی در جشنواره فیلم رم / وقار ایرانی در پایتخت مد

غزل شاکری با استایلی «خانمانه و گیرا»، سفیر شیکی در جشنواره فیلم رم / وقار ایرانی در پایتخت مد

استایل شاکری با موفقیت فیلم «رها» پیوند خورده است. جشنواره «آلیس نِلا چیتا» که تمرکز بر کشف استعدادهای جدید و نمایش فیلم‌هایی با نگاه تازه دارد، فضایی ایده‌آل برای نمایش یک استایل مدرن و اصیل ایرانی در کنار سینمای بین‌المللی بوده است. این تیپ به طور مؤثر، تصویر یک هنرمند ایرانی با سلیقه جهانی را مخابره کرده است. غزل شاکری در جشنواره را در پرشین وی ببینید.

غزل شاکری در جشنواره

استایل خانم شاکری در جشنواره فیلم “آلیس نِلا چیتا” در رم را مشاهده می‌کنید. امسال فیلم “رها” به کارگردانی حسام فرهمند و بازی غزل در این جشنواره خوش درخشیده است.

تیپ جذاب و خانمانه غزل شاکری در جشنواره فیلم رمتیپ جذاب و خانمانه غزل در جشنواره فیلم رم

غزل شاکری

(زادهٔ ۲۲ اسفند ۱۳۵۶) بازیگر و خواننده و طراح صحنه و لباس اهل ایران است.

بازیگر سریال جیران در رمبازیگر سریال جیران در رم

از آثار وی می‌توان به بازی کردن نقش فهیمه اکبر در سریال خاتون و همچنین نقش ملک نسا خانم (عزت الدوله)در سریال جیران اشاره کرد. وی در سال ۱۳۹۷ برای فیلم سارا و آیدا برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول زن در بیستمین جشن سینمای ایران شد.  هم چنین غزل شاکری با بازی در سریال شهرزاد  موفقیت سال‌های پیشین خود را مجدداً تکرار کرد.

اینستاگرام

برچسب‌ها: غزل شاکری
اشتراک‌گذاری:

از دیگر بخش‌های پرشین‌وی