پنج شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

فردی که در کنسرت حمید هیراد روی سن آمد و همه از ترس سکته کردند

تاریخ نشر :سه‌شنبه 08 مارس 2022 اشتراک:
حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیراد اخبار گوناگون
در این ویدئو حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیراد را مشاهده می کنید

حمید هیراد خواننده معروف کشورمان است که چند سال پیش خبر ابتلایش به سرطان را منتشر کرد و خوشبختانه بهبود یافت. او به تازگی کنسرتی در عراق برگزار کرده که با حاشیه ای همراه بود. در ادامه در پرشین وی حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیراد را می بینید

حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیراد

واکنش جالب حمید هیراد به هواداری که قصد داشت روی سن کنسرت عراق با او عکس سلفی بگیرد را مشاهده کنید. در ادامه ویدئوی حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیراد را می بینید

ویدئوی از ورود هوادار بالای سن در کنسرت حمید هیراد

درباره موسقی عراق بیشتر بدانید

موسیقی عراق یا موسیقی عراقی (عربی: موسیقی عراقیه)، که به موسیقی بین‌النهرین نیز شناخته می‌شود، شامل موسیقی تعدادی از اقوام و سبک‌های موسیقی است. از نظر قومی، این موسیقی شامل موسیقی عربی، آشوری، کردی و موسیقی ترکمن است. موسیقی عراقی جدا از موسیقی بومی این مردم، شامل سبک‌های موسیقی معاصر مانند پاپ، راک، سول و موسیقی معاصر شهری است.

موسیقی عراق به‌طور عمده برای سه ساز، عود، سنتور عراقی و جوزا شناخته می‌شود. نامدارترین عودنوازان عراقی احمد مختار، ناصر شما، رحیم الحاج، سحر طاها و منیر بشیر هستند.

حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیرادموسیقی عراقی

به بهانه حاشیه جنجالی کنسرت حمید هیراد در عراق درباره موسیقی عراقی یبشتر صحبت می کنیم.

برای شناخت موسیقی کلاسیک عراق نیاز به بحث دربارهٔ محیط اجتماعی و همچنین اشاره‌های شعری آن است. شعر یکی از هنرهای عراقی‌ها است و خواندن ترانه از اهمیت بالاتری برخوردار است. در بغداد میان سال‌های ۷۶۰ تا ۱۲۶۰، نویسندگان نت موسیقی را نمی‌نوشتند. موسیقی از نظر ملودی مودال بود و گام به گام با نت‌های تکراری اجرا می‌شد.

خوانندگان دربار بغدادی به خاطر آهنگسازی شگفت، دانش بالا در مورد تاریخ و آوازها و نوآوری‌هایشان ستایش می‌شدند. از خوانندگان و سخنوران زن، مانند اریب که شاعری ماهر بود و علاوه بر آن خوشنویسی، لوت‌نوازی و آهنگسازی می‌کرد (که بیش از یک هزار ترانه نوشته‌است)، پشتیبانی می‌شد. ساز رایج عراق عود است. موسیقی کلاسیک عراقی از طریق سبک/ کانون و نحوه اجرای آن قابل شناسایی است.

از نظر تاریخی، موسیقی در عراق برای اجتماعات مردان اجرا می‌شد. با ظهور صنعت ضبط صدا، اوضاع تا حدودی تغییر کرد و کنسرت‌ها در شهرها برگزار می‌شوند.

اینستاگرام و ویکی پدیا

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
تصاویر خبری
بیشتر >
آرون گروپس