شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

پست کنایه آمیز محسن تنابنده بازیگر پایتخت درباره نتایج کنکور

تاریخ نشر :جمعه 05 آگوست 2022 اشتراک:
کنایه به نتایج کنکور سراسری اخبار گوناگون
با امدن نتایج اولیه و همان حاشیه های همیشگی کنکور امسال هم برگزار شد. و رقابت تعداد زیادی داوطلب انجام شد. آزمون کنکور یکی از پر استرس ترین و سرنوشت ساز ترین ازمون های کشور است که دغدغه بسیاری از خانواده هاست.

سال هاست اعتراض به برگزاری آزمون سراسری بوده است و عملا امکان حذف آن نیست ولی یادآوری این موضوع که کنکور پایان راه نیست شعاری است که بسیاری از داوطلبان نمی توانند آن را هضم کنند. کنایه به نتایج کنکور سراسری را در پرشین وی ببینید.

کنایه به نتایج کنکور سراسری

محسن تنابنده، ایفاگر نقش نقی معمولی در سریال پرطرفدار «پایتخت» درباره نتایج کنکور، پست زیر را در فضای مجازی به اشتراک گذاشت.

 پست جنجالی محسن تنابنده درباره نتایج کنکور

 پست محسن تنابنده درباره نتایج کنکورپست جنجالی محسن تنابنده درباره نتایج کنکور

در سال‌های اخیر مطالبی در نقد کنکور و حتی در دفاع از حذف کنکور بیان شده است. حتی بعضی اقدامات فعلا بی‌سرانجام هم صورت گرفته است. مهم‌ترین استدلال برای نقد کنکور این بوده که نابرابری آموزشی موجود (تفاوت کیفیت آموزشی در دبیرستان‌های دولتی و غیرانتفاعی) و صنعت کنکور (در قالب موسسات، آموزشگاه‌های خصوصی، ناشران و مدرسان) در خدمت طبقات بالاست و اسباب بازتولید طبقاتی است.

کنکور سراسرینتایج کنکور سراسری

فرزندان طبقات بالاتر با دسترسی به منابع آموزشی باکیفیت تر شانس بیش‌تری برای قبولی در کنکور دارند و بنابراین طبقات پایین‌تر شانس کمتری دارند و در نتیجه به طور نابرابری از شانس تحرک طبقاتی از طریق تحصیل دانشگاهی محروم‌اند. در سال‌های اخیر مهم‌ترین شاهد منتقدان هم این بوده که اکثر قریب به اتفاق پذیرفته‌شدگان ممتاز کنکور از شهرهای برخوردار هستند. آیا واقعا شانس دانش‌آموزان مناطق محروم در کنکور ناچیز است و در نظام کنکور فرصت تحرک طبقاتی از آن‌ها سلب شده؟

پذیرش در کنکور

پذیرش در کنکور به جز ارزیابی صلاحیت علمی، تابع نظام سهمیه‌بندی است. این نظام‌ سهمیه‌بندی عمدتا بر تقسیمات کشوری‌ای مبتنی است که مبنای آن میزان برخورداری مناطق است. سهمیه منطقه (۱) برای برخوردارترین مناطق ( تهران و چند مرکز استان)، سهمیه منطقه (۲) مناطق نیمه‌برخوردار، و سهمیه منطقه (۳) برای مناطق محروم. ادعا این است که مبنای این سهمیه‌بندی تبعیض مثبت به نفع مناطق کم‌تر برخوردار است تا شانس قبولی دانش‌آموزان این مناطق، به جبران محرومیت از امکانات مادی و آموزشی در دوران مدرسه، در کنکور بیشتر شود.

(جالب این که دانش‌آموزانی که به دلیل ماموریت والدین یا به هر دلیل، سال‌های آخر تحصیل‌شان ‌در خارج از کشور بوده‌اند، داوطلب منطقه ۳ محسوب می‌شوند!). این سهمیه‌ها بر مبنای جمعیت داوطلبان هر منطقه تعیین می‌شود. یعنی از آن‌جا که بیشتر کشور مشمول معیار مناطق نیمه‌برخوردار یا محروم هستند، و جمعیت داوطلبان در این مناطق بیشتر است، هر منطقه به نسبت سهم جمعیت داوطلبان خود سهم صندلی در دانشگاه می‌گیرد. (ضمنا به جز سهمیه مناطق، نقش سهمیه ۵ و ۲۵ درصدی ایثارگران را هم باید به‌حساب آورد.)

اینستاگرام ـ برترین‌ها

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
تصاویر خبری
بیشتر >
آرون گروپس