اتفاق ناگوار برای خبرنگار معروف صدا و سیما / بازداشت خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی اسرائیل

اخیرا یکی از خبرنگاران معروف صدا و سیما توسط رژیم صهیونیستی اسرائیل به اسارت گرفته شده است. این خبرنگار ایرانی در سرزمین های اشغالی توسط رژیم صهیونیستی بازداشت شده اما در شهر غزه نیست. در قسمت زیر جزئیاتی از بازداشت خبرنگار ایرانی در اسرائیل را قرار داده ایم. برای افزایش اطلاعاتتان در این زمینه در پرشین وی همراه ما باشید.
خبرنگار ایرانی در اسرائیل
رئیس سازمان صداوسیما توضیحاتی درباره وضعیت بازداشت خبرنگار صداوسیما توسط رژیم صهیونیستی ارائه کرد.
اظهارات جدید پیمان جبلی
پیمان جبلی رییس صداوسیما، که پیشتر مشروح آن با تیتر « بازگشت مهران مدیری به تلویزیون؟/ پیمان جبلی: نمیتوانیم در یک برنامه و یک شخص متوقف شویم» منتشر شده است.
جزئیات بازداشت خبرنگار صدا و سیما
درباره وضعیت بازداشت خبرنگار صداوسیما توسط رژیم صهیونیستی در غزه گفت: طبق پیگیریهایی که داشتیم این خبرنگار توسط رژیم صهیونیستی زندانی و اسیر شده است و چون خانواده تمایل نداشتند موضوع مطرح شود، با پیگیریهایی که داشتیم هنوز هم در داخل سرزمینهای اشغالی در اسارت رژیم هست و در غزه نیست، که امیدواریم از اسارت رهایی پیدا کند و آزاد شود.
خبر آنلاین












