برگزاری کنکور در دهه ۵۰؛ حضور داوطلبان پسر و دختر در یک سالن
تحصیلات عالیه همیشه برای مردم ما اهمیت داشته است و از زمانی که دانشگاه ها به عنوان مهم ترین مراکز برای رسیدن به جایگاه های اجتماعی انتخاب شدند افراد زیادی به طور داوطلب برای حضور در کنکور و رسیدن به دانشگاه تلاش کردند. برگزاری کنکور در دهه ۵۰ را در پرشین وی ببینید.
برگزاری کنکور در دهه ۵۰
این روزها اخبار کنکور وارد سرخط خبرهای رسانههای شده است.
در آخرین تغییرات اعلام شد که در آزمون سراسری سال ۱۴۰۳، سهم نمره کل سابقه تحصیلی پایه دوازدهم نظام ۳-۳-۶ در گروههای آزمایشی اصلی علوم ریاضی و فنی، علوم تجربی و علوم انسانی آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به میزان ۵۰ درصد با تأثیر قطعی است و میزان تأثیر نمره کل سابقه تحصیلی دیپلم نظام سالی – واحدی / ترمی – واحدی در این گروهها، ۳۷/۵ درصد با تأثیر قطعی و میزان تأثیر سوابق تحصیلی پیشدانشگاهی نظام سالی – واحدی / ترمی – واحدی ۱۲/۵ درصد با تأثیر قطعی در نمره کل سابقه تحصیلی در مجموع دیپلم و پیشدانشگاهی ۵۰ درصد است و همچنین سهم نمره کل آزمون اختصاصی (کنکور) ۵۰ درصد است.
برگزاری کنکور در دهه ۵۰؛ حضور داوطلبان پسر و دختر
آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در دو نوبت برگزار میشود که نوبت اول در روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ و نوبت دوم در روزهای پنجشنبه و جمعه ۷ و ۸ تیر ماه ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.
اولین کنکور ایران در سال ۱۳۴۸ برگزار شد و ۴۷٬۷۰۳ نفر داوطلب در آن شرکت کردند. سؤالات اوّلین دورهٔ کنکور، به صورت سؤالات کوتاه پاسخ طراحی شده بود.
عکسهای جالبی از سالهای مختلف برگزاری کنکور در ایران منتشر میشود. این عکسها هم متعلق به دهه ۵۰ است.