ناگفته های تلخ مریم مومن از آسیبهای روحی بعد از جدایی پدر و مادرش
مریم مومن بازیگر جوان سینمای ایران است که چند سالی است وارد این عرصه شده و با قدرت کار خود را شروع کرده است. بانوی عمارت اولین سریال او بود که بسیار موفق ظاهر شد. در ادامه در پرشین وی می خواهیم ناگفته های تلخ مریم مومن را درباره طلاق پدر و مادرش ببینیم
ناگفته های تلخ مریم مومن
گفتگوی جذاب و متفاوت با مریم مومن بازیگر خوب و با اخلاق تلویزیون ایران را از دست ندهید
کاش هیچ وقت من را به ایندنیا نمی آوردید
در این ویدئو ناگفته های تلخ مریم مومن را می بینید
ویدئویی از صحبت های مرم مومن
تاثیرات کلی طلاق والدین بر فرزندان
زندگی مشترک زوجین وقتی به بن بست می رسد و راه دیگری ندارند، اقدام به طلاق می کنند. طلاق پیامدهای گسترده ای هم برای زن و مرد و هم فرزندان شان دارد. برخی بر این عقیده اند که وقتی پای فرزند درمیان است حتما باید به زندگی مشترک ادامه داد. این باور نادرست است؛ چرا که مواردی چون افسردگی، انواع خیانت ها و مسائل دیگری پیش می آید. این که فرزند با طلاق عاطفی والدین بزرگ شود یا تن به زندگی تک والدی دهد، انتخابی است که زوجین دارند.
با جدایی والدین سلامت روانی فرزندان به مخاطره می افتد. کیفیت زندگی تغییر کرده و خانواده دچار نابسامانی می شود.ذکر این نکته لازم است که طلاق عاطفی بیشترین صدمات روحی را به فرزندان وارد می کند تا طلاق رسمی. چراکه در طلاق عاطفی کودکان مرتبا شاهد دعـوای والدین بوده و نگرش منفی به ازدواج و زندگی پیدا می کنند.
ترس از طرد شدن و تنهایی، افسردگی، افت تحصیلی و اضطراب و عزت نفس کم از پیامدهای طلاق برای خانواده هاست. با این حال والدین بهتر است بعد از جدایی، فرزندان خود را مدیریت کرده و نیازهایشان را برآورده کنند.
مشکلات رفتاری فرزندان طلاق
کودکانی که والدینشان از هم جدا میشوند، ممکن است هر یک از مشکلات زیر را از خود نشان دهند:
_برون ریزی: رفتارهایی همچون پرخاشگری کودکان مخصوصا اگر کودک به مدت طولانی در معرض دعواهای فیزیکی و کلامی پدر و مادرش قرار گرفته باشد، بروز پیدا میکند.به بهانه ناگفته های تلخ مریم مومن درباره طلاق پدر و مادرش درباره مشکلات فرزندان طلاق بیشتر صحبت می کنیم.
_نافرمانی و لجبازی: معمولا کودکان از دست والدین خود به خاطر شرایط پیش آمده خشمگین میشوند. ممکن است رفتارشان در مقابل این احساس خشم از پدر و مادر و نافرمانی از آن ها می باشد، به این ترتیب آن های می خواهند دستورات و قوانین را نادیده بگیرند یا لجبازی کنند.
_انزوا و اجتناب: برخی کودکان رفتارهای اجتنابی از خود بروز میدهند و درون رویزی میکنند، برای مثال منزوی شده، در معرض افسردگی قرار میگیرند و اضطراب را تجربه میکنند.
_احساس گناه: برخی کودکان خود را مقصر جدایی والدین میدانند و احساس عذاب وجدان به آنها دست میدهد. کنار آمدن با این احساس گناه برای کودکان بسیار سخت خواهد بود. پیشنهاد میکنیم برای درک بهتر این مسئله مقاله احساس گناه را مطالعه کنید.
اینستاگرام و هنر زندگی