تاریخ انتشار : بروزرسانی :
توقف ناگهانی سریال کمدی «اسباب زحمت» / سرنوشت پخش آخرین ساخته سعید آقاخانی + عکس اخبار گوناگون
تهیه‌کننده سریال کمدی اسباب زحمت، ساخته سعید آقاخانی، تأکید کرد که سرنوشت پخش ادامه این مجموعه رمضانی که پس از آغاز جنگ و ناآرامی‌ها متوقف شد، کاملاً به تصمیم مرکز سیمافیلم بستگی دارد و با توجه به شرایط فعلی کشور، بعید است پخش آن به زودی از سر گرفته شود.

حسام آقابابایی‌پور، تهیه‌کننده سریال «اسباب زحمت»، در تازه‌ترین اظهارات خود درباره وضعیت پخش این اثر کمدی اجتماعی که قرار بود از شبکه یک سیما پخش شود، گفت: «سریال تا نهم ماه رمضان روی آنتن رفت و پس از آن، با توجه به فرارسیدن ایام شهادت و آغاز جنگ، پخش آن متوقف شد تا شرایط کشور به ثبات برسد. تعیین زمان پخش سریال در حیطه اختیارات ما نیست و این سازمان صداوسیما و به طور خاص مرکز سیمافیلم است که در این خصوص تصمیم‌گیری می‌کند. با شرایط کنونی، شخصاً بعید می‌دانم که پخش سریال فعلاً از سر گرفته شود، هرچند نظر نهایی را سیمافیلم اعلام خواهد کرد. تمام ۲۴ قسمت سریال آماده و تحویل داده شده و ما تنها در انتظار اعلام زمان پخش هستیم.» آخرین وضعیت پخش سریال اسباب زحمت را در پرشین وی ببینید.

پخش سریال اسباب زحمت

تهیه‌کننده سریال «اسباب زحمت» درباره پخش این کمدی رمضانی که در پی شرایط جنگی کشور، متوقف شد، تأکید کرد تصمیم برای ازسرگیری پخش، کاملاً در اختیار سیمافیلم است و با توجه به شرایط، مشخص نیست چه زمانی پخش سریال از سر گرفته شود.

حسام آقابابایی‌پور

حسام آقابابایی‌پور ـ تهیه‌کننده سریال «اسباب زحمت» ـ درباره سرنوشت پخش ادامه سریال سعید آقاخانی گفت: سریال تا نهم ماه رمضان پخش شد و در شب شهادت رهبری و جنگی که شروع شد، پخش سریال‌های کمدی متوقف شد تا شرایط کشور به ثبات برسد. زمان پخش یک سریال را ما مشخص نمی‌کنیم بلکه خود سازمان صداوسیما و مرکز سیمافیلم زمان پخش را تعیین می‌کنند. اما با توجه به شرایط فعلی، شخصاً بعید می‌دانم سریال فعلا پخش شود، هرچند نظر قطعی و نهایی را سیمافیلم به ما اعلام خواهد کرد. کار ما کاملاً آماده است، ضبط شده و تحویل داده‌ایم و منتظریم سیمافیلم اعلام کند پخش را از چه زمان باید شروع کنیم.

او درباره وضعیت تولید و محتوای سریال توضیح داد: کار ۲۴ قسمت است که کلاً ۹ قسمتش پخش شده و مابقی آن کامل و آماده پخش است. تاریخ دقیق را فقط سیمافیلم می‌داند. سریال «اسباب زحمت» به طور کلی کمدی است و با تمام فراز و نشیب‌ها و حتی بخش‌های درام و حادثه‌ای‌اش، در نهایت با یک تم کمدی به اتمام می‌رسد.

او درباره واکنش سعید آقاخانی به این توقف اظهار کرد: من با آقای آقاخانی در ارتباط هستم و این اتفاق با توجه به شرایط کشور، برای ایشان هم بسیار ناراحت‌کننده است. بالاخره یک گروه صد و خورده‌ای نفره، هفت ـ هشت ماه در شهرهای مختلف با لوکیشن‌های متعدد و بازیگرهای زیاد زحمت کشیدند. ما سعی کردیم کار را با کیفیت جدید و درستی پیش ببریم اما این اتفاق برای همه ما ناراحت‌کننده است.

آخرین وضعیت پخش سریال سعید آقاخانی

آقابابایی‌پور در پاسخ به احتمال ساخت فصل جدید گفت: نسبت به این مساله امیدواریم اما اول باید این کار دیده شود. تا این لحظه هیچ تصمیمی برای فصل جدید نداریم. باید پخش شود، بازخوردها را ببینیم و بعد بستگی به درخواست سیمافیلم دارد که ما فصل بعدی را شروع کنیم یا نه. همه چیز به بازخورد نهایی و میزان استقبال مردم ربط دارد که خدا را شکر تا قسمت نهم خوب بود. ما سعی کردیم تا انتها از بازیگران چهره و محبوب مردم استفاده کنیم و در قسمت‌های پایانی هم بازیگر مهمان داریم.

او در نهایت درباره ضرورت پخش برنامه‌های آرامش‌بخش در شرایط بحرانی تأکید کرد: اگر نظر شخصی من را بخواهید، در این شرایط خیلی خوب است که کارهای این‌چنینی پخش شود؛ اتفاقاً مردم بتوانند حداقل برای یک ساعت، سریالی ببینند که از این حال و هوا کمی خارج شوند. اما خب، شرایط کشور را هم باید در نظر گرفت. حتماً دوستان و مقامات بالاتر همه موارد را در نظر گرفته‌اند و به ما پیشنهاد دادند که فعلاً پخش نشود؛ وگرنه طبیعتاً وظیفه رسانه همین است که این کار را انجام دهد. البته هیچ چیز مشخص نیست؛ ممکن است بگویند فردا پخش شروع می‌شود. تا این لحظه که با شما صحبت می‌کنم، چیزی به ما اعلام نکرده‌اند و همه چیز به تصمیم سیمافیلم برمی‌گردد.

سریال «اسباب زحمت» به کارگردانی سعید آقاخانی در ۲۴ قسمت از تولیدات مرکز سیمافیلم است که در ژانر کمدی اجتماعی برای ایام رمضان و پخش از شبکه یک سیما ساخته شد.

داستان این سریال درباره چند کارگر باربری است که با حضور در منازل و اماکن مختلف برای اسباب‌کشی، وارد ماجراهای طنزآمیز می‌شوند. از جمله محورهای داستانی می‌توان به عدم تولد فرزند «ناصر خان»، از دست رفتن سرمایه «احمد آقا» در خرید رمز ارز و جهانگردی «صادق» با دوچرخه دست‌ساز اشاره کرد.

آخرین وضعیت پخش سریال سعید آقاخانی
آقاخانی در این سریال به سراغ زیست شهری رفته و در کنار کارگردانی، در نقش «احمد آقا» نیز ایفای نقش کرده است. حسن معجونی در نقش «ناصر خان»، عباس جمشیدی‌فر در نقش «صادق»، کمند امیرسلیمانی در نقش «طاهره خانم» و سپند امیرسلیمانی از دیگر بازیگران این سریال هستند. تصویربرداری این سریال در تهران، جاجرود، بسطام، شاهرود، مشهد و سمنان انجام شده است.

ایسنا:


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...