تاریخ انتشار : بروزرسانی :
اگر چک برگشتی یا قسط عقب‌افتاده دارید ، این تصمیم تازه بانکی را بخوانید اخبار گوناگون
چک برگشتی؛ مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران جزئیات تصمیم تازه بانک مرکزی درباره چک‌های برگشتی و اقساط معوق تسهیلات در بازه ۲۳ خرداد تا ۱۵ شهریور را اعلام کرد.

بر اساس ابلاغ بانک مرکزی، اثر منفی چک‌های برگشتی و اقساط معوق تسهیلات در فاصله ۲۳ خرداد تا ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ در گزارش‌های اعتبارسنجی افراد ثبت نمی‌شود.

چک برگشتی یا قسط عقب‌افتاده

رضا قاسمپور، مدیرعامل شرکت اعتبارسنجی ایران، اعلام کرد این تصمیم در پی اختلالات اخیر در چند بانک کشور و مشکلاتی که برای برخی مشتریان ایجاد شده، اتخاذ شده است.

امتیاز مثبت خوش‌حسابی همچنان ثبت می‌شود

نکته مهم این است که این تصمیم به معنای توقف کامل ثبت اطلاعات اعتباری نیست. اگر مشتری در همین بازه اقساط تسهیلات خود را به‌موقع پرداخت کند یا چک او در سررسید پاس شود، امتیاز مثبت ناشی از خوش‌حسابی همچنان در گزارش اعتبارسنجی او ثبت خواهد شد.

بنابراین ابلاغ بانک مرکزی صرفاً اثر منفی چک‌های برگشتی و اقساط معوق در بازه تعیین‌شده را در بر می‌گیرد.

افرادی که با موضوع برگشت خوردن چک مواجه شده‌اند، می‌توانند برای آشنایی بیشتر با روال‌های عمومی این موضوع مطلب پرشین‌وی درباره چک برگشتی و رفع سوء اثر آن را نیز ببینند.

این نخستین توقف ثبت امتیاز منفی نیست

پیش از این نیز بانک مرکزی برای یک دوره سه‌ماهه، از ۹ اسفند تا ۹ خرداد، ثبت امتیاز منفی ناشی از تأخیر در پرداخت اقساط و چک‌های برگشتی را متوقف کرده بود.

طبق اعلام جدید، دوره فعلی از ۲۳ خرداد آغاز شده و تا ۱۵ شهریور ادامه دارد.

منبع: خبرآنلاین، تسنیم


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...