چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

تبریک روز سینما به سبک مازیار لرستانی با موهای کوتاه و سفیدش

تاریخ نشر :سه‌شنبه 13 سپتامبر 2022
تبریک روز سینما به سبک مازیار لرستانی با موهای کوتاه و سفیدش اخبار گوناگون
سینما در کشور ما راه طولانی را سپری کرده است و فراز و نشیب های زیادی داشته است اگر چه هنوز شیرینی جایزه های بین المللی به خصوص جوایز ونیز امسال زیر زبانمان است اما حمایت از هنر هفتم حمایت از یکی از تاثیر گذارترین ابعاد فرهنگی می باشد.

روز سینما یادآور مهم ترین روز درباره هنر هفتم است. هنر ابعاد مختلف دارد و محبوب ترین و جذاب ترین بعد آن سینماست که در کل دنیا افراد زیادی به واسطه ان شناخته و محبوب شدند. تبریک روز سینما به سبک مازیار لرستانی با موهای کوتاه و سفیدش را در پرشین وی ببینید.

تبریک روز سینما

صنعت سینما در ایران سالانه فیلم‌های تجاری متنوعی تولید می‌کنند. فیلم‌های هنری ایرانی شهرت بین‌المللی پیدا کرده‌اند و اکنون از طرفداران جهانی برخوردار هستند. فیلم های ایرانی معمولا به زبان فارسی نوشته و گفته می شود. سینمای ایران فراز و نشیب های زیادی داشته است. برخی از منتقدان اکنون ایران را از نظر هنری به عنوان مهم‌ترین سینمای ملی جهان با اهمیتی که باعث مقایسه با نئورئالیسم ایتالیایی و جنبش‌های مشابه در دهه‌های گذشته می‌شود، رتبه‌بندی می‌کنند. مجموعه ای از جشنواره های بین المللی فیلم در بیست سال اخیر از سینمای ایران تقدیر کرده اند. بسیاری از منتقدان سینما از سراسر جهان سینمای ایران را به عنوان یکی از مهم ترین سینماهای هنری جهان تحسین کرده اند. در ادامه تاریخ دقیق روز سینما را در تقویم شمسی، میلادی و قمری ارائه داده ایم.

«سینماتوگراف» سوغات شاه قاجار از فرنگ

درباره مبداء ورود سینما به ایران  که  این روز‌ها به عنوان ۱۲۰ سالگی سینما از آن یاد می‌شود باید به دوران سلطنت مضفرالدین شاه اشاره کرد. جایی که میزا ابراهیم خان عکاس باشی که در سفر شاه قاجار به اروپا همراه او بود نخستین دستگاه «سینماتوگراف» که شکل اولیه دوربین فیلمبرداری بود را به ایران آورد.

تبریک روز سینما به سبک مازیار لرستانی با موهای کوتاه و سفیدشدلیل نامگذاری روز سینما

میرزا ابراهیم‌خان عکاس‌باشی (۱۲۹۴-۱۲۵۳ ش) عکاس و نخستین فیلم‌بردار سینمای ایران بود. اودر چهارده سالگی همراه پدرش میرزا احمد صنیع‌السلطنه، عکاس ناصرالدین‌شاه، به اروپا رفت و فن عکاسی و گراورسازی آموخت. مظفرالدین‌شاه در جمادی‌الثانی ۱۳۱۵ قمری/ ۱۸۹۷ م به او لقب عکاس‌باشی داد.

شاهان قاجار و سینماتوگراف

مظفرالدین‌شاه و میرزا ابراهیم خان، در سال ۱۲۷۹ ش (۱۹۰۰ میلادی) در سفر به اروپا با دستگاه «سینماتوگراف» آشنا شدند، و یکی از نخستین وسایلی که به دستور شاه قاجار در این سفر خریداری شد، دو دستگاه دوربین فیلم‌برداری از نوع «گومون» بود، که نخستین بار در این سفر و در مرداد سال ۱۲۷۹ شمسی در مراسم جشن روز عید گل‌ از آن اسفاده شد.

تبریک روز سینما توسط مازیار لرستانیتاریخچه سینما در ایران

این نامگذاری با هدف معرفی توانمندی این صنعت،هنرمندان و نخبگان و تکریم از آن‌ها و همچنین بازنگری در تولیدات و ایجاد فرصت فعالیت هر چه بیشتر هنرمندان و فیلم سازان انجام شده است. با این حال به نظر می‌رسد این اقدام هنوز به اهداف خود دست نیافته است. سینما که خسته از حواشی هویت تقویمی خود است در شرایط فعلی به برنامه‌ریزی منسجم نیازمند است تا علاوه بر صیقل کاری و فعال سازی بخش راکد این صنعت، زمینه صادرات فرهنگی را از قِبل تولیدات خود فراهم سازد. صرف نامگذاری در تقویم بی‌شک نهایت آمال هنرمندان نبوده و نیست و هر چند هنر هفتم به عنوان یکی از هنر‌های عمومی که می‌تواند عوام و خواص را تحت تاثیر خود قرار دهد شناخته می‌شود، نتوانسته به جایگاه خود حتی با وجود ثبت تقویمی دست یابد.

اینستاگرام ـ ایمنا ـ آنا

گردآوری:

اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
تصاویر خبری
بیشتر >