روایت نعیمه نظام دوست از بخش های غمگین زندگی اش

نعیمه نظام دوست بازیگر جوان و بی حاشیه ایرانی است که در فیلم و سریال هایی بازی کرده است. او در برنامه معرکه حضور پیدا کرد و گفتگوی جالبی را رقم زد. در ادامه در پرشین وی می خواهیم ویدئویی از ماجرای زندگی نعیمه نظام دوست را برای شما قرار دهیم
روایت زندگی نعیمه نظام دوست
برنامه معرکه: نعیمه نظام دوست بازیگر سینما و تلویزیون در ویژه برنامه جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با مردم ایران درباره شرایط فعلی درد و دل کرد.
ویدئویی از صحبت های خانم بازیگر درباره زندگی اش
مراحل پنجگانۀ غم و اندوه
۱. انکار
نخستین واکنش ما به اتفاقات ناگوار و تلخ زندگی، انکار واقعیت است. در این وضعیت، مردم معمولا با خود میگویند: «چنین اتفاقی نیفتاده است! ممکن نیست چنین شده باشد!»این واکنشی طبیعی است که ما برای دلیلتراشی دربرابر احساسات درحال فورانمان انجام میدهیم.
۲. خشم
با آشکار شدن هرچهبیشتر نشانههای واقعیت، انکار جای خودش را به خشمِ همراه با رنج شدید میدهد. احساسات شدید از درونِ آسیبپذیر ما فوران میکنند و بهشکل عصبانیت بیان میشوند. ما خشم خود را به محیط پیرامون، دوستان و آشنایان و حتی غریبهها ابراز میکنیم.
۳. چانهزنی
ما در واکنشی عادی به احساس درماندگی و آسیبپذیری، اغلب بهسراغ «اگر»ها و «ای کاش»ها میرویم:
اگر زودتر بهسراغ درمان بیماری میرفتیم…
زودتر بهسراغ پزشک دیگری میرفتیم…
اگر من رفتار بهتری با او داشتم…
و… .
۴. افسردگی
در سوگواری پس از حادثه دو نوع افسردگی در افراد مشاهده میشود. نوع اول آن به پیامدهای عملی اتفاق مربوط است مانند هزینه و نحوۀ برگزاری مراسم. ناراحتی و پشیمانی بخش اصلی این مرحلهاند. ما نگران روز وداع با عزیزمان هستیم؛ نگرانیم مبادا در این روزهای پر از غم و اندوه، وقت کمتری را با سایر عزیزانمان میگذرانیم. گذر از این مرحله با حمایت و همراهی اطرافیان آسانتر است.
نوع دوم افسردگی شخصیتر و درونیتر است: کنار آمدن با فقدان عزیز ازدسترفته ازنظر روحیـروانی. شاید یک آغوش گرم در گذر از این مرحله به ما کمک کند.
۵. پذیرش
کنار آمدن با غم و اندوه و پذیرش آنچه رخ داده است چیزی نیست که هرکسی بتواند به آن دست یابد یا شجاعت کنار آمدن با آن را داشته باشد. گاهی اوقات، مرگ ناگهانی فرصت واکنش مناسب را از ما میگیرد یا هرگز موفق نمیشویم که از حباب انکار و خشم خارج شویم.
اینستاگرام و چطور