شنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳
درخواست تبلیغات

ویدیویی از دوست دارم گفتن عجیب یک نوزاد ۳ ماهه به مادرش

تاریخ نشر :شنبه 20 ژوئن 2020 اشتراک:
دوست دارم گفتن اخبار گوناگون
در این ویدئو دوست دارم گفتن های یک نوزاد 3ماهه نیوزلندی را به مادرش می بینید

در روزهای گذشته ویدئویی در فضای مجازی منتشر شد که تعجب همگان را برانگیخت. در این ویدئو یک نوزاد ۳ماهه در مقابل دوربین به مادرش می گوید دوستت دارم. این ویدئو خیلی زود در شبکه های مجازی منتشر شد و با بازدید خوبی روبرو شد. در پرشین وی ویدئو دوست دارم گفتن این نوزاد را ببینید

دوست دارم گفتن عجیب نوزاد

کودکی ۳ ماهه در مقابل دوربین مادرش به او گفت : دوست دارم.

به تازگی ویدیویی در رسانه های خارجی به اشتراک گذاشته شد که لحظه باورنکردنی
از ” دوست دارم ” گفتن کودکی سه ماهه به مادرش را به تصویر کشیده است.
در ویدیو منتشر شده نشان می دهد که کودک نیوزلندی در مقابل دوربین موبایل
به مادرش می گوید دوست دارم که این ویدیو و شیرین زبانی کودک ۳ ماهه
در فضای مجازی و رسانه ها با بازدید زیادی رو به رو گشت.

ویدئو ابراز علاقه نوزاد ۳ماهه به مادرش

بد نیست بدانید آیا همه کودکان در باید در یک زمان مشخص شروع به صحبت کردن کنند؟

بطور طبیعی ، زمان زبان باز کردن در کودکان بسیار متفاوت است. بیشتر کودکان ، حتی آنهایی که بطور ذاتی ساکت هستند، بالاخره در این محدوده زمانی زبان باز می‌کنند. در حالی که تعدادی از بچه‌های ۱۲ ماهه چند کلمه ساده ، مانند مامان ، بابا ، بالا و دد ،‌ که کلماتی مشترک در بین اکثر بچه‌ها است، می‌توانند بگویند. اما کودکانی هم هستند که تا سن ۱۵ تا ۱۸ ماهگی نمی‌توانند صحبت کنند. به نظر دکتر رسکورلا ، کودکان بین ۱۳ تا ۱۸ ماهگی اولین کلمه را می‌گویند.

دوست دارم گفتنحرف زدن نوزاد

مهارت‌های زبانی کودکان

هنگامی که کودکان به سن ۲ سالگی می‌رسند، در حدود ۷۰ درصد آنها ۵۰ تا ۲۵۰ کلمه را بر زبان می‌آورند، که معمولا کلماتی مانند اسم‌ها ، فعل‌ها و صفات هستند و همچنین می‌توانند کلمات را کنار یکدیگر قرار دهند و جملات دو یا سه کلمه‌ای بسازند مانند: شیر می‌خوام، هاپو بازی کنیم). به ندرت هم کودکانی هستند که بتوانند جملات پیچیده‌تری بگویند مثل ، بابا کی می‌یاد به خونه تا باهاش توپ بازی کنم؟

دوست دارم گفتنبه حرف آمدن نوزاد

تعداد قابل ملاحظه‌ای از کودکان ، در حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد ، در این سن از لحاظ گفتاری از دیگران عقب‌تر هستند. اگر کودک شما در ۲ سالگی کمتر از ۵۰ کلمه می‌گوید و یا نمی‌تواند جملات دو کلمه‌ای بسازد، از جمله کودکانی است که دیر به حرف می‌افتند. به عقیده دکتر رسکورلا ، دیر به حرف افتادن کودکان زنگ خطری به حساب نمی‌آید ولی بخصوص در مورد بچه‌های ۵ ساله بهتر است که موضوع را با پزشک کودک در میان بگذارید.

رکنا و دانشنامه رشد

گردآوری:
برچسب ها:
اخبار مرتبط:
فیلم پرشین وی
آرون گروپ
تصاویر خبری
بیشتر >
آرون گروپس