شنبه, ۲ فروردین , ۱۴۰۴
درخواست تبلیغات

قتل هولناک برادر کوچک‌ تر به خاطر آزار زن و بچه‌ اش در تهران

2024-12-18T16:06:27+03:30 تاریخ نشر : ۲۰۲۴-۱۲-۱۸
حوادث روز
عذاب وجدان بعد از جنایت مرد 50 ساله را به اعتراف واداشت و این مرد با مراجعه به پلیس عنوان کرد که در یک درگیری خانوادگی برادرش را که با همسر و فرزندانش رفتار خوبی نداشته به قتل رسانده و جسدش را در روستا به خاک سپرده است.

در پی اعتراف مردی ۵۰ ساله در پایتخت او به کشتن برادر خود به خاطر درگیری با همسر و فرزندانش اعتراف کرد و به خاطر عذاب وجدان خود را به پلیس معرفی کرد. در ادامه جزئیات قتل برادر در تهران را در پرشین وی مشاهده کنید.

قتل برادر در تهران

مردی که برادر کوچک‌ تر خود را به قتل رسانده بود، ۶ ماه پس از جنایت و به خاطر عذاب وجدان نزد پلیس اعتراف کرد.

اسفند سال ۱۴۰۰ مرد ۵۰ ساله‌ای با مراجعه به پلیس از راز جنایتی که ۶ ماه قبل رقم زده بود، پرده برداشت و گفت: ۶ ماه قبل برادر کوچکم را کشتم. او مرد بداخلاقی بود و همیشه همسر و ۲ دخترش را اذیت می‌کرد.

وی ادامه داد: همسرش بارها از من خواست او را نصیحت کنم، اما برادرم به حرف‌هایم اهمیتی نمی‌داد. تا اینکه روز حادثه کارمان به درگیری کشید و به من حمله‌ور شد.

در این میان همسرش میله‌ای از روی زمین برداشت و به سوی شوهرش پرت کرد که میله به سرش خورد. برادرم خشمگین‌تر شد و می‌خواست همسرش را بزند که من گردنش را گرفتم و فشار دادم تا اینکه روی زمین افتاد و جان باخت.

جنایت هولناک خانوادگی در پایتخت

متهم گفت: همسر برادرم شاهد ماجرا بود و می‌دانست که قصدم کشتن او نبود. من جسد برادرم را در صندوق عقب ماشین گذاشتم و آن را به روستای زادگاه‌مان بردیم.

قتل برادر در تهراندستگیری قاتل برادرکش

بعد هم به اهالی گفتیم برادرم تصادف کرده و او را تشییع و دفن کردیم. اما از آن روز به بعد عذاب وجدان گرفتم و حالا هم خودم را تسلیم کردم. اگر خانواده‌ام رضایت دهند، حاضرم دیه برادرم را به فرزندان صغیرش بپردازم.

نبش قبر با دستور قضایی

به‌ دنبال اعترافات متهم و اظهارات همسر مقتول برای بررسی صحت ادعای او، دستور نبش قبر صادر شد و پزشکی قانونی علت مرگ را خفگی اعلام کرد.

به این ترتیب برای متهم به اتهام قتل و برای همسر مقتول به اتهام ضربه‌ های غیرمنتهی به فوت کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

قتل برادر در تهران و اعلام گذشت اولیای دم

در این میان مادر خانواده با حضور در دادسرا گذشت بدون قید و شرط خودش را اعلام کرد و رئیس قوه قضائیه نیز پس از بررسی پرونده، از طرف ۲ فرزند صغیر قربانی درخواست دیه کرد. با گذشت اولیای دم، ۲ متهم از جنبه عمومی‌ جرم از خود دفاع و ابراز پشیمانی کردند.

در پایان جلسه، قضات با توجه به رضایت اولیای دم، مرد میانسال را به ۳ سال حبس و پرداخت دیه محکوم کردند. همسر مقتول نیز از دست داشتن در جنایت تبرئه شد.

این حکم در شعبه ۶ دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد.

ایران

گردآوری:

برچسب ها:
اخبار مرتبط: