قتل هولناک برادر کوچک تر به خاطر آزار زن و بچه اش در تهران

در پی اعتراف مردی ۵۰ ساله در پایتخت او به کشتن برادر خود به خاطر درگیری با همسر و فرزندانش اعتراف کرد و به خاطر عذاب وجدان خود را به پلیس معرفی کرد. در ادامه جزئیات قتل برادر در تهران را در پرشین وی مشاهده کنید.
قتل برادر در تهران
مردی که برادر کوچک تر خود را به قتل رسانده بود، ۶ ماه پس از جنایت و به خاطر عذاب وجدان نزد پلیس اعتراف کرد.
اسفند سال ۱۴۰۰ مرد ۵۰ سالهای با مراجعه به پلیس از راز جنایتی که ۶ ماه قبل رقم زده بود، پرده برداشت و گفت: ۶ ماه قبل برادر کوچکم را کشتم. او مرد بداخلاقی بود و همیشه همسر و ۲ دخترش را اذیت میکرد.
وی ادامه داد: همسرش بارها از من خواست او را نصیحت کنم، اما برادرم به حرفهایم اهمیتی نمیداد. تا اینکه روز حادثه کارمان به درگیری کشید و به من حملهور شد.
در این میان همسرش میلهای از روی زمین برداشت و به سوی شوهرش پرت کرد که میله به سرش خورد. برادرم خشمگینتر شد و میخواست همسرش را بزند که من گردنش را گرفتم و فشار دادم تا اینکه روی زمین افتاد و جان باخت.
جنایت هولناک خانوادگی در پایتخت
متهم گفت: همسر برادرم شاهد ماجرا بود و میدانست که قصدم کشتن او نبود. من جسد برادرم را در صندوق عقب ماشین گذاشتم و آن را به روستای زادگاهمان بردیم.
بعد هم به اهالی گفتیم برادرم تصادف کرده و او را تشییع و دفن کردیم. اما از آن روز به بعد عذاب وجدان گرفتم و حالا هم خودم را تسلیم کردم. اگر خانوادهام رضایت دهند، حاضرم دیه برادرم را به فرزندان صغیرش بپردازم.
نبش قبر با دستور قضایی
به دنبال اعترافات متهم و اظهارات همسر مقتول برای بررسی صحت ادعای او، دستور نبش قبر صادر شد و پزشکی قانونی علت مرگ را خفگی اعلام کرد.
به این ترتیب برای متهم به اتهام قتل و برای همسر مقتول به اتهام ضربه های غیرمنتهی به فوت کیفرخواست صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۰ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.
قتل برادر در تهران و اعلام گذشت اولیای دم
در این میان مادر خانواده با حضور در دادسرا گذشت بدون قید و شرط خودش را اعلام کرد و رئیس قوه قضائیه نیز پس از بررسی پرونده، از طرف ۲ فرزند صغیر قربانی درخواست دیه کرد. با گذشت اولیای دم، ۲ متهم از جنبه عمومی جرم از خود دفاع و ابراز پشیمانی کردند.
در پایان جلسه، قضات با توجه به رضایت اولیای دم، مرد میانسال را به ۳ سال حبس و پرداخت دیه محکوم کردند. همسر مقتول نیز از دست داشتن در جنایت تبرئه شد.
این حکم در شعبه ۶ دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد.
ایران