مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
امروز:
حوادث

پرده‌برداری از آخرین جمله‌ی ساسان پیش از مرگ: نامرد! من کاری نکرده بودم + عکس

پرده‌برداری از آخرین جمله‌ی ساسان پیش از مرگ: نامرد! من کاری نکرده بودم + عکس

پرونده‌ی قتل ساسان ۲۵ ساله که در شهریور ۱۴۰۳ از طبقه‌ی چهارم ساختمانی سقوط کرد، با اتهام «مشارکت در قتل عمد» علیه دو دوست او (فریبا و بابک) به دادگاه کیفری یک استان تهران رسید. شواهد نشان می‌دهد ساسان قربانیِ یک مثلث عشقی شده بود که با یک رویارویی در خانه‌ی متهم مرد به پایان رسید. در حالی که متهمان با رد اتهام، مدعیِ خودکشیِ ساسان هستند، مادرِ مقتول درخواست قصاص کرده است. جمله‌ی پایانی مقتول («نامرد، من کاری نکرده بودم») و تناقضاتِ موجود در اظهارات متهمان، مهم‌ترین چالش‌های قضات برای صدور رأی نهایی است. پایان تلخ ارتباط همزمان یک دختر با دو پسر را در پرشین وی ببینید.

ارتباط همزمان یک دختر با دو پسر

شهریور سال ۱۴۰۳ گزارش سقوط پسر ۲۵ ساله‌ای به نام ساسان از طبقه چهارم یک ساختمان به پلیس اعلام شد.

با حضور مأموران و بررسی‌های اولیه، ساسان به بیمارستان منتقل شد، اما چند ساعت بعد به خاطر شدت جراحات وارده فوت کرد. با مرگ او تحقیقات برای مشخص شدن ابعاد این ماجرا آغاز شد. همسایه‌ها که در لحظه اولیه سقوط شاهد ماجرا بودند به مأموران گفتند، پسر جوان وقتی سقوط کرد و دوستش بالای سرش رفت به او گفت: «نامرد من کاری نکرده بودم.»

پرده‌برداری از آخرین جمله‌ی ساسان پیش از مرگ: نامرد! من کاری نکرده بودم + عکسارتباط همزمان یک دختر با دو پسر به قیمت مرگ یک نفر تمام شد

با این اظهارات مأموران به سراغ دختر و پسر جوانی که از دوستان ساسان بودند، رفتند و آنها تحت بازجویی و تحقیقات قرار گرفتند.

فریبا در تحقیقات گفت: «من و بابک از مدت‌ها قبل دوست بودیم و همدیگر را دوست داشتیم تا اینکه از طریق بابک با دوستش ساسان آشنا و به هم علاقه‌مند شدیم، چند هفته‌ای بود که به طور پنهانی با او ارتباط برقرار کرده بودم. اما هردو تلاش می‌کردیم کسی متوجه ارتباط ما نشود. با این حال بابک به ما شک کرده بود تا اینکه روز حادثه بابک ،من و ساسان را به خانه‌اش دعوت کرد و بعد از یک‌ساعت به بهانه خرید از خانه خارج شد. اما وقتی من و ساسان در حال صحبت بودیم به یکباره بابک وارد خانه شد و با عصبانیت شروع به دعوا با من کرد، ساسان هم به خاطر عذاب وجدان خودش را به پایین انداخت.»

خودکشی پسر جوان

در ادامه بابک نیز با تکرار همین ماجرا اظهارات فریبا را تأیید کرد.

با این حال و بر اساس برخی تناقض‌ها و اظهارات همسایه‌ها برای هردو متهم کیفرخواست مشارکت در قتل عمد صادر و پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت؟

در ابتدای جلسه مادر مقتول درخواست قصاص کرد و از آنجا که پدر مقتول از چند سال قبل ناپدید شده بود از طرف قوه قضائیه و به نیابت از پدر درخواست قصاص شد.

پس از آن فریبا به جایگاه رفت و بار دیگر اظهاراتش را تکرار کرد و مدعی شد نقشی در مرگ ساسان نداشته است.

پس از آن بابک به جایگاه رفت و با رد اتهامش گفت: «ساسان مواد مخدر مصرف می‌کرد و سابقه خودکشی هم داشت. روز حادثه وقتی متوجه ارتباط او و فریبا شدم بشدت حالم بد شد چون من فریبا را دوست داشتم. اما اینها دلیلی برای کشتن دوستم نبود. من و فریبا در حال بحث و جدل بودیم که ساسان به یکباره خودش را از بالکن به پایین انداخت.»

وکیل متهم نیز گفت: «اگر ساسان مورد سوءقصد قرار گرفته بود قطعاً باید آثار جراحت و مقاومت روی بدن او یا موکلم دیده می‌شد، اما همه شواهد نشان می‌دهد موکلم نقشی در مرگ ساسان نداشته است.»

با پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند.

برچسب‌ها: مرگ
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *