تاریخ انتشار : بروزرسانی :
جزئیات قتل کارگر جوان با ادعای آزار شیطانی به خواهر در تهران حوادث روز
کارفرمای جوان وقتب فهمید خواهرش توسط یکی از کارگران مغازه اش مورد تجاوز قرار گرفته و تهدید به سکوت شده سعی کرد او را به پلیس تحویل دهد اما مرد جوان قصد فرار داشت که توسط وی با چاقو در خیابان به قتل رسیده است.

صاحبکار 34 ساله یک مغازه سوپر مارکت بعد از این که از آزار شیطانی جوانی که برای او کار می کرد به خواهرش مطلع شد اقدام به کشتن جوان 25 ساله کرد و با چاقو بعد از درگیری او را به قتل رساند. در ادامه جزئیات قتل کارگر جوان افغان را در پرشین وی مشاهده کنید.

قتل کارگر جوان افغان

کارفرما وقتی شنید که کارگر مغازه اش، با تهدید وارد خانه اش شده و خواهرش را مورد آزار و اذیت قرار داده، تصمیم گرفت وی را تحویل پلیس بدهد اما در راه رفتن به کلانتری، دست به جنایت زد و جان کارگر را گرفت.

ساعت ۲۳ دوشنبه به قاضی حسین گودرزی بازپرس جنایی تهران خبر رسید که جوانی ۲۵ ساله در درگیری هدف ضربات چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده است.

به دستور بازپرس جنایی، تحقیقات در این باره آغاز و مشخص شد که مقتول در خیابان با قاتلش درگیر شده است. عامل جنایت با چاقو، ‌ضرباتی به مقتول زده و بعد فرار کرده بود. با انجام تحقیقات میدانی، ‌هویت عامل جنایت شناسایی و او دستگیر شد.

متهم به قتل جوان ۳۴ ساله ای به نام سعید بود. او صاحب مغازه سوپرمارکت بود و مقتول نیز در آنجا کارگری می کرد. سعید در بازجویی ها به قتل اعتراف کرد اما گفت قصد گرفتن جان او را نداشته است.

درگیری هولناک در مغازه سوپرمارکت

سعید درباره جزییات درگیری گفت: مقتول نامش بنیامین بود و دو سالی می شد که در مغازه من کار می کرد. در این ۲ سال توانسته بود اعتماد مرا به خودش جلب کند اما چند روز پیش متوجه شدم که او دست به اقدام شیطانی زده است.

متهم ادامه داد: بنیامین به خانه ما رفته بود تا وسیله ببرد. او وقتی متوجه شده بود خواهرم در خانه تنهاست به سمتش هجوم برده و با تهدید، او را مورد آزار و اذیت قرار داده بود. او حتی خواهرم را به مرگ تهدید کرده بود و از او خواسته بود به کسی حرفی نزد.

قتل کارگر جوان افغاندستگیری قاتل کارگر جوان

من اما می دیدم که رفتارهای خواهرم تغییر کرده و اصلا حالش خوب نیست. وقتی علتش را از او پرسیدم، خواهرم به گریه افتاد و ماجرای آزار و اذیت بنیامین را فاش کرد. وقتی این موضوع را شنیدم به شدت بهم ریختم و تصمیم گرفتم بنامین را تحویل پلیس بدهم.

چون می دانستم او به اشد مجازات محکوم خواهد شد اما روزی که می خواستم بنیامین را به اداره پلیس ببرم و تحویلش بدهم، او گفت که می خواهد به شهرشان برگردد چون حال پدرش خوب نیست.

دستگیری عامل قتل کارگر جوان افغان

درخواست تسویه حساب کرد اما من به زور او را به سمت ماشینم کشیدم تا با خود به کلانتری ببرم. بنیامین اما سعی داشت از دست من فرار کند.

می دانستم اگر فرار کند دیگر دستم به او نمی رسد. هدفم این بود که او را با چاقو زخمی کنم تا مانع فرارش شوم و سپس وی را تحویل پلیس بدهم اما ناخواسته مرتکب قتل پسر جوا شدم.

این متهم پس از اقرار به قتل بازداشت شد و تحقیقات تکمیلی از وی توسط ماموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران هنوز ادامه دارد.

همشهری آنلاین


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید
دیدگاه‌ها برای این مطلب بسته شده‌اند.

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...