مجله اینترنتی پرشین وی؛ سبک زندگی، سرگرمی و خانواده
تبلیغات
حوادث

خلبان خونین در هواپیمای فلای دبی + ویدئو | جدیدترین تصاویر از صحنه درگیری

خلبان خونین در هواپیمای فلای دبی + ویدئو | جدیدترین تصاویر از صحنه درگیری

خلبان خونین در هواپیمای فلای دبی ؛ تصاویر از بالا بودن سطح خشونت در هواپیما و مصدوم شدن حداقل ۵ نفر با ضربات چاقو حکایت دارد.

خلبان خونین در هواپیمای فلای دبی

اولین ویدئو از لحظه فرود هواپیمای فلای دبی بعد از درگیری خلبانان…

براساس تصاویر، یک کمک خلبان به دلیل چاقو خوردن در وضعیت وخیم قرار دارد که به دلیل سانسور شدید خبری از حال وی خبری در دست نیست.

پرواز FZ1073 شرکت فلای‌دبی از دبی به مقصد تل‌آویو، صبح چهارشنبه پس از وقوع حادثه‌ای خشونت‌آمیز در کابین خلبان، مسیر خود را تغییر داد و در فرودگاه تبوک عربستان سعودی فرود آمد. شرکت هواپیمایی اعلام کرد هواپیما سالم به زمین نشسته و تمامی مسافران در امنیت هستند. این شرکت جزئیات علت حادثه را منتشر نکرده است.

تصاویر منتشرشده در رسانه‌ها، لباس‌های خون‌آلود و فضای پراضطراب داخل هواپیما را نشان می‌دهند. برخی مسافران نیز از شنیدن فریاد و مشاهده فردی با چاقو در نزدیکی خلبان خبر داده‌اند. بااین‌حال، رویترز اعلام کرده که نتوانسته تصویر منتشرشده از مسافر خون‌آلود را مستقلاً تأیید کند.

طبق اعلام فرودگاه تبوک، خلبان و کمک‌خلبان مجروح شده و برای درمان به بیمارستان انتقال یافته‌اند. مقام‌های اسرائیلی گفته‌اند احتمال حمله کمک‌خلبان به خلبان بررسی می‌شود؛ اما انگیزه و روند دقیق درگیری هنوز قطعی نیست.

ادعای زخمی‌شدن دست‌کم پنج نفر با ضربات چاقو، در منابع معتبر بررسی‌شده تأیید نشده است. همچنین مشاهده خون روی لباس افراد، به‌تنهایی تعداد مجروحان یا نوع جراحت آنان را مشخص نمی‌کند.

مدیریت فرودگاه تبوک عربستان سعودی در تشریح این حادثه اعلام کرد صبح امروز (چهارشنبه) پس از دریافت پیام کمک و درخواست فرود اضطراری از سوی یک فروند هواپیمای متعلق به شرکت اماراتی «فلای‌دبی»، بلافاصله وضعیت اضطراری در این فرودگاه اعلام شد و هواپیما توانست با موفقیت به زمین بنشیند.

خلبان خونین در هواپیمای فلای دبی + ویدئو | جدیدترین تصاویر از صحنه درگیری

بر اساس توضیحات مقامات این فرودگاه، در پی این رویداد کاپیتان هواپیما و کمک‌خلبان دچار مصدومیت شده و برای مداوا به بیمارستان منتقل شدند و خدمات‌رسانی لازم به مسافران در سالن ترانزیت در جریان است.

همچنین هماهنگی‌ها با شرکت هواپیمایی فلای‌دبی برای اعزام یک هواپیمای جایگزین جهت انتقال مسافران انجام شده است.

مسئولان فرودگاه تبوک با تأکید بر پایبندی کامل به مقررات سازمان هوانوردی غیرنظامی و کنوانسیون‌های بین‌المللی ایمنی پرواز، تصریح کردند که تحقیقات تخصصی از سوی نهادهای ذی‌صلاح برای روشن شدن چرایی وقوع این حادثه آغاز شده است.

منبع : دانشجو

برچسب‌ها: حادثه
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *