تاریخ انتشار : بروزرسانی :
عکس های براهیم دیاس ستاره اسپانیایی میلان با خواننده زن پاپ تازه ترین ها از دنیای ورزش
ستاره اسپانیایی میلان براهیم دیاس به تازگی با آنا منا خواننده مشهور و زیبا در رابطه می باشد.

ستاره جوان و اسپانیایی میلان که دوران خوبی را در فوتبالش سپری نمی کند اما در زندگی شخصی اش ظاهرا همه چیز عالی است و به تازگی با خواننده مشهور در رابطه می باشد. در ادامه عکس های براهیم دیاس را در پرشین وی مشاهده کنید.

عکس های براهیم دیاس

بنا بر گزارش‌ها براهیم دیاس، ستاره میلان، به طور مخفیانه با «آنا مِنا» ستاره جذاب پاپ دیدار می‌کند.

این فوتبالیست ۲۲ ساله از رئال مادرید به صورت قرضی به سری آ آمده است، تا اینجای فصل در ۲۶ بازی‌اش برای میلان ۴ گل و ۴ پاس گل در کارنامه ثبت کرده. اما به نظر می‌رسد اوضاعش در بیرون از زمین بازی هم خوب است.

نشریه «کوریره دلو اسپرت» گزارش داد که دیاس در حال خوش و بش بسیار گرم و صمیمانه با ستاره پاپ و بازیگر اسپانیایی «آنا منا» در جشنواره سانرمو دیده شده است. دو سال قبل این دو با هم در حال رفتن به سینما دیده شده بودند.

منا وجود هرنوع رابطه با دیاس را رد کرده بود. این دختر ۲۴ ساله که یک میلیون دنبال‌کننده در اینستاگرام دارد در برنامه‌های تلویزیونی متعددی در اسپانیا حضور داشته است و اولین آلبوم خود را در سال ۲۰۱۸ منتشر کرد.

عکس های براهیم دیاسنامزد ستاره میلان

عکس های براهیم دیاس و نامزدش

در این میان، دیاس که تنها ۲۱ بازی در تیم رئال مادرید را تجربه کرده بود از دومین فصل حضورش در میلان لذت می‌برد و قرار است در پایان فصل به رئال مادرید برگردد.

دیاس محصول مالاگا و سپس تیم جوانان منچسترسیتی است و در ۱۶ سالگی از اسپانیا به اتحاد آمده بود. پپ گواردیولا می‌خواست او را در تیم خود نگه دارد اما خودش تصمیم گرفت به مادرید برود.

سرمربی اسپانیایی در سال ۲۰۱۸ گفته بود: «ما او را می‌خواهیم، می‌خواهیم قرارداد او را تا ۴ یا ۵ سال دیگر تمدید کنیم. ما هرکاری باشد انجام می‌دهیم اما همه چیز به خود او بستگی دارد.

به توصیه من اگر دلش نمی‌خواهد بماند باید برود. ساده است. ما از او محافظت می‌کنیم، مثل جیدن (سانچو)، فیل (فودن)، اما خودش باید تصمیم بگیرد.»

عکس های براهیم دیاسعکس های براهیم دیاس و نامزدش

ناکامی ستاره اسپانیایی میلان

میلان امشب و در دیدار مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا در ورزشگاه سن سیرو میزبان لاتزیوی تحت هدایت مائوریتزیو ساری بوده و در صورت کسب برتری حریف اینتر در نیمه نهایی خواهد شد.

براهیم دیاز، ستاره تکنیکی و 22 ساله میلان فصل را با چهار گل و دو پاس گل در هشت بازی ابتدایی در تمامی رقابت ها شروع کرده و آغازی درخشان و امیدوارکننده برای هواداران روسونری داشت.

اما این بازیکن در ادامه به بیماری کرونا مبتلا شده و پس از بهبودی از این بیماری، نتوانست به همان روند درخشان ابتدای فصل خود ادامه دهد. آخرین گلزنی براهیم دیاز او به سپتامبر 2021 و در دیدار خارج از خانه سری آ میلان مقابل اسپزیا باز می گردد و استفانو پیولی امیدوار به شکسته شدن این طلسم و گلزنی براهیم دیاز در دیدار امشب مقابل لاتزیو است

خبرورزشی , ورزش سه


فروش دامنه های رند و سه حرفی

اخبار مرتبط

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما پس از تأیید نمایش داده می‌شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد دیدگاه شما در سایت منتشر شد.

نظرات

اولین نظر را شما ثبت کنید

پربازدیدترین‌های پرشین وی

آخرین مطالب همین بخش

برای نمایش مطالب بیشتر، صفحه را به پایین بکشید...